savi_
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
savi_
MemberNali naljaks, aga logo muutmise juures võiks teatud esteetilist maitset omada
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui tõesti on vajadus või soov, siis lasta kas profesionaalil teha või anda noortele kommiraha eest nikerdada http://cover.rodesign.ee/ .savi_
MemberÄrge palun tehke liialt muutusi. Milleks surkida, kui asi töötab ??? Korralik logo on … milleks on vaja seda lapsikuks ajada värvikeste ja juurde monteeritud jamadega…
savi_
Membersuu kinni mehed. Proovime ära ja siis kobiseme
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina lähen ostan endale kohe 2 kotti ja veendun ise…savi_
MemberIlmselt sa ei ole oma naisega ka nii kaua koos olnud kui Maross ja Miisu
??:”>Hehe.. ma lugesin sellest vastusest 2 sõnumit välja.
1. Ma ei ole oma naisega nii kaua koos olnud, et mul tekiks vajadus teise naise pilt deskile panna.
2. Kui nii kaua nagu nemad koos olla, siis ei panda teisele pahaks võõra(palja) mehe/naise pilti deskil.
savi_
MemberÜlemisel fotol jah
??:”>M.Morozov mis sul elukaaslane su uuest(vanast?) desktopipildist arvab ?
Ma ei julgeks elusees ühtegi teise naise pilti oma deskile panna … kui aus olla, siis ei tahagi.
savi_
Membereitea.. kisub minu arust juba ärplemiseks. Ehk siis mul on pikem kui sul ja minu tõde on ainus tõde.
Ühesõnaga .. tehke trenni ja rohkem villa
??:”>savi_
MemberAh unusta ära silmatorkamatu…
, siis paistab ta ikka väga hästi silma. Vaata isegi nt kulturismis -80 võistlevaid või kalssikalise kulturismi võistlejaid.
Aga kui mees kaalub 80 kg ja rasva % on 15% ja üles, siis muidugi silma ei paista….selliseid on terve ilm täis.
Tundub et sinu sprtlikkus = juba rämeda bõkiga
??:”>Seda nigu minagi.
savi_
MemberTahad elu lõpuni koolipoisiks jääda?
??:”>
savi_
Membermisasja?? ma kaalusin viimati niipalju 15 aastaselt ja olin nagu kondine anoreksik siis enne jõutreeninguid.kas oled 160 pikk või vähem veel?
Omastarust väga anoreksik ei ole. 178 pikk. Aga noh .. eesmärk ei olegi end väga suureks ajada (vabandused – vabandused )
??:”> Huvitav, mul on sõber, kes on minust küll tiba lühem,aga kaalub 63midagi ja on konkreetselt lihas. Jõudu on ka oma kaalu kohta märkimisväärselt palju.savi_
Memberkuradi raskeks ajate end ikka
??:”> aga nojah .. kellel see otseselt eesmärgiks .. mina näiteks üle 75 ei taha lasta…savi_
Member64.5kg olin ja nüüd olen 72/4 vahemikus. Rasvaprotsent 9,8ülakehas ja jalgades 13,midagi . Vorum on aga väga oluliselt paranenud. Varem olin lihtsalt kriips, nüüd juba hakkab looma.
savi_
MemberAndke aru , aga miks on http://shop.amazon.ee/product_info.php?cPa…products_id=360 nii odav nagu ta on ? Sellise hinnaga ostaks ja tarbiks nii mis koliseb.
savi_
MemberHuumor on kõik suhteline. Arnie asi jättis külmaks. Vanaema oli omapärane, aga nalja ei valmistanud. Poiss kes kangiga akvasse rammis oli tropp.
savi_
MemberSubjektiivne väärtushinnang – mina tahan fakte !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
MemberMinu silma järgi tundub kava okei … peaasi , et ülekoormust ei teki. 2h on päris kena trenniaeg ikkagi.
Need kilod on siuksed suhtelised asjad… jällegi minu puht isiklik arvamus .. .vaata parem peeglisse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused