savi_
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
savi_
MemberTerves kehas terve vaim – ma arvan, et seda tajuvad tahtmatult ka naised. Samas… kuna kulturism on asi millega tegeletakse 24/7/365 , siis naistele võib see tunduda maaniana ning hirm vähese pühendumise ees on siis suur . Õllekõhuga kriips on vähem atraktiivsem teistele naistele, istub pigem kodus teleka ees ja on seega safe-bet
savi_
Membertean, et piimhappe lihastest välja viimiseks kasutavad paljud võrkpallurid näiteks mokatubakat
savi_
MemberMul on tüdrukul umbes sama mure.. väikseid särke tehakse küll , aga kõik on talle laiad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pisikesed aga laiad särgid ..savi_
Membersavi_
Member
??:”> et siis ei meeldi kohe üldse, et roided välja paistavad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
mis harjutusi peaks tegema, et sinna lihased peale saaks, et roided enam välja ei paistaks.
nii vastik on oma käsi tõsta siis jube kui need välja paistavad, ise olen ka selline kõhna võitu, ja mõtlesin et on aeg end ikkagi käsile võtta.
olen 17 ja kaalun ainult 62kg
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . soovitusi ootan, et midagi ettevõttaAlumised 3 ribi minuteada ei ole võimalik lihase alla peita…st sinna ei teki mingit lihast… vaid rasvumise abil saab neid ära kaotada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ehk siis on loomulik, et need kõigil inimestel suht paistavad. 62kg on normaalne – oleneb kehaehitusest / pikkusest. Kui 17 olin, siis kaalusin 64kg ja olin 177 pikk … ja sellises vanuses hakkasin esimest korda üldse trenni tegema korralikult.savi_
MemberÄra raiska oma raha fatburnerile. Õigesti söömine põletab 110% tõhusamalt rasva kui mingi animal, fatburner 3000… Ärge kurjaks saage, see on minu arvamus isiklikust kogemusest.Fatburner on mõeldud rasvapõletust soodustava vahendina tarvitamiseks, aga mitte ainult üksi rasvapõletuseks. Kui ikka söömine paigas pole ja trenni ka ei tee, siis ei maksa fatburnerist ka midagi loota.
savi_
MemberFatburner on minu arust hea, kui on võimalik osta. 3000-ne pool pudelit trenni peale veega pooleks on jumalast okas. Mul paneb organismi kohe mõnusalt tööle – higistab ja on just kui energiat rohkem.
savi_
MemberHea aga mitte odav variant on teha võilevatorti . Pmst koosneb see saiast ja tehakse nagu küpsisekooki. Saiakihtide vahele läheb vedel mass majoneesist, hapukoorest ja tuunikalast. “koogi” peale võib hiljem panna paprikarõngaid ja kalamarja, siis on hõrgutavam. Üldiselt on siuke Mass-Blast, et vähe pole. Ahjaa. loomulikult peab asi enne päeva/öö külmkapis seisma, et oleks suurem maitseelamus.
savi_
Memberkui on puhas poiss, siis 100% respect. Mulle väga näo poolest ei imponeeri .. siuke … rets tundub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
MemberMul on väga valus … ääretult valus.. seda kõike lugeda….
savi_
MemberOlen siuke hull mees ja tegelen väga paljude asjadega.
1. Trenn
2. Kool
3. Töö / arvutid
4. Akvaristika
5. Bänd /kitarr
6. Mootorratas
savi_
MemberIT-spetsialist / disainer – 2mmaemand-kondiiter-keevitaja
savi_
MemberKui on ikka hea koht, siis mina austaksin seda reeglit ja käiks pikkades dressides… ma küll ei garanteeriks neile, et higi läbi dresside ei tule… aga vähemalt annaks omalt poolt parima.
savi_
Memberumbes 3 aastat tagasi alustasin isegi nullist.. praeguseks juba suhteliselt okei… nagu Tank ütles.. aeg loeb … korralik trenn ja toitumine ka muidugi, aga kõigele peab aega andma..
savi_
MemberArvata on jah, iseasi kas ta ise märkas mida ta tegi.
Minus tärkas nüüd huvi, et millise käepigistuse liigiga siis tegu oli. Mina pean ausalt ütlema, et kui tegu ei ole uue ja tähtsa tutvuse sõlmimisega …. siis mina kätt ei pigista… kuskilt tuleb aga komme inimestel … alati ja ükskõik kellel kätt pigistada – eriti Tallinnast pärist inimestel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused