Skip to main content

savi_

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 421 through 435 (of 779 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: kui vanalt hakkasite massi viskama? #97146
    savi_
    Member

Minul toimus vastupidine protsess… mingi 13/14 aastaselt viskas kehakaalus väga madalaks (koolis õpetaja küsis, et kas mul on mingi raskehaigus) … ja kuni umbes 3/4 aastat tagasi kaalusin 178cm kohta veel 64/65kg . Nüüdseks on pikkust 1cm tulnud aga kehakaal oma 77/78, mida on ikka veel minu arust vähe, aga ma ei kurda.

in reply to: Keefir! #96978
    savi_
    Member

hea teada… sest keefiri on organismil oluliselt kergem seedida kui piima … jõin kord liitri piima ära ja pärast piinlesin kõhuvalude käes.. täpsemalt eile

in reply to: trenn ja toit #96874
    savi_
    Member

Mulle ilgelt meeldiks , kui uueks kasutajaks ei saaks end enne teha, kui ei ole läbitud kohustuslik küsimustik .

in reply to: 2 K duell – kes keda ? #96395
    savi_
    Member

paistab, et T-särki ei saa .

in reply to: Kodujuust #96087
    savi_
    Member

noh.. küsimus on ka palju organism sellest valgust omistab

in reply to: naised jõusaalis #96073
    savi_
    Member

Oh teid imemehi taaskord… 15kg biitsale (hantel) on täiesti küll minu arust… samas oleneb milliseid seerjaid te teete… aga noh .. eks siin ole taaskord mängus kehakaalude vahed + treeningstaaz.

savi_
    Member

lühike ja lihtne tõde, et tuleks süüa umbes 5 korda päevas ja umbes 2-3 tunniste vahedega… massi sul on ja pikkust samuti … kaloraazi arvan, et väga jälgima ei pea…seega võib rahus ka 6-7 ajal õhtul korralikult süüa. Lihtsalt hea oleks otseselt vältida rasvaseid asju .

savi_
    Member

Söö lihtsalt korralikult … regulaarselt … 4-5 korda päevas. Hommikul oleks hea puder .. lõunaks valgurikkamalt ja süsivesikuid soovitavalt ka .. näiteks riisi ja broilerifileed… õhtupoole näiteks kas eelnev söök või siis kodujuustu … üldiselt peale trenni on hea soe söök parim ja keha tarbib ka üldiselt ka rammusamad road ära … ning õhtul võib mõne puuvilja pintsli pista või salatit süüa … oleneb mis kell on sinu õhtu ja kuidas sa magama lähed – mina söön õhtul ka üsna toekalt, sest ma tavaliselt olen küllaltki öise eluviisiga inimene, mis ei tähenda, et ma vähe magaks, 8-10h tuleb ära.

Üldiselt kuna sa alles hakkad pihta treeninguga, siis söögi pärast rohkem muretsema ilmselt ei pea kui et söök oleks korralik (toitev)

in reply to: KUi palju siis ikkagi valku? #95812
    savi_
    Member

Kõvasti trenni teha, siis võiks jah rohkem olla, aga mina soovitan, et vaata üle oma toitumine ka laiemas laastus… valk on tore asi, aga üksi sellest ei piisa.

in reply to: kui palju peaks kangi rinnalt lükkama #95811
    savi_
    Member

in reply to: KUi palju siis ikkagi valku? #95802
    savi_
    Member

2 peaks küll olema

in reply to: Mündihoidja turu-uuring #95775
    savi_
    Member

Kui euro tuleb , siis euromüntidele vastavat hoidjat tahaks küll … või siis hakkan kukkruga vööl ringi käima .. rahakotti ei mahu ju nii palju münte .

in reply to: kui palju peaks kangi rinnalt lükkama #95436
    savi_
    Member

Noh, nokud mõõdetud ja ego tõusnud… selle teema võib vast ammendunuks lugeda

in reply to: Iron Mike #95362
    savi_
    Member

kas see mitte sakslane Franz Botha vms pold

in reply to: kui palju peaks kangi rinnalt lükkama #95321
    savi_
    Member

Mees = 30+ eluaastat – alla selle on noormehed.

Eesti keskmine on tegelikult vilets näitaja .. paljud noored ei tee trenni … on muidu lahedad ja trendikad , aga riiete all on kriips. Mehed aga on tööl mandunud ja peale tööd ei tõuse peale õlleklaasi suurt midagi.

Arvan, et kui kumbki neist kahest oma kehakaalu ära surub, ollakse juba võrdlemisi heas vormis … +10 .. ilma regulaarse (ükskõikmillise) trennita… on juba hea eelsoodumus näiteks ?

Viewing 15 posts - 421 through 435 (of 779 total)