savi_
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 6, 2010 at 1:27 p.l. in reply to: Treeningujärgne lihasvalu, delayed-onset muscle soreness, DOMS #247515
savi_
MemberValu on hea… valu tähendab progressi ! Loomulikult jälle mitte siuke “amputeerimine” vaid ikka kerge lihasvalu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
MemberBuzz Killington strikes again :” See näitab ainult seda, kui meeletu kate võib neil asjadel enne olla olnud!”
Riiete enda kohta ei ütle midagi halba… ostaks isegi, lihtsalt mitte hinnaga 2000 eek pusa eest
Sellele postile järgneb kindlasti avalik mahalaskmine peldiku taga….
savi_
MemberBeat this…
Ca 17-18 aastaselt hakkasin esimest korda “trenni” trenni tegema.. kaal oli siis vist mingi 62 ringis ja rinnalt oli MAKSIMUM.. 35kg… seda suutsin ühe korra ja mitte rohkem suruda. ( sõbraga proovisime)
Praegu ca 5 aastat hiljem surun siis nagu 16 aastane.. maksimaalselt 100kg ja kaaluklass on ca 80kg.
Ise olen rahul… nüüdseks on natuke liha ka juba luudele tekkinud. Tegelikult selle 5 aasta vahepeal sai nagu 2 aastat rohkem “tühja” tehtud… st arusaamad kuidas teha ja süvva olid väga mööda.. nüüd vast midagi juba jagan natuke
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
Member“KKSP.05.046 Jõutõstmise ja kulturismi kursus”See oli täitsa tore kursus, soovitan
Jep. Samuti proovitud ja julgen soovitada. Samas kui oled pikemaajalise treeningkogemusega siis võib igav ka olla. Reaalselt õpitakse elementaarseid treeningtehnikaid + sinna juurde väike teooria ( palju on jõutõste kangi läbimõõt jms ). Mina kasutasin seda hea võimalusena rohkem trenni teha ning üht-teist sai kõrva taha ka pandud.
Ainsaks miinuseks on rahva hulk. Kui on inimesi ca 10-20, siis erilist “konsultatsiooni” ei maksa oodata. Minu küsimused said valdavalt vastusi, millest polnud võimalik konkreetseid järeldusi teha. Seda just seetõttu, et õppejõul ei ole reaalselt aega süveneda.
savi_
MemberTereOlen Tartu Ülikoolis ärijuhtimise magistris. Võtaksin hea meelega endale vabaaineks midagi kehakultuuri või toitumise alalt. Ehk oskab keegi Tartu Ülikooli õpilastest või teadjatest nõu anda, kas Tartu Ülikoolist oleks midagi sellist valida? Ise nagu õppekavasid vaadates väga ei leia.
Jään vastust ootama.
saab. olen isegi võtt.. vabaaineid teistele teaduskondadele ! Anna aga tuld
savi_
MemberMöödas on teine nädal N1-T toimet ei tunne… üldse
savi_
Memberkiidetud toode kindlasti kuid küsimus selline et kas see annab kvalitseetset massi et lihasele või tõstab see ainuld kaalu?ootan huviga vastuseid:)
Üht ilma teisete on raske saada… samas toote koostis on üliviisakas… siiamaani parim mida näinud/proovinud. Suhkruvett võid niisama ka juua
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
MemberKaua ootad juba?
savi_
MemberÜhe taaskord trendika uurimuse tulemus näitas, et vitamiine jms toidulisandeid võtavad peamiselt inimesed, kes neid reaalselt ei vajakski…. ja neid ei võta need, kes neid vajaks
savi_
MemberKui nüüd seda “reeglistikku” vaadata, siis ma toitun ikka väga ebatervislikult. Isegi sheigid on täiesti mööda…. korraga saan nii rasvu/valku/süsivesikuid jms … ahjaa.. ja mitte ainult üht tüüpi valku.
Mitmekülgne toitumine muutub seega vägagi raskeks, kui tahta “trofoloogide” arvamuse järgi toituda. Mitu toidukorda siis päevas olema peaks? 12 ?
savi_
MemberPigem profülaktiline toode kui et saad paugupealt mega-ereka ja suured lihased
savi_
MemberVaata elustreening.ee ja võta ühendust ! Viimati oli baaskursus ca 900 eek kolm kuud. Soovitan soojalt….
savi_
MemberSaab ka odavamalt ja kvaliteetsemalt. Peaasi et Argot ei tee.Uus trendikas sõnakõlks … :”Peaasi, et Argot ei tee!”
savi_
MemberSa mees pane hantel nurka ja võta kindad varnast
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täiesti õige jutt iseenesest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vaatan kui see jaanuari baaskursus on viisakamal ajal ehk siis kellaaegadel, mis ei jää minu tööaja sisse, siis üritaks uuesti vapralt algust teha. Viimati hakkasi lihtsalt väga närvidele käima, et ei jõudnud korralikult treeningutele.savi_
MemberSeks võib ju täitsa omapärane olla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kus on teie seiklusjanu ?AutorPostitused