savi_
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
savi_
MemberKrt vaatan pilte ja kirun end. Hea siis, et oma 23 eluaastaga nö rühma ei kvalifitseerund. Edu igastahes neile. Huvitav oleks muidugi rohkem nö tulemustest, treeningust ja toitumisest kuulda ?!
savi_
MemberMingi kinnitamata teooria kohaselt pidi kõige kauem elama just siis, kui istud kodus ja jood pindi õlut päevas. Võimalikult vähe stressi ühesõnaga. Laske mind nüüd avalikult maha
november 5, 2009 at 9:34 p.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #232713savi_
MemberTahaks küll suurema ja kurjema näoga mehe poolt olla … aga reaalselt pakun võitu siiski oma ala valdavale mehele.
savi_
MemberAnbolic Halo steroid või mitte?elementaarne, et EI. Vastasel juhul seda siit poest osta ei saaks
savi_
Membersavi_
MemberPõhimõtteliselt eksib tavaline inimene (loe: mitte spordist ja tervislikust toitumisest huvitatu) vist kõigi nende reeglite vastu – mõned vähem, teised rohkem.
savi_
MemberImho on oluliselt kiiremaid nokke nähtud. Mis võiks seega häbiväärsem olla, kui kiiresti äralöödud saada – minu arvamus. Antud juhul mees vähemalt üritas peaga vastu seina joosta.
savi_
MemberIf there´s grass on the field, play ball.
“>See saabki sinu Mr. O karjääri komistuskiviks

savi_
MemberKes see vasak djuud on … ka päris omapärane hiiglane
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siukest lollust ilmselt proovima ei hakka, et palju jõuaks 6 tunni jooksul õlut juua.savi_
MemberMa takkajärgi pean ka ikka natuke teemasse lisama.
Kõigile meeldivad numbrid, aga mulle meeldib teada, kuidas need sooritatakse. Ehk siis näiteks tõmme – milline, kas klassikaline või sumo ja kas selg oli ikka nii nagu peab, mitte küürus nagu kassil.
Rinnalt suruda saab ka mitut moodi – mõned suruvad maru kitsalt – kaasatakse rohkem käsi töösse. Isiklikult eelistan võimalikult laia haaret. Vanarahvas räägib, et siis on rohkem rinda mängus.
Küki puhul olen ka imevendi näinud, kes korralikult kükki ei lase ja selg küürus, aga raskus maksimaalselt “äge” igas mõistes.
Ei pretendeeri sellele, et ise kõike õigesti teen, aga lihtsalt vaadates jällegi neid “numbreid”, võtab mõtlema küll, kui paljud käe südamele panna saavad .
Omaltpoolt mõned nummerid ka siis.
Rind: 95kg laia haardega
Tõmme: 150kg klassikaline
Kükk: ei tea täpselt 130kg peaks vast ikka olema, aga ma üldiselt üle 90-100 peale ei topi.
Kaal 78.8
savi_
MemberKas Pärnus leidub mõni kena lihaselise kehaga meesolevus, kes sümboolse tasu eest teeks naisteõhtul “strippi”?Niiet naistele siis ikkagi meeldib “lihaseline kehaehitus”, või vähemalt üheks õhtuks nautida / ära kasutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ma kohe saan valusalt vasta näppe ka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
Memberka mina ei viitsi endiselt fitness.ee kirjutada.. tuleb ikka amazon…. ei tea kas mehed lootsid omal ajal ka domeeni pealt rikastuda – sarnanedes amazon.com`ile
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
MemberJah, seepärast olengi nüüd mõnda aega vait..See on teema, mille arutamisel ei ole võimalik avaldada arvamust ja pääseda puhtalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seepärast hoidun ka mina sõna võtmast, kuid jälgin pingsalt mängu !savi_
MemberHuvitav diskussioon, aga reaalselt on ju kõigile niigi selge, kuidas asjad on. Ma katsun igastahes tolerantsuse suunas liikuda – pangu või omale praepann naha alla, kui ennast sellest paremini tunneb. See mida sina ja mina normaalseks peame (tegelikult ei ürita ma kellegi teise eest rääkida) on kõik suhteline.
savi_
Memberhullemat annab otsida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“Eesti otsib Superkulturisti” – casting toimub viru keskuse all bussipeatuses.
AutorPostitused