savi_
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 16, 2007 at 12:02 p.l. in reply to: 17.11 Elite Tour Marseille France ENNUSTA JA VÕIDA! #131322
savi_
MemberArvan, et Ott on suht 10 koht
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
MemberKurat küll
Vähi – 3. koht ( 1 venelane ja üks hispaanlane siis esimestel kohtadel )
Ader – 15 sisse ei mahu
Kalmus – 8. koht
Vaible – 10. koht ( eeldusel, et suudab silma jääda )
savi_
MemberTegelikult ongi nii, et Morozov jäi kahe silma vahele – jõle sant värk, sest üsna alles oli muljetavaldav pilt fitnessrateski üleval. Julgeksin Morozovile seega 3. kohta pakkuda.
savi_
Member1. Imre Vähi
2. Ott Kiivikas
3. Marek Kalmus
4. Valju Jagomäe
5. Indrek Viska
oktoober 26, 2007 at 12:58 p.l. in reply to: Meeste MM kulturismis Jeju City 2007 – fotoreportaaž! #129248savi_
MemberPietrakovich tundub hull vend – piltide järgi vähemalt.
savi_
Memberkapis kaks erinevat sorti kohupiima . Peale trenni söön 250g rosinatega Tere kohupiima ja enne magamaminekut 0.1% Tere kohupiima koos tomati ja klaasi veega. Kaalu langetamine praegu eesmärgiks.
oktoober 22, 2007 at 9:00 p.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA- Meeste maailmameistrivõistlused – Jeju City #128862savi_
Memberma olen viimasel ajal Oti suhtes skeptiline old, aga seda jumalast põhjendamata nagu näha .. samas üle pakuks, et tuleb 8. koht ja mitte rohkem.
savi_
MemberMa proovisin küll, aga minu blender ei suutnud supilusikaid ära purustada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mul tekkis probleeme varikate saamisega – supilusikateni ei jõudnud.
savi_
MemberMarek Kalmus – 1. koht
Imre Vähi – 2. koht
Argo Vaible – 4. koht
Ott Kiivikas – 2. koht
savi_
MemberKohveiini on saada , aga kuidas saada efedriini?CNP Sida Cordifolia toodet võid ka siit poest aegajalt leida – paistab, et on pop toode ja saab aegajalt seega otsa. Üldiselt nagu gmaster ühes postituses mainis päris karm mõte on endale iga päev aspiriini ja efedriini näost sisse süüa, sest sellise kombinatsioonina on see kuulus “fatburner” müügil
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina ei soovitaks üldse proovida kui süda varem regulaarset treeningut pole saanud ( süda saab ikka väga kõvasti vatti ). Pealegi mõjutab kesknärvisüsteemi – üks tark inimene, kes nendest asjadest palju teadma näis, soovitas sellistest asjadest üldse eemale hoida.Natuke mõtteainet sulle seega.
savi_
MemberIlgelt äge, et mul siis just midagi dieedilaadset ka käsil on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)savi_
MemberTereMa sööniga hommik seda herbalife kokteili ja olen väga rahul.Ja muide kallis ka pole.Lausa alla tuhande krooni saab hakkama.
alla tuhande krooni kuus ? nädalas ? aastas ? 1000 Krooni eest saaksin kõrgkvaliteetset valku (2.8kg) ning suure kuhjaga vitamiine iga päev 3 korda manustada ja seda vähemalt 3 kuud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)savi_
Membermind hakkas kohe huvitama, et mis imeasi see Herbalife on .. vaadates herbalife.com jõudsin järeldusele, et ei midagi erilist, kui ropu raha eest lahjat sojavalku ja vitaminne üldiselt – uhkeid kokteile ja snäkke
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lisaks veel mõned müstilised “gene activatorid” mis meenutavad ka üht tuttavat “imetoodet” Anator P70
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) Tavainimese jaoks peaks ometigi ju “toidulisanditel” olema kehv maine – neil lihtsalt vist turundus rokib, kuna rõhk on naturaalsusel, mitte sellel, mitu korda hüdrolüüsitud või muudmoodi töödeldud toode on ja kuidas muskel kohe kasvama hakkab. L Õ B U S !savi_
MemberMa ei ütle, et minu inglise keel täiuslik oleks, aga mõned inimesed võiks küll enne oma “idee” avaldamist kirjavead ( puuduvad artiklid, tähed jms) üle kontrollida.
savi_
MemberEt klassikaline ECA stack siis…Päris krõbe koostis tädide jaoks … peaasi, et südant kokku ei lase.. ma proovisin ka korra kapsli…. väga hirmus hakkab, kui südame rütmi ööseks tagasi normaalseks ei saa… tädid jagagu siis vähemalt kapsli sisu päeva peale ära !
-
AutorPostitused