savi_
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
savi_
MemberMul see sama American – hea valk on. Aga mis ma tahtsin tegelikult öelda, et üks hea kombinatsioon on osta Ultrageli (liigeseravimit) mis maitseb virsiku järgi ja segada üks kulp seda sinna hulka, väga ÜLIHEA maitse saab, aga noh eks see ole kallis variant, kui liigesed ravi ei vaja
savi_
MemberKõige lihtsam viis siiski on viinamarjasuhkur ehk Traubenzucker, mis poes maksab 14 krooni pakk (umbes) ehk siis on ka süsivesik. Natuke seda maitsetule hulka ja ma pean ütlema, et oluliselt parem saab + on kasulik. Spordijoogid on kallid nõnda segamiseks (minu arvamus) ning pikapeale tüütavad need ka ära, sest valk tuleb siuke imalmaguskaamlitatt
savi_
Memberargonaut : ÕIETI ? = ÕIGESTI !
savi_
MemberSchwarz oli kunagi sellise küsimuse peale, et kas tal on peenis sama arenenud nagu tema kehagi vastanud, et ta ei tea selle jaoks küll ühtegi otsest harjutust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
Membertahtsin küsida kas kellegil on kogemusi HT-R [Fast]?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaevanud siis paar vanemat teemat üles
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga hea asi on üldiselt… olen kasutanud ja ei saa kurta, samas ei saa öelda ka, et mingi imetoode oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> lisavalk on igastahes kindlasti vajalik.jaanuar 10, 2007 at 3:09 p.l. in reply to: Miks inimesed arvavad, et Ameeriklased on..rumalad? #101326savi_
MemberÄärmiselt andekas.. mulle meeldis kaardi peal ära vahetatud maade asukohad nagu prantsusmaa austraalias, aga kui aus olla, siis
geograafilsed teadmised on ka mul suhteliselt kehvad, kui hakata ameerika ühendriike kaardi peal näitama
savi_
MemberVastupidavasala sportlasel on vaja massi juurde? See on küll midagi huvitavat. Seletad äkki, milleks on vastupidavussportlasel massi vaja?Isiklik soov ehk
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
pole kaalukategooriaid, või tahaks vahetada, aga mitte rasvaga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
MemberSee üsna kvaliteetne kraam jah ning osad Lihaveise tooted kaovad poest välgukiirusel. Inimesed on kvaliteeti hindama hakanud. Natuke kallim hind pole probleem.Mis see viis kuni kümme krooni kilolt ära siis pole, kui näeb suht liha moodi välja ja kodus ei pea konditükke hammaste vahelt kakkuma
jaanuar 8, 2007 at 3:59 p.l. in reply to: Uus imeravim tõotab teha igaühest Lance Armstrongi #101003savi_
Memberja seda avastati just nüüd (?) taas.. ning müüakse juba ammusest ajast ebays ja mujal jeebai internetipoodides. no kuulge…. pool maailma oleks siis juba maratonimehed
savi_
MemberKui ainult proteiini peal väljas, siis kärab minu arust väga hästi ka Americani Pro Whey … natuke rasva on ka sees, aga what the hell, see ei tohiks küll heidutav kogus olla. Seguneb hästi, maitseb normaalselt – mida elult veel tahta. 100g peale 75g proteiini on ka jumalast bueno ja tavaline. 155.- krooni ja ei tunne veremaiku iga kotikese ostmisel… saab selle ülejäänud 200-300 krontsa eest ju ka normaalse glutamiini vajadusel ostetud, on rohkem ikka kui valgukotikeses
mõned artiklid julgevad ka väita, et glutamiin on suht platsebo efektiga rohkem kui praktilise väärtusega. Eks iga mees otsusta ise
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
MemberKas keegi emo ka on?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>loodetavasti mitte… emod ei tee trenni .. emod istuvad kodus ja nutavad, sest maailm teeb haiget , aga iseenesest võib ka treening olla nauditav piin, aga meik läheks laiali jne

savi_
MemberMina ütleks, et ega see “jõusaalibaas” nii oluline olegi .. peamine on, et treeningtehnika õige ja see tuleb ajaga, siis on ka kreatiinist abi
??:”>savi_
MemberLugesin varasemaid teemasid, kust tuli välja, et Cell-tech on tarbetult kallis toode äärmiselt lahja koostisega ehk lühidalt mõttetu nagu ka M.M. nentis.
Jäänud on siis sõelale Adenergy ja Satur8 … ilmselt peab vist Satur8 jaoks otsustama… tundub, et tarbijaskond on lai ning kõigi puhul on küllaltki positiivselt mõjunud…
savi_
MemberSatur8 kohta olen üldiselt head lugenud…. Cell Techist ei tea väga midagi arvata ja Adenergyst
savi_
Membermuuseas ma kuulsin ühelt kasutajalt et see pidavat potentsile hakkama…Heas või halvas m6ttes `?
AutorPostitused