savi_
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
savi_
MemberKeskmise jõmmi kaklustaktika on üldse selline, et kas ta üritab peaga kõhtu joosta või näkku lüüa. Aga see peaga kõhtu jooksmine on naljakas.. ma olen üsna kahele vennale nõnda põlvega näkku löönud ja neerud on ka head kohad kuhu äsada. Skeidipoiste asi enamasti minu tähelduste kohaselt. Näkkutagujatest tuleb aga võimalikult distantsi hoida, mind on see päästnud vähemalt ühel väga tõsisel korral , kus seltskond kiilaid anarhiste peale lendas meie seltskonnale.
Üldiselt mulle ei meeldi kakelda ja õnneks pole elus olnud vaja ka eriti palju enda eest rusikaga seista. Ei liigu ööklubides ega sellistes potensiaalsetes jõmmikohtades
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hevimehena olen aga väga ahvatlev märklaud nii palju kui täheldanud olen.savi_
MemberTäna lugesin postimehest .. “hiilimine” on IN ! Ehk siis ratastega potased ja vanalinna tänavaile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Potased pidid olema põhimõttel et kannas on rattakesed ja siis kui kannale toetuda on nigu rulluisk.. eino tere tore

savi_
MemberMind kõige rohkem hirmutavad mõtted, inimestest, kes siukest sporti lahedaks peavad. Olgu kui tegu on enesekaitsespordiga, aga need kellel ila siukse peksmise peale jooksma hakkab nagu seal videos ning nukid sügelema – sellised inimesed kipuvad tihti ka praktikasse oskusi üle viima ehk siis nagu mõned saalijõmmid, kes esmaspäev ilmuvad trenni sinise silmaga ja pajatavad ilgelt ägedaid löömajutte. Mul on endal katutvusringkonnas mees kes on 185 pikk 110kilo ja umbes siuke “põkk” , tüübile konkreetselt meeldib tappa anda, miks? sest ta suudab !
Ma ei ütle midagi paha spordi kohta seni kuni see püsib võistlusringis, aga jubedad traumad võivad meestel olla vanemas eas. Lõpus üle selja visatud mees on ilmselt ratastooli case ?! kui ei ole, siis vedas !
Omamoodi oli video lahe, aga ka natuke kurb.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
MemberKõik siuksed asjad on harjutamise asi – lõuatõmme, jõutõmme, kõhulihased jne. ja ei kuulu seega minu arust
mingite eriliste näitajata alla, seni kuni need pole meeletult madalad.
savi_
MemberSee elumeeste jutt suht õige… alles kaks päeva tagasi teatas mulle üks suhteliselt suvaline perekonnatuttav kuidas ta 2000 ühel päeval niisama maha jõi ja tulevase palga lubas ka rõõmsalt hakkama panna – läbu on peamine.
Vahel harva tahaks samas isegi tagasiu kõike seda raha mis on õlle alla pandud.
MemberMul endal on nii , et ma ei saa juua piima tühja kõhu peale. .. vahel lööb korgi alt ära kohe
MemberMinu jaoks ei ole need “kulutused” vaid investeeringud, mis ennast ära tasuvad. Kuus umbes 400krooni saali kuupilet … ja 300 krooni valk . Parematel päevadel ka kreatiini peale läheb. Kui finants võimaldaks ,siis investeeriks rohkem, uusi kindaid oleks vaja ja saaliplätud on ka juba katki
MemberGoth_: imelik probleem. Mul on rind pingutades ligi 130 cm ja kannan M (m6nikord XL) ja täitsa hästi istuvad. Puru ei lähe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ok, siis ütleme , et selle ühe särgi puhul oli XL kahtlase väärtusega, kuid siiski .. mujal olid ka vaid väiksed särgid järgi

savi_
MemberSeoses proteiiniga ütleks mina , et seni kuni pole Biolab või tont teab mis nurgatagune Lab – kärab igasugune valk suhteliselt, kui oled algaja .. lihtsalt tee endale selgeks 2 erinevat valgusorti, mida tarbida õhtul ja mida peale trenni , mis imendub kiirelt. Valku võid suht alati tarbida (mõistlikult loomulikult).
savi_
MemberKusjuures.. halenaljakas juhus, aga käisin neid nö Musclesärke erinevates poodides vaatamas … täiesti koomiline , aga isegi XL särgid on väiksed … st kisuvad seljas nii mis kole (nö kaenlaalt ja “varrukast” . Mu rindkere ümbermõõt ei ole küll midagi erilist, aga kurat.. ( Rindkere 105,3 cm. ) Teine variant olid Ghetto-a-like Nike`i ülikallid korvpallisärgid mis nägid väga halenaljakad välja , aga suurust oli vähemalt .
Niisiis .. kui keegi oskab mind juhatada Tartus kuhugi poodi , kus on midagi siukest Musta või soovitavalt tumedat värvi ilma eriliste firmalogodeta, mis asjatult hinda lisavad.
http://lmclothing.co.nz/files/General/BC-M…SHIRT-small.gif
Oleks tänulik. NB! Äärmisel juhul ka tallinnas!
Käisin kesklinna suurimad kaubanduskeskused läbi … Kaubamajast leidsin ainsa normaalse särgi, aga see oli XL ja ikka väike.
savi_
MemberTundub suht turvaline, reklaam töötab, mina prooviks küll aga .. who knows
MemberGMO on kahe otsaga asi. Tomat millele on kalageen siirdatud , et külma paremini taluks .. no ma ei tea… kas on ettenähtud mängida Jumalat inimesel või ei.
savi_
MemberMa mõtlesin veel , et teeks juuni ja juuli korralikult trenni ja käiks rannas… ja siis august näiteks käiks tööl ja teeks pappi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
MemberMa nii möödaminnes ütlen , et maitsetu proteiin on (minu arvamus ) ikka kõige parem … kui pikemat aega tarbida viskab ühest maitsest üle ikka… maitsetut saad vähemalt oma maitse järgi näiteks erinevate spordijookidega segada ning on maitsevaheldust ka. Olgu maasika või shokolaadi – mina üle kuu ei suuda ühtegi tarbida, ilma et vastu hakkaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
Memberhttp://ftw.generation.no/?n=1836
Ma leidsin sealt saidilt siukse asja hopis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused