savi_
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
savi_
Member500
savi_
MemberJumalast COOL kutt oled ju. Alks ajab vormi käest.. hommikul oled invaliid. Normalna. Tümmipidudel hommikul 5ni ergutite peal pidu panna… mis sa arvad, kui hästi see sinu vormile mõjub ? Põhimõtteliselt.. kui teed trenni, siis öö/päev suhtega ei tasu soperdada. Elustiil peab olema korrektne ja organism peab saama puhata. Vastasel juhul võid ju lihtsalt “alksi” ka panna – mis vahet seal enam on. Natuke sarkastiline post, aga ülekohtune mitte
jaanuar 13, 2010 at 11:10 e.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249461savi_
MemberJust. Keegi konstruktiivset kriitikat ei olegi kustutanud. Ja kui keegi siin kirjutab “Arnold, tule siia, ma lõikan sul munad kääridega maha”, siis loomulikult läheb see prügikasti. Ja läks.Poiss, kes tegi interneti foorumis vähe julgemalt kui nii võib öelda “tulistamisähvarduse” koolile… sai krim korras karistada. Ähvardustega tasub ettevaatlik olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 13, 2010 at 9:58 e.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249439savi_
MemberVõta nüüd hoogu maha natuke. Kui ei tea millest räägid, ja veel sellisel toonil siis soovitan mitte siia kirjutada. Arvasin/lootsin et oled suht normaalne tüüp kes tahab trenni tõsiselt võtta (tean sind Arcticust) kuid ilmselt olen rängalt eksinud – oled lihtsasti mõjutatav ja vooluga kaasamineja. OK see selleks.Minu kirjutise mõte on see, et olen (ilmselt ka teised moded samal põhjusel) suht debiilsed postitused üles jätnud, et mitte õli tulle valada ja anda põhjust teema mõttetumaks muutmiseks. Edaspidi hakkan vaikselt kustutama.
MOTT!
jaanuar 13, 2010 at 9:32 e.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249432savi_
MemberSamas näiteks .org, .net ja .info on registreeritud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ee. domeeni saab vaid firma ja vaid ühe registreerida.. teised need peaks tasuta olema. Samas osav firma suudab omale rohkem kui ühe domeeni välja kaubelda.. ennegi tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 13, 2010 at 7:52 e.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249409savi_
MemberÜks küsimus ?! Milline arvestatav tüliõun on lahendatud internetifoorumis avalikul diskussioonil? Kõik võivad sõna võtta.. midagi arvata… midagi spekuleerida. Põhimõtteliselt tuleks KÕIK sellised teemad koheselt kinni panna, et tavakasutaja ei peaks osa saama TEIE musta pesu pesemisest. FAKT! Praegu kannatavad mõlemate osapoolte mained ning lõpuks ei saa enam kedagi uskuda.
Kõik teised peaks samuti mõtlema, enne kui suud paotavad. Laus roppusi ei ole mõtet siia kirjutada. Miks? Pärast viimast posti on näiteks minul emmimehest suht nigel arvamus. Inimene, kelle väljendumisoskus piirdub vulgaarsustega. Eesmärk omaette oli vist igasse lausesse “######” ja “imema” kõrvuti saada.
Eesti on väike… seda ei tasu unustada. Läbi erinevate ametite võime me kõik kord kohtuda või mittekohtuda. Kas sellist muljet tahategi endast jätta ?
jaanuar 12, 2010 at 9:26 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249348savi_
MemberArnold Tokko on lihtsalt tüüpiline Eesti biznezmään / spekulant. Ega ausalt pole siin riigis keegi rikkaks saanud või vähemalt märkimisväärselt ja kiirest mitte. Sellise ülekohtu vastu on ennast teinekord väga raske kaitsta, kehtib ju reegel – kes ees see … mees ? Kuid milline mees ?!
Mis mind aga hämmastab on Jokeri ja Aktivisti “lärmamine”. St liialt emotsionaalsed postitused ükstaspuha mis teemal. See on just viimase aja trend. Varem oli neil kahel kombeks tagasihoidlikult ja asjalikult postida. Tundub mulle vaid nii ? Ei tea. Kui see on nii, siis vabandan, sest ka mina vastutan oma sõnade eesti. Olgu need siis internetis või ilmsi.
savi_
MemberEga need USA amatöörid pole naturaalsed ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väike kadedus ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
MemberMa nii kindlalt ei soovitaks beetakat, kreatiini ja “erguteid”, oleneb ikka inimesest ja treenitusest.Viimase lausega olen aga nõus.
Nojah. Kõik käib põhimõttel, kas on ikka vaja. Aga kuna jutt käib juba BSNi “megatoodete” ostmisest, siis ma pigem pakkusin omalt poolt odavama ja kindlama lahenduse.
savi_
MemberHommikul tõmbab maksa ja lihase glükogeenivarud täis. Järgmise toidukorraga tuleb valk sisse, mis paneb hüpertroofia käima. Valku on organismil raskem seedida ja see võtab omakorda rohkem energiat. Kui energia on olemas ja veel üle siis hiljem valku sisse süües oled ikka + kaloraazis.Väike mõttekäik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Lisaks veel, et ennem ostan broileri filee ja ühe kohupiima kui ainult veise liha. Ei ole see veis midagi nii eriline, et sind kohe kasvama paneb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõepoolest, tuleb nõustuda sinu mõttekäiguga.
Kohe kasvama ei pane miski
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lihtsalt punane liha peaks/võiks paremini lihaskasvule mõjuda kui broiler. Mis ei tähenda, et broiler mingit moodi halb oleks. Kaaluma peaks ikkagi võimalikult mitmekesist toitumist.savi_
MemberNjaa eriti luksuslik siis:) aasta aega ainult valku lisaks söönud ja bcaa viimati aasta tagasi:P. Still breathing.Mees kes on kahe jalaga maapeal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Äge.savi_
MemberNiisama lahmimisele vahelduseks pakun ka mõned omapoolsed kogemused, millest mingeid järeldusi teha.
Mina võtsin koos Volumaize ja No-explode. Nii nagu BSNi juhised ette nägid. No-xplode ca 2.5 kulpi ja Volumaize ca 2 kulpi oli (vist). Rahaliselt mind ei kottinud hind, tahtsin kindluse mõttes omal nahal ära proovida, mida suured turundusjuhid kokku lubanud on.
Esialgu tundus, et suht AWESOME toode … seejuures Volumaize oli ilgelt magus ja No-xplode suht rõvedalt hapukas. Hiljem, kui tooted otsa lõppesid, tundus aga, et Beta-alanine ja kreatiin annavad
täpselt sama hea tulemuse ja väike tauriin/kofeiin/guarana ei ole ka mingi “magic” Üllatus üllatus.. mõlemad tooted sisaldavad just täpselt neid asju + hunnik erguteid (b-vitamiin, tauriin etc) Ehk siis sain kinnitust väitele, et suhteliselt overpriced tooted on. Samas ei salga, et sel perioodil sündisid minu jaoks ka mõningad rekordid, aga ei julge absoluutselt väita, et BSNil sellega miskit pistmist oli. Väike Waxy maize abiks ehk? Arenen siiani !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soovitus sulle.
Hoia oma raha alles. Osta pigem potsik beta-alaniini , korralik kreatiin ja kui “erguteid” vajad, siis ka neid on saada. Kokku saad umbes 1,5 korda odavamalt , kordades kauem kestva kombo ning
sihikindla treenimise puhul ei tohiks ka tulemused tulemata jääda.
BSN, Muscletech jms hästi turustatud asjad = suhteliselt räige raha maha viskamine…me elame ikkagi Euroopas, kus kõik mis kuidagi “ägedalt” mõjuda võiks ühtlasi ka keelatud on. Seda tasub meeles pidada !
savi_
MemberTa ju ise vastas hiljem, et see Oti kava. Vaata uuesti!Aga hommikusöök tundub küll kahtlane. Kuhi süsivesikuid, valke min.
Tallegg ja Oti sepik, LOOMULIK JU, ET JUST NEED.
savi_
Memberootel .. 15min veel
savi_
Memberbiitsepsid on ebvõrdse suurusega kuigi treenin samade raskustega sama palju kordi ja üldiselt teen mõlemat kätt korraga.(suuruse vahe on päris hästi märgatav)äkki keegi targem oskab nõu anda kui siis mida tuleks teha sest olen kuulnud ka et väiksemat lihast pole soovitav eraldi treenida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>OLEKS VÄGA TÄNULIK KUI KEELGI OSKAKS AIDATA!!!
See on normaalne… võid ju sellele “väiksemale” rohkem koormust anda ja teha rohkem kätele eraldi harjutusi… nii saab teatud määral ebaühtlust vähendada, aga selliste iseärasuste vastu rohkem ei saa… lihtsalt lihased ei ole võrdse suurusega / kinnituskohaga and that`s it. Ehk oled harjutust sooritades tundnud ka seda, et näiteks kangi puhul parem käsi teeb rohkem tööd… mina näiteks olen… seepärast soovitangi vahelduse mõttes mitte vaid kangiga biitsa treenida…
AutorPostitused