savi_
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
savi_
MemberFast fitness – fast fit / fit fast ! (stiiliküsimus!)
Piiks piiks – ja tervis tuleb !
Fitness / Fast – ja tervis tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)savi_
Memberma saan täitsa hea meelega neid sportlabi kirju aeg-ajalt … pole midagi paha öelda.. mõni üsna soodne pakkumine ka ikka leidunud.
savi_
MemberMina arvan, et kui keegi julgeb kellegi kohta nii valjult arvamust avaldada siis oleks viisakas ka enda reaalne nimi alla panna. Julged öelda julge ka vastutada, muidu jääb teist tipp ja täpp lihtsalt kehkenpükside mulje
“>hilja juba ?
savi_
MemberOleneb, kas õlu on ka toit.vedel leib !
savi_
MemberOstsin ka omale seda createstoni 1220g-ise paki ja loodaks ka rohkem selle kohta infot siit leida, muidu tundub hea asi olevat, aga pakis on veel mingid kapslid sees ja ei tea üldse kuidas neid kapsleid järama peaks…, kas koos portsuga ka kapsli võtma ja kui siis palju?Mind huvitaks konkreetne mõju nende lisandite puhul … st tahaks kogemusi kuulda.
savi_
MemberRebiks ka ühe “killu” siis . Peale 6 tohib ainult õlut juua … ja jalgpalli vaadata. Töö, trenn ja normaalne toitumine on vastunäidustatud.
savi_
Membertänane SLO leht: Artikkel siinArtikli jaoks ei ole mees küll suurem asi “sõna-seadja”.
savi_
Memberon kirjas küll 1-3 mõõtlusikat … jätkub umbes 15 korda siis vist… oleneb palju korraga panna. Mina Üle 2 ei pannud … aga alla 2 ei tundnud ka erilist efekti.
savi_
MemberEesti kulturismiga on see kurb lugu, et üldine mulje asjast on selline, et alaga tegelevad mingid 4-5 fanaatilist jõmmi hobikorras ning võistlustel käiakse ka nigu omasoodu ja mitte riiki esindamas vms.
Mis mulle palju nalja teeb on fakt, et samalajal kui meile siia välismaalt mustanahalisi korvpallureid sisse ostetakse ei viitsita omade sportlastega eriti tegeleda.
savi_
MemberPilt nr.3 vaieldamatult . Markuse naeratus on juba nii koll kui vähegi olla saab .. pigem küll troll … aga kes nukitsameest näinud on, see teab, mida mõtlen
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pildi kommentaar lühidalt :” Üks on loll ja teine laisk, mina üksi rabagu.”savi_
MemberMa ei ole oska küll vene k., aga suurelt DOPING üleval vasakus nurgas ütleb vist suht kõik ?
savi_
MemberSõltuvalt lähtevormist ei pruugi selles midagi keerulist olla… Aga nagu mõnedel “heaks” maitseks kujunenud, on koostisainete kogused avaldamata, nii et raske efektiivsust teoreetiliselt hinnata.TeleShopi tooted on ka tohutult tõhusad – kombineeritud korraliku toitumise ja regulaarse liikumisega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
MemberJah, seda Createston Professionelli olen ma söönud, kuid kahjuks saab see kole kähku otsa. On küll 2,5 kg potsik, aga 85g korraga ja noh ma võtsin 2x päevas, siis just eriti kaua sellega läbi ei saanud. Mõju noh ei oska kommenteerida just peale 1 potsiku söömist, aga ega väga palju juurde ei tulnud. Kindlasti annab sellele tootele suure plussi see, et seal on erinevaid vitamiine ja mineraale sees. Lähiajal oligi just plaan taas seda soetada, kui Amazoni müüki ei tule ühte teist massilisajat.Createstoni review on küll umbes selline, et kuu ajaga 35% tugevamaks… 1-2kg rasva maha … ja puhas lihas kasvab . Ilus muinasjutt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga kui võtta, et potsik on 450 krooni, siis on ka kallimaid muinasjutte, mida proovida . :savi_
MemberSeda oli nüüd küll natuke vähe minu maitse jaoks .. aitäh … come again
savi_
MemberIse peab tunnetama – kui järgmine päev on mõlemad kenasti valusad või lihtsalt tunned, et sajaga läbi, siis võib samal päeval teha. Vastasel juhul soovitaks ikka eraldi …
-
AutorPostitused