savi_
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
savi_
MemberJa nende kõigega peaks oskama piiri pidada – liiga palju rasvu/valke/süsivesikuid teeb hoopis vastupidise efekti (uimaseks).
savi_
MemberKui DL’ides 170 kg juures selg pooleks läheb siis tuleb selga ja vormi treenida. Süvalihased.Mulle meeldib siin sõna “pooleks” – see võib tähendada mida iganes
Lihtne loogika ütleb, et tuleb treenida, aga teistpidi – kui paljud üldse tõmbavad 170kg – ilma varustuseta ja mitte “maksimumiks” vaid tööseeriana? Mul on järelikult selg nõrk ja tehnika paigast – aga ei imesta ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
MemberTäielik KOLL! Ma vaatasin jah, et ilma varustuseta treenib. Deadliftimisel ilma varustuseta läheb mul selg pooleks juba 170kg juures
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõigest ?

savi_
MemberKas ennustusvõistlus ka tuleb ?
savi_
MemberHea et karikatel nimesid peal pole ?
savi_
MemberImre, järgmine kord võiks olla eraldi katekooria off-season kat. Sest kui noored peaksid koguaeg kuust kuusse dieeditama, siis ei ole aega kasvamiseks. See on ka põhjus, miks ma kaks aastat ei plaani võistelda. Kuid, kui sa lubad kevadel mul off-season vormiga lavale tulla, siis võistlen ise ka.Offseason vorm on minu arust suhteline mõiste… ma kujutan ette, et sa oled off-seasonil ka suht koht kuiv .. erinevalt mõningatest
MemberVõib-olla on tegu Off-Topic teemaga, aga kui on vaja suuures koguses pilte mingisse kindlasse mõõtmesse saada, siis Microsofti PowerToys pakub välja vist kõige lihtsama lahenduse ImageResizer tool – http://download.microsoft.com/download/whi…wertoySetup.exe
Ja ei maksa midagi
MemberHaaras ka minu silma, kuid mitte esmakordselt.
savi_
MemberNüüd siis särisevat ahjupraadi ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõigi osalejate ees aga müts maha… leiaks isegi kunagi selle vormi ja julguse esimest korda midagi sellist teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
Memberhaha.. uus Mr. Buzz Killington
november 21, 2010 at 5:36 p.l. in reply to: World Classic BB Imre Vähi pronks! – Tulemused peale dopingukontrolle #264759savi_
Memberõnnitlused ka siitpoolt!
savi_
MemberKui organism ja südametunnistus kannatab – võtku minugipoolesti mida tahes. See, et ise ei julge, ei taha ja moraalitu tundub… on juba meie probleem. Elu ongi samas kuidagi igavaks kiskunud, ka Kalmusest pole ammu midagi kuulda old, aga vormipildid on võimsad…
Elan teiste elu.. endaoma mul ju ei ole
savi_
MemberNö Talentide puhtuse testimiseks võiks foorumi peale testiraha kokku saada küll
Iga “suupoolik” kes kõva “arvaja” on .. paneb 50 kulli oma sõnade “katteks” ja test saab tehtud nagu naksti
MemberArvamust Argniniini toime kohta on siin foorumis ~1000x avaldatud, aga parim viis teada saada on ise järgi katsetada. Õnneks võrdlemisi odav lisand “proovimiseks”. Samas ise ei ole mingit “OHHOOO” efekti saanud ja pigem peaks rohkem aega/raha/energiat lihtsalt toitumise parandamisesse suunama.