savi_
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
savi_
MemberOi Saarema X (Maarahva suus tuntud ka kui “Vendilaator” või “Tuulik” ) on jälk, aga see on minu puht isiklik arvamus. Üldiselt Premim, Alexander, Tõmmu Hiid ja lihtsalt janukustutajana AlecoqPilsner on minu paremik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
MemberMa ei ole küll teab mis “kehaehitaja” , aga enne trenni kohe kindlasti õlut ei puutu, aga vahel suvepoole nüüd nädala sees olen ka päeval värskes õhus ühe õlle joonud vahest ehk ka kaks. Mida rohkem suve poole , seda vähem trenni ja rohkem õlut ilmselt, sest värske õhk ja liikumine ajab janule
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
MemberMa olen ainult täidetud siili teinud , aga detailidesse ei laskuks .
savi_
Membereesti asi, aga paraku halb, minul ta lausa pärssis treeningutulemusipood siinsamas olemas, kvaliteetsemad tooted
Kahtlaselt odav ka , aga suht väga paljudes apteekides müügil ja nii … kas on tõesti nii halb ? näiteks see Champion 8
savi_
Memberkas keegi hea mees uploadiks need lõigud , või Quicktime Pro – tahaks endale need fitshow jupid alla kakkuda .. maru narr on läbi streami vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
MemberMaitse asi .. modell nigu modell ikka , aga midagi “testosterooni” tõstvat mulle näiteks seal pold
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pigem hirm pruunide võõramaiste riistaga naiste ees pärast sarja “Mirjami saladus” 
savi_
Membermõned suruvad nii et pöidlaga võta kinni, vaid asub samamoodi kangi taga nagu teised sõrmed.Kas see on stiili küsimus, või on sellel mingi praktiline väärtus ka, et pöial ei on samamoodi nagu teised sõrmed või ei.
savi_
MemberRetsept … teevad strippi ,aga kui naistele meeldib ja teenib , siis ei näe ju probleemi .. oleks et süstiks pildil anaboolseid või tont teab mida , aga toidulisandid ei ole just eriti odav kaup kui keegi tähele on pannud
Membernatuke häirivad mustad kastid nuppude ümber … st borderid … liialt kontrastseks kisub.
Asi mis poleks paha näiteks on väike “isiklik” galerii vms … et kes tahab, saab miskit oma poseerimispilte üles toppida. Sounds like rate ? Jeah , aga blogida saab ka varsti ju
MemberNimi–5-Methyl-7-Methoxyisoflavone ja amazoni poes enne oli aga nüüd juba kadund
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hind ligi 600eek ja 30 annust oli sees(päevas 3 korda).Päris kenake summa … kas iga päev tuleb võtta või vaid trennipäevadel üldiselt ?
savi_
MemberKõlab natuke muinasjutuliselt… * luges teksti * kaal tuleb , lihas tuleb , rasv põleb – jee, aga kas seda massi on võimalik pärast ka viisakalt säilitada ?
savi_
Memberoleneb kuidas praadida
“>savi_
Membernäidake mulle parem meest kes sellist naist omale tahaks
“>
Ma usun ,et mõnele homoseksuaalile või muidu veidi väärastunud mõttemaailmaga inimesele täitsa meeldib.
savi_
MemberDJ:” Punnita veel natuke, midagi juba nagu on näha vist!”
DJ:” Doping raudselt, ega see õige asi pole !”
savi_
Memberhehe..aga minu märkus oleks , et miks on kõigil nii maitsetu aluspesu ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ok , mustad trusparid on klassika , aga kas tõesti vastab tõele , et mehed ei oska aluspesu osta ? Ebameeldivalt väiksed tundusid olevat ning maitsetu värvivalik … oleme ikka trenditeadlikud noored eks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused