savi_
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
savi_
Memberfakk aga toidulisana on küll kallis lõbu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
MemberParemates mokatubakates pidid juba ka klaasikillud sees olema.. võtab igemed kenasti verele ja siis võib juba kõike manustada nii … õlut ka palju parem juua .. laksib topelt.
savi_
MemberVõtsin seda iga õhtu ennem magama minemist peaaegu ühe bipeti täie ehk täpselt nii palju kui ühe pigistamisega tuleb.Alguses naersin omaette, et kuuks ajaks mul seda vaevalt jätkub, kuna see üks bipeti täis tundus päris palju olevat. Kestis aga mul see 1 kuu ja 22 päeva.
Pilte ja muid andmeid siia postitama ei hakka, kuid u. 1,5 kg olen kosunud küll selle ajaga.
Nüüd pean kuu aega vahet ning siis läheb teine pudel.
Jaanuaris annan teada kuidas mõjus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>võtsid ikka iga päev ? mitte ainult trennipäevadel ?

savi_
MemberSõnum läks täiesti kaduma minu arust
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mulle meeldis vaid see koht, kus higi voolab mööda keha alla pükstesse ja siis on intiimkohtades villid
))savi_
MemberSamuti mingi 35 käsi … aga ma praegu töötan selle kallal
MemberOn väiksed valed, on suured valed ja siis on veel statistilised valed
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Statistika on viimane asi mida uskuda 
Muuseas, keegi mainis, et teemast mööda lastakse pidevalt, aga esimeses postis on kirjas, et kommenteerige ja analüüsige, minu arust ongi tegu analüüsiga valdavalt
Analüüsime rinnanähtust … ei pea ju vaid nendes kolems tädis kinni olema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seda nimetatakse teema arenduseks .savi_
MemberVat pead ei anna, aga hantleid oli üks jagu. Üle 50
vist väga mitte.
savi_
MemberRinnad on toredad asjad, seni kuni nad on proportsioonis ülejäänud kehaga ja inimene end ise mugavalt tunneb. Olgu A/B/C või D ja nii edasi kategooria,nad kõik sõidavad kindlasti omamoodi hästi. Seksides pidid ka raiped kasvama, seega… (naljakoht) suurte rindadega naisel võib olla küljes ka suguhaigusi ? Lühidalt, ei ole koht kus vaielda – suurte/väikesteste/keskmiste rindadega naised – nad kõik võivad osutuda äärmiselt mõttetuteks isiksusteks, seega tõstame pilgud ülespoole ja hindame, kas meil (meestel) kurat on kõike seda jama vaja, selle pärast, et korv oli kena. Mingite teooriate kohaselt pidi meeste armastus suurte rindade vastu olema põhjendatud lihtsalt sellega, et ema last liiga vähe rinnaga toitis/hellitas.
Ma loodan , et andsin oma panuse ka siia teemasse, aitäh
MemberHeade geenide eest ei ole keegi kaitstud. Mind huvitaks ka mida tähendab väga suureks, kas see tähendab seda , et “poiss”, kes läheb esimest korda korralikku trenni ja aastaga paraneb tema füüsiline vorm 100% on automaatselt liiga suure arengu osaliseks saanud ja kindlasti dopingu kasutaja
Sest kui nii võtta, siis oleme me kõik süüdi , kes kunagi on saali läinud ja treeninud vähemalt aasta. Ja kui veel kodus hästi süüa ka saab , no siis ongi hambad.NB! Üheski jõusaalis ei saagi mingit kontrolli rakendada.. uriiniproov ukse peal ?
Ma tahtsin ühe nalja veel teha. Varsti võib kohata siis sellist nähtust nagu “UndergroundTraining mehed”, kes salaja söövad proteiinipulbrit ja julgevad kõvasti trenni ka veel teha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mafia hakkab hoopis proteiini sisse tooma … Robocop mafia.savi_
Memberet siis lükkab ümber itimehe stereotüübi paksust pikkade rasvaste juustega kutist kes on suhtlemisvaegusega:)Otseselt mitte, mul on selliseid tuttavaid ka, kes vastavad täpselt sellele kirjeldusele ja on IT mehed. Aga need on siuksed vastikud fanaatikud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas mul treeningukaaslane on IT tudeng. Mul lihtsalt polnud matemaatika nii kõva, et minna IT-meheks .savi_
MemberTabasalus on küllaltki normaalne, tehnika on uus, kuigi natuke vähe, aga hantleid/kangi jagub ja üldpildis on kõik hädavajalik olemas. Olen isegi seal treenimas käinud, kuupileti hinda ei tea, aga koos ujumisega oli kunagi kuskil vahemikus 50-100 minu mäletamist mööda. Treenerit ei ole täheldanud ja treenijaid on ka küllaltki vähe olnud. Samas olen seal vähe trenni tegemas käinud ja hommikupoole päeval.
savi_
MemberTartu Ülikool ja samuti Saksa filoloog (Saksa keel ja kirjandus) teine aasta. Kõrvaleriala on samuti saksa keel.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enamik on siin IT-valdkonnast või siis matemaatikud, retsept !
savi_
MemberMulle isiklikult hakkab parempoolse naeratus kuidagi vastu … vasakul on euroopa iluideaal vms ja siukse naeratusega müüks igale mehele ükskõik mida … NB! keskel on naine !
oktoober 19, 2006 at 8:35 e.l. in reply to: Selle vana kõrval tunduvad isegi profid väixed mis? #92765savi_
MemberMa hakkan ka oma sõnu sööma …
savi_
MemberMis järjestuses oleks mõtet jalatrenni harjutusi teha?Olen kuulnud, et soovitatakse suuremaid lihaseid ennem treenida kui väiksemaid, samas on võib-olla muid metoodikaid, selleks küsingi. Kirjutan siia üles siis järkeorra, mis järjestuses jalatrenni teen, et saaks selle järekorra üle vaadata ja miskit ehk parandada:
1. kükk kang turjal
2. jalapress (“selili jalgadega plaadi surumine”)
3. jalasirutus istudes
4. kanna tõsted (“istudes masinal varvuletõus”)
5. jalasirutus lamades kõhuli
6. istudes masinal jalgade surumine kokku (“aparaat naistekas1”)
7. istudes masinal jalgade surumine laili (“naistekas2”)
8. stepper või ratas trenasöör
Ma tee nsellises järjekorras neid harjutusi, ja see võtab mult 1h ja 45 min aega, üritan iga harjutusega maksimaalselt vastavat lihast koormata, seeriaid on iga asja jaoks 3-4.
Muid harjutusi ma ei tee, aga küsin, kas selline järjestus on õige, võib-olla tuleks midagi ümber järjestada.
Teiselt poolt küsiks, kas jätan mingi jala lihase treenimata nende harjutustega?
Tähelepanek minu poolt. Tihti teevad kõik millegi pärast jalgu ühel päeval ja täies ulatuses, kuid minu arust
lühike ja lihtne tõde on, et kui sa teed 2-3 harjutust korralikult juba suurematele lihastele, siis jalad on suures ulatuses väsinud, tark oleks sääred sellel päeval välja jätta ja üllatada neid mõningad päevad hiljem ,lihtsalt oma muu trenni vahele.
Olen varem jalgu treeninud ühel päeval, aga imestasin hiljuti, et kui laias laastus on jalad valusad, siis sääremari ei võta vedu. Üks reede tegin vaid 4 seeriat möödaminnes säärele ja óh üllatust, neli päeva valusad sääred.
Nüüd mõtle, kas ka sul on sama tunne ja proovi ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kava on sul muidu küllaltki jõhker ma ütleks. -
AutorPostitused