savi_
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
savi_
Membernojah ,aga mismoodi see välja nägema peaks… kust nagu alustama peaks .. mis ma lähen koidula näppus saali seda treenerit peibutama iga kord ?
savi_
MemberKuidas üldse on, kust leida tõsisemat nö treenerit, kes viitsiks nagu vaadata ja soovitada rohkem , kui keskmine saalis viibiv treener , kes üldiselt vaid siis sind korrigeerib kui ise küsid oma tehnika kohta. Näiteks Tartus.
savi_
MemberEi vasta absoluutselt tõele… olen dok. seriaali näinud , kus isegi seletati lahti nii mõnegi laulu/ loo sügavam mõte, kui Hettfield neid kirjutas – loomulikult annab seda välja mõelda, aga “poisid” alustasid 18 aastaselt ja huvitav kas siiani välja on keegi neile muudkui lugusid kirjutanud ? Kaheldav !
savi_
Memberarusaadav loomulikult .. peopesad enda poole tõmbab biitsepsi rohkem… teistpidi on jälle rohkem selga. Üldiselt kasutavad mõlemad ka selga, aga teine variant rohkem.. haarde laius mängib ka. Muidu esimene variant lihtsam, sest käed üldjuhul ikka paremini arenenud … mul hetkel on jälle teine probleem… käed on natuke maha jäänud
savi_
MemberKurat, ega ühe kuuga jah midagi saa ja kui pole nö põhja ka all , siis ma üldse ei räägi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
MemberMinu viga, ajasin natuke sassi.. loomulik tuleb nina kaudu hingata ja suust välja , sest vastasel juhul on oht kopsudesse liialt õhku “ahmida” ning võib pistmagi hakata.
savi_
MemberMinu arust on hea üritus igal ajal
savi_
Membersuust sisse, ninast välja ja vahepeal läbi kopsude
savi_
Memberhehe.. ma just üleeile mõtlesin, et küsiks säärast tabelit.
savi_
Memberaitäh soovituste eest. aga mind siiski huvitab, et kui ma pulsi ei mõõda, ja jooksen niisama, kas see on paha? või miks peab seda mõõtma? kas muidu tulemust ei ole?Igasugune liigutamine on ju hea
savi_
MemberSee ei olnudki mõttes, et jee võtan imepulbrikest ja rasv kaob, aga väikse abivahendina lootsin ehk häid sõnu toote kohta kuulda. Tuttav soovitas Glutamine Peptide “pulbrikest ” lihtsalt trenni ajal tarbida… pidi lihasmassi aitama kasvatada ja samal ajal ka kuivatada, sest sisaldab L-karnitiini.
savi_
MemberKatsun mitte offtopicuks minna, aga endalgi oli mõte seoses läheneva suvega paar kuud varem hakata “piirjooni” välja joonistama, aga kuna ma suurem asi dieedipidaja ei ole seoses “toitumise jälgimisega”, siis oli mõte natuke abistada end sellise toote abil http://shop.amazon.ee/product_info.php?cPa…products_id=295 , aga jube lahe oleks kuulda inimeste soovitusi selle toote suhtes.
savi_
MemberTundub küll sigaõnnelik olevat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
MemberShokeeriv tegelikult …muudab arusaama dopingust kui suurte lihaste andjast hoopis kui doping = narkootikumid = keerad elu ja tervise kihva jäädavalt. Sest antud hetkel levib rohkem arusaam, et keelatud on, sest nii on lihtsam, aga mitte see, et organismi tapad ära. Nagu filmis tark mees ütles, ühest tilgast võib vabalt tekkida kasvaja ning järelnähud annavad terve elu tunda.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
MemberSeoses särgi “mahavõtuga” võiks öelda, et oma hasart on kindlasti ka selles, et kui sul on treenitud keha ja sa seda rannas eksponeerida saad, siis tekitad alaväärsuskompleks e teistes.. jälle kaif onju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelikult üks ta puha, mida keegi väidab, kõik tegelikult tahavad treenitud keha, aga nagu ma kunagi kusagilt lugesin (tegu vist/kindlasti Kalmuse lausega ), et pole olemas koledaid inimesi, on vaid olemas laisad inimesed. Geniaalne lause !AutorPostitused