savi_
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
savi_
MemberSelle värgi peale ,et kulturismi ja ajumahu treenimisega ei saa üheaegselt tegeleda ma ei nõustuks
käin edukalt ülikoolis ja minu jaoks on “puhkus” just pärast loenguid kodust trenni minemine . Ja ma ei õpi kehakultuuri .Minu sõbrad näiteks ei tea ,et ma proteiini tarbin , sest peale seda kui ma kord ühele mainisin , tuli igavene banaalne iba selle kohta , kuidas igasugune selline keemia jälk on ning tema tahaks küll kõike pigem “naturaalselt” saavutada .
Üldjuhul ei poolda ka mina väga esile toodud lihaseid ,aga see , mida meie randades üsna tihti näha võib , seda veel vähem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
MemberSai ka kunagi 13 olles 59kg kaalutud … pikkust oli ka vähe 163.5cm . Ma arvan ,et minu päästis küll puberteedist tingitud ainevahetuse kiirenemine ,aga muuseas sai hakatud ka suviti jooksmas käima – kuskil 2 korda nädalas lasin 6km ujuma ja 6km tagasi ujumast
savi_
MemberSiljaspordist sain just 2nädalat tagasi
savi_
MemberRäägivad jah ,et TÜ`s pidi odav ja talutav olema… ise käin elpatres /www.elpatre.ee/ … 500 krooni kuus , koht on meeldiv , seltskond on hea … õhtuti on muidugi rahvast suht palju
savi_
MemberSuht midagi ei kaota nii lühikese ajaga
täpselt nagu ei saa ka juurde vaid korra tarbides
Memberselja puhul soovitatakse ujumist üldiselt. .. samas jõusaal + treener on ka hea variant , kui mõistlikult teha ja kohe mitte tõstma kukkuda
Memberkõhutantsu tegijatel ei ole ju trimmis kõhud … muidu ei oleks kõhtu millega tantsu teha
savi_
Memberei tahaks kellelegi halvasti öelda … a sellinne asi võib südame rütmist välja viia
savi_
Memberväga huvitav arusaam on ,et metal = pillide lõhkumine … see näitab kui kitsa silmaringiga keskmine inimene on

Olgu kuidas on ,aga hullult ajudele käib , kui naiste “aeroobika” tümakas peksab sisse sellele muusikale , mis saalis on … siis tekib küll tunne ,et tahaks appi karjuda … a muidu kui on vahest mingi 50Cent vms , siis nagu ei pane tähelegi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>A need inimesed , kes kõrvaklapid peas jõusaalis ringi tatsavad on ka tiba naljakad … esiteks nendega ei saa kontakti ,et a`la kas sa kasutad seda pinki või ei .. muidu meeldiks endalegi ,aga mul ei ole raha ka selliste 800 eekuste klappide jaoks , mis kõrva käivad ja kust teised ei kuule , mida mina kuulan:)
savi_
MemberOli kunagi endalgi sarnane küsimus … tuttav ütles ,et alkoholi tarbida kreatiinikuuri ajal pidi ülipaha olema… tegelikult peitub see halb mõju selles ,et kreatiin seob vett lihasesse .. alkohol ,aga reageerib veega ning viib vett välja … seega vähendab alkohol kreatiini toimet .
savi_
MemberMa kuulan seda räppi / tümmi mida parjasjagu lastakse raadiost jne … see ajab mind megavihaseks .. kodus oma 4 seina vahel naudin metalit ( death / black / melodic etc )
savi_
Memberalguses peaksid tegema kergemalt .. ehitama endale nö. põhja . Üle 2 korra nädalas ei ole kindlasti mõtet …ma tegin näiteks nädala alguses korralikult …ja siis nädala lõpus natuke ,aga üldiselt üle korra nädalas enam ei tee . Ühel rinnapäeval aga lasen kõik kaldpingid ja horisontaalid läbi .. lendan ja tõmban plokke
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas mul pole teab mis suured rinnalihased kah .. aga rinnalihas muidu täitsa olemas 
savi_
Memberloob illusiooni / meelepette mõjust .)
savi_
Memberkõlab maru uhkelt … isegi jooks meeleldi … loodan ,et pole vaid platseeboefektiga
Memberno ma ei tea mulle meeldib poolvedel muna .. ja ei viitsi üldiselt passida pliidi juures .. munade vettepanek ilma ,et nad katki läheks on ka minu jaoks väljakutse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused