savi_
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
savi_
Memberohh seda häbi … 1.78 / 68.5kg / 18.a
Postitust muutis: Goth_ (22 Jan 2005, 21:28)
Nüüdseks 1.78 / 70.5kg / 19.a
Hullult hea on arengut jälgida nii
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
Memberoeh … kui kõrgel see kang on ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Meil oli suhteliselt kõrgel keskas (2+ meetrit) sinna pidi oma hea hooga kinni kargama ja siis veel tireli ka sooritama, aga enamus said siiski hakkama.savi_
Memberkui loksutada ja kuuled loksumist siis on mäda
MemberNii ta kipub olema jah … kui klassis keskmine 8 siis võib ju suht rahul olla … Meil oli ka keskmine keskkoolis selline .. isegi tegin vaevu siis oma 8 ära ja olin võrdlemisi rahul sest suured korvpallipoisid olid väiksemategi numbritega hädas
Membermõned on karvased .. teised vähemkarvased ja mõned täitsa kiilad
Membertäna tuli 10 võrdlemisi kergelt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> praeguse seisuga on siis nädalaga tulnud üks juurde..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Suveks tahaks oma 16 tükki teha ,siis vaataks milline lihasgrupp veel nö arengus maha jäänud on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jalad ja selg on praegu peamised prioriteedid.savi_
MemberEga isegi ei hiilga… pole lõuga kunagi eriti palju tõmmanud .. ilma nõksuta 9. Haare on peopesad sissepoole ja võtan kangist laiemalt kui õlad on umbes 20cm vist … samas lasen end alati täiesti alla ja ülesse tõmmates hoian sekundi või paar üleval. Sõjaväes pole käinud, aga tuttav teadis rääkida näiteks ,et valdav enamus ei kipu niigi palju tegema.
Kaal on 70.4 ja vanust 19 .
Üldiselt ei ole lõuatõmmetele eriti rõhku pannud ,aga nüüd olen hakanud rohkem selga treenima ja tahtmatult lõuatõmbeid arendama. Kunagises ESS turvateenistuses töötanud onu ütles mulle näiteks et see on puhtalt harjutamise värk … kunagi ESS katsete jaoks tegi paar kuud iga päev kord lõuga ning areng toimus suhteliselt mühinal. Pärast aga oli suhteliselt kiiresti ka taandunud saavutatud tulemus .
Leian et tegu on suhteliselt sama teemaga nagu kõhulihased .. kes ikka väiksest peale muudkui teha vehkinud see teeb hiljem ka küllaltki märkimisväärselt palju. Harjutamise värk
MemberMul on näiteks selline probleem et õlad hoiavad liialt ette .. ehk siis selg on vähe trenni saanud järelikult (!?) … nüüd raban elueest selga teha ja rinda teen tavalise koormusega vaikselt edasi.
savi_
Membermina ütleks et trendikaup … jeejee suusatajad tarbivad vms … paras mõttetus … teeb pea uduseks ja äärmisel juhul paneb ka valutama .. pikapeale võtab igemed tundlikuks .. ning koguaeg sülita seda saasta suust ära… meenutab venelasi kes sihvkakoori muudkui suust sülitavad.
Memberma seda 150 krontsa 1kg valgupulbrit tahaks näha … samas ma maksan oma whey1 eest 240krooni 800g … niiet mingi vene valgupulber ehk kuskilt sebides tuleks tõesti odavam nõnda

savi_
Membermidagi ei ole m6ttetu…jäta lihtsalt praegu pooleli ja kui terveks saad siis v6ta edasi…Oleneb kaua haige oled. . praegu on sul alles algus ehk siis võid vabalt katki jätta kuni tervekssaamiseni … muidu aga võid edasi laadida seni kuni haige … kreatiin talletub lihtsalt organismi … seniks kuni terve oled suht ….
savi_
MemberMai tea kui väga see vigastamise jutt seal paika peab .. st minu arust kui valid õige rasku ning ei suru “egoga” siis pole vigastamisohtu… samas kui saad endale mingi kuni 100% raskusi juurde panna ja antud meetodit kasutada on minu arust vigastamisoht oluliselt suurem.
savi_
MemberNeed “kuni 5 korda efektiivsem” tundub küll kahtlane. Õigemini, seda ma ei usu. See on ju ilmselgelt reklaam. Usun, et see toode ei huvitaks sind eriti, kui poleks juures seda, et ta kuni 5 korda efektiivsem on.Aga see on minu arvamus ainult…
Idee poolest tahtsin ma lihtsalt kreatiinmonohüdraate vaadata aga sattusin selle peale.. reklaam kõlas intrigeerivalt .. mõtlesin,et küsin rahva arvamust.
savi_
MemberKüsimus just ongi selles, et kas annab lihasekasvule juurde või on pigem rasvapõletuseks.Idee poolest vett ta lihasesse ei seo nagu ma aru sain. Lihtsalt tundus huvitav alternatiiv keatiinmonohüdraadile.Eks tuleb siis ära proovida.Seniks, aga ootaks endiselt, et ehk on kellelgi kogemusi tootega.
Huvitavalt kõlab lause : – Kuni 5 korda tõhusam kreatiiniallikas kui kreatiinmonohüdraat
savi_
MemberMinu andmete kohaselt kui tõmbad nö. õigesti siis selg (lailihas) mängib suurt rolli. Mul on endal see sama mure suht . Kukla taha tõmbed ja T-kangi teema väga abiks sellisel juhul .
-
AutorPostitused