savi_
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
savi_
MemberKõige rohkem segavad teised inimesed ja nende vajadused – soovid
savi_
MemberHea ja odav on MV jõusaal … http://www.mvspordiklubi.ee
savi_
Member100% nõus tankiga. Olgu püha või mitte… mina tahaks ikka trenni minna. Saaks mõnusa enesetunde pühadeks – väsinud, puhas ja mitte midagi tegema ei pea.
savi_
MemberMa ise lugesin kuskilt, et saadavad seda maitset mida neil parasjagu on, kui sinu tellitud maitset pole ja neil on õigus nii teha… kui sa natuke enne poe kohta lugenud oleksid, siis sa oleksid ka teadnud, et ka selline võimalus on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 4, 2007 at 12:52 p.l. in reply to: Kes on kasutanud ja millised on olnud tulemused??? #111273savi_
MemberSooviks siis infot konkreetselt selle toote kohta. Kes on kasutanud ärge siis salatsege…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Toodet ei leitud!
savi_
MemberLihaveise moodi …
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma mõtlen enne …savi_
MemberMina tean omast käest, et see on nö. “välja treenitav.”Siinkohal ongi küsimus, et miks peaks keegi tahtma seda välja treenida. Mina isiklikult ütlen, et mulle ei läinud korda inimeste arvamus 4 aastat tagasi… kui ma hakkasin SIHIPÄRASELT nõnda tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja siiani ei lähe … aitab mul keskenduda… ma ei näri enam pastakaid . Keskkoolis tekkis õpetajatel ka teooria selle kohta – raiskan nõnda üleliigset energiat ehk siis on salendava mõjuga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga kurat… ise nad õnneks nii tegema ei kukkunud.savi_
MemberJust nimelt! See esimene variant ongi kõige tõenäolisem. Inimese närvisüsteem on alastimulatsioonis ja ta vajab sellele koormuse andmiseks mingisugust moodust rahuoleku vältimiseks. Selle motoorseks väljenduseks võib olla näiteks jalaväristamine, aga igasugune vibratsioon annabki inimesele ettekujutuse helilisest või vähemalt rütmilisest tunnetusest. Ta tajub vajadust selle järele, kuna NS on alastimulatsioonis. Niisiis, sunnitud motoorika kutsub esile selle muundumist rütmiliseks väljenduseks (ei kasuta enam sõna muusika, sest see ajaks segadusse), mitte vastupidi. Seal loengus ei ole sellel veel rütmilist mustrit (kõigest NS-i impulsid), aga neil inimestel on potentsiaal selleni jõuda hiljem kui keskkond teine. Ja pealegi ei ole sellele inimesele probleemist lihtsalt rääkimine (a`la ära tõmble vend) suurt kasu, sest ta lõpetab selle hetkes, aga peagi kui ta tähelepanu on hajunud, hakkab asi otsast peale.exactly .. olen korduvalt mitte väristada üritanud
savi_
MemberNoh.. omastkäest võin öelda, et tegu on näiteks inimesega, kes mängib trummi .. st ma küll näiteks ei mängi trummi otseselt, aga jalgu harjutan ikka niisama… rütmi teema ja lihtsalt, et samas tempos püsida…. ja hiljem jääb see külge ja siis teedki nii
savi_
MemberEt kuna ma ise praegu mõnda aega MV`s ei treeni… siis oleks meeldiv, kui oleks võimalus ise tellida … aga eks ma võta ise nendega ühendust seal …
savi_
Memberma panin tna trenni ajal süsivesikuid veega (too maisisuhkur vms. siit samast fitness.ee poest) ja käed läksid nii täis et jube, surumises tavalisest 2kordust tuli vähem ja prast veel kaablitega lennates käed enam üldse ei kannatanud lihtsalt, lamp värk suht aga mis arvate kas süsikate töttu?muuseas.. äärmiselt huvitav täheldus … viimasel ajal kui olen trenni ajal miskit isostari pulbrijooki sõbraga koos manustanud … võttis käpad maru verd täis küll.
savi_
MemberJalad on üks kõige ägedamaid lihasgruppe üldse
savi_
MemberÜlimalt positiivne …. tekitas huvi ka minus … sest hinnad on viisakad ja tootevalik lai.
Ahjaa.. kuidas sealt lehelt tellimine käib … või kust…. peale emaili rohkem kontaktandmeid polnud : /
savi_
MemberMind huvitaks üldse, et kui paljud neid BioTech tooteid tarbinud on ja kuidas tulemust annnab .. hinnad on kahtlaselt madalad ja tooted lubavad palju … ka saalis olen täheldanud, et paljud on hakanud BioTechi särkidega ringi jooksma….
savi_
MemberAga mina sain kord oma tellitud paki … valele aadressile ja vale nimega .. hea , et telefoninumbre klappis, sest muidu poleks nad saanud mulle helistada ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> viga oli nimelt ELS poolne ja oleks ehk ka varem või hiljem välja tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused