savi_
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
savi_
MemberOled sa kõigepealt veendunud,et sa treenid korralikult kõiki rinnalihase osasid ?
Trenazöörid idee poolest isoleerivad küll ilusasti ära, et sa vaid rinda kasutaksid surumiseks, aga kas lamades kasutad korrektset tehnikat (maksimaalselt kasutad rinda) ?
Kui otsid siis leiad ka siit foorumist ühest varasemast postitusest Milos Sarcev`i treeningvideo lingi , mis sisaldab õiget tehnikat .
Idee poolest võin omast kogemusest öelda,et surun ka oma kehakaalu üles ja mõned kilod pealegi , trenni olen teinud umbes 2.aastat ja peale, aga eelneva rinnalihase puudumise tõttu (baasi puudumise) on ka minu rinnalihase areng pigem tagasihoidlik olnud.
savi_
Memberei urineeri seda monot naljalt välja midagi .. kui ilusasti trenni jätkad …. juurde annab küll kõvasti muidu .. mulle andis vähemalt … jõudu tuli ja massi ka … oma 4kg … väikse kadumisega olen suutnud end jätkuvalt hoida 70-71 kg juures.. enne olin nagu sina 67kg umbes ja 1.78m pikk.
savi_
Memberpalju õnne ka minupoolt! palju kalmusel pikkus on?2m minuteada… või nii ma kuskilt välja lugesin
savi_
Memberviimasepeal video .. sain suht koht targemakski
savi_
Member2 aastat – suvel mitte tegelikult .
keskmiselt 2-3 korda nädalas ja üks kord on 1h kuni 1h20min … sõltuvalt sellest , mis lihasgruppe läbi võtan ja kui põhjalikult .
Üldiselt need 3h päevas ja 7 päeva nädalas saalis mehed on imelikud … minu puhtisiklik arvamus ,aga ilma mölata naljalt üle 1h20min trennis kohe kuidagi ei lähe (jõudu ja motivatsiooni kahaneb ,et pingutada ) ning ma ei kujuta ette kuidas on võimalik kõik need 3h efektiivselt treenida .
savi_
MemberNii palju kui mina asjast mõikan , siis algajale sellist särki üldse pole vajagi … rohkem võistluse jaoks .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
Member1. Osta valku
2. Loe pakendilt
3. Tohib ma naeran natuke sinu kulul ?
savi_
MemberLõunakeskuses on Siljasport – sealt saan mina … vaata üldiselt esilehelt partnerite alt …
savi_
Membermis valku sa võtad .. enamus on maitsestatud ja minu arust väga viisakad maitselt . Mingi mahlaga võid ju segada ,aga seda siis peale trenni energiavarude taastamiseks .. enne magamaminekut mitte .
savi_
MemberIdee poolest võib väga vabalt kasutada inglise väljendeid ja kõnet ka eesti keeles nii ,et see on korrektne ,aga rämedad eksimused põhireeglite vastu on aiai
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> stiilis “lepima” . Samas jäi mulje nagu oleks tegu mingi veidra murdega… Seto värk äkki … ma ka ei tea
savi_
Membersõidad esimese auto kõrvale .. ja lased tagumik ees korraliku nurga all sisse .. suhteliselt easy oli .. vaid selle masina juhitavus jättis soovida
savi_
Memberkhmn … enamus gümnaasiumi lõpetajatestki ei suuda ..
mis siin pattu salata , aga mina ka hetkel enam ei suru ära ,sest suvel sai natuke lohetatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas olen aga rahul sellega ,et surun oma kehakaalu ära … ja praegu katsun rohkem rõhku seljale ja jalgadele panna , sest need on piirkonnad , mis on vähem arenenud .savi_
MemberNo ma ei tahaks ühe korra “piletode” peale raha raisata ning kuu aega igat klubi “testida” sakib ka natuke , sest kui ei sobi , siis kannatab ka trenn .