savi_
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
savi_
MemberMinul toimus vastupidine protsess… mingi 13/14 aastaselt viskas kehakaalus väga madalaks (koolis õpetaja küsis, et kas mul on mingi raskehaigus) … ja kuni umbes 3/4 aastat tagasi kaalusin 178cm kohta veel 64/65kg . Nüüdseks on pikkust 1cm tulnud aga kehakaal oma 77/78, mida on ikka veel minu arust vähe, aga ma ei kurda.
savi_
Memberhea teada… sest keefiri on organismil oluliselt kergem seedida kui piima … jõin kord liitri piima ära ja pärast piinlesin kõhuvalude käes.. täpsemalt eile
savi_
MemberMulle ilgelt meeldiks , kui uueks kasutajaks ei saaks end enne teha, kui ei ole läbitud kohustuslik küsimustik .
savi_
Memberpaistab, et T-särki ei saa .
savi_
Membernoh.. küsimus on ka palju organism sellest valgust omistab
savi_
MemberOh teid imemehi taaskord… 15kg biitsale (hantel) on täiesti küll minu arust… samas oleneb milliseid seerjaid te teete… aga noh .. eks siin ole taaskord mängus kehakaalude vahed + treeningstaaz.
november 22, 2006 at 11:02 p.l. in reply to: Alustasin treeningutega (soov kaalu kaotada ja lihasmassi kasvatada) #96021savi_
Memberlühike ja lihtne tõde, et tuleks süüa umbes 5 korda päevas ja umbes 2-3 tunniste vahedega… massi sul on ja pikkust samuti … kaloraazi arvan, et väga jälgima ei pea…seega võib rahus ka 6-7 ajal õhtul korralikult süüa. Lihtsalt hea oleks otseselt vältida rasvaseid asju .
november 22, 2006 at 10:29 p.l. in reply to: Alustasin treeningutega (soov kaalu kaotada ja lihasmassi kasvatada) #96019savi_
MemberSöö lihtsalt korralikult … regulaarselt … 4-5 korda päevas. Hommikul oleks hea puder .. lõunaks valgurikkamalt ja süsivesikuid soovitavalt ka .. näiteks riisi ja broilerifileed… õhtupoole näiteks kas eelnev söök või siis kodujuustu … üldiselt peale trenni on hea soe söök parim ja keha tarbib ka üldiselt ka rammusamad road ära … ning õhtul võib mõne puuvilja pintsli pista või salatit süüa … oleneb mis kell on sinu õhtu ja kuidas sa magama lähed – mina söön õhtul ka üsna toekalt, sest ma tavaliselt olen küllaltki öise eluviisiga inimene, mis ei tähenda, et ma vähe magaks, 8-10h tuleb ära.
Üldiselt kuna sa alles hakkad pihta treeninguga, siis söögi pärast rohkem muretsema ilmselt ei pea kui et söök oleks korralik (toitev)
savi_
MemberKõvasti trenni teha, siis võiks jah rohkem olla, aga mina soovitan, et vaata üle oma toitumine ka laiemas laastus… valk on tore asi, aga üksi sellest ei piisa.
savi_
Member
savi_
Member2 peaks küll olema
savi_
MemberKui euro tuleb , siis euromüntidele vastavat hoidjat tahaks küll … või siis hakkan kukkruga vööl ringi käima .. rahakotti ei mahu ju nii palju münte .
savi_
MemberNoh, nokud mõõdetud ja ego tõusnud… selle teema võib vast ammendunuks lugeda
savi_
Memberkas see mitte sakslane Franz Botha vms pold
savi_
MemberMees = 30+ eluaastat – alla selle on noormehed.
Eesti keskmine on tegelikult vilets näitaja .. paljud noored ei tee trenni … on muidu lahedad ja trendikad , aga riiete all on kriips. Mehed aga on tööl mandunud ja peale tööd ei tõuse peale õlleklaasi suurt midagi.
Arvan, et kui kumbki neist kahest oma kehakaalu ära surub, ollakse juba võrdlemisi heas vormis … +10 .. ilma regulaarse (ükskõikmillise) trennita… on juba hea eelsoodumus näiteks ?
AutorPostitused