savi_
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 24, 2010 at 11:22 e.l. in reply to: I LEKV 2010 kulturismis ja bodyfitnessis – VIDEO valmis! #262381
savi_
MemberAkne seljal = doping sees. Nii mugav on sinna vahele võrdusmärki panna. Või mida sa tuttavate all mõtled. Oma kogemustest tead kindlalt nii väita ?
savi_
Member30-40 min … VÕIMATU – ajas reisimisega ei tegele
savi_
MemberKõige lihtsam. Varu omale natuke aega.. ja võta lahti I. Otsuse Kulturismi ja Fitnessi “õpik” – http://www.fitness.ee/lehed/amazon/materja…s_kulturism.pdf
Selle lugemiseks ei pea omama erilisi baasteadmisi ning tulevikus jäävad sellised asjad nagu “reljeefi kordused” küsimata
savi_
MemberMa tahaks ka siis teada.“Vale” ütleb vähe.
Minu versioon tõest on mul must-valgelt ka kirja pandud ülevalpool. Loeme hoolikamalt

savi_
MemberVale.Ma ei julgenud lihtsalt nii konkreetne olla
aga mõte sama.savi_
MemberKas kellelgi on kogemusi Nitrixi kõrvaltoimetega? Olen kasutanud nüüdseks 2 nädalat, pidevalt on peas selline raske tunne(nagu kerge pohmell oleks, kuigi alkoholi ma ei tarbi) ning 4 korda on olnud öösel ka tugevam peavalu, et on vaja võtta tabletti. Lisaks kaasneb tunduvalt tihenenud vajadus käija wc-s nr.1Vblla lihtsalt see toode ei sobi mulle? Äkki peaks tarbimise katkestama? Olen vererõhku jooksvalt kontrollinud, on korras, vahel veidi üle normi.
Ehk keegi jagab ka omi kogemusi…
Kui nii on, siis mina ei võtaks edasi. Kui pärast seda sümptomid ei kao, tuleb viga mujalt otsida.
savi_
MemberMass on söömise küsimus ning mitte nii väga ühe kava valimine teise üle. Söö söö söö!Tõde lühike ja karm. Palju süvva ja kõvasti trenni

savi_
Member8-12 pole 6-8.Õige oleks 6 teha.
Ja minu arust on küll nii, et kui teed suuremate raskustega ja vähem kordusi, siis teeb massi,
aga kui kergematega ja rohkem kordusi, siis jõudu.
Massi jaoks 6-8 on mõistlik. Jõu jaoks 1-4 kordust. Mõlemad väga vajalikud ning peaks olema kombineeritud. Üle 10-12 korduse on juba lihasvastupidavus või ka rasvapõletus ja mitte enam jõud. IMHO
märts 22, 2010 at 11:59 e.l. in reply to: I LEKV 2010 kulturismis ja bodyfitnessis – VIDEO valmis! #262133savi_
MemberLoe reeglistikku. Profigrimm keelatud.. ainult kerge õli ja päevitus (ka spray) lubatud
märts 22, 2010 at 7:11 e.l. in reply to: I LEKV 2010 kulturismis ja bodyfitnessis – VIDEO valmis! #262104savi_
Membertähtis on sama joont jätkata
märts 21, 2010 at 9:28 p.l. in reply to: I LEKV 2010 kulturismis ja bodyfitnessis – VIDEO valmis! #262093savi_
Memberkuna 10 päeva tagasi tekkis alles mõte, et võiks osa võtta ning seega tuli tuurid põhja keerata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tasus see ohverdus ennast ära ka ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 21, 2010 at 9:22 p.l. in reply to: I LEKV 2010 kulturismis ja bodyfitnessis – VIDEO valmis! #262087savi_
Member8 kilo nädalaga.. kust selline mõte ?
lihtsalt huvi pärast küsin…savi_
MemberSiin huvitaks mind väga täpsemalt kuidas see käib. Kui me põhjustame lihases mingisuguse seisundi, millest on vajalik taastumine. Kuidas me täiendava ent samalaadse tegevusega selle efekti nullida saame?Milles täpselt väljendub see, et jõutreening ja aeroobne lihase jaoks justkui vastandprotsessid oleks?
Mulle tundub, et ei viita mitte sellele, et need teineteisele vastanduks aga pigem üritab väita, et aeroobne lisaks on jõu/massi kasvatamise seisukohalt negatiivse mõjuga. Tekstist jääb selgusetuks vaid, miks täpsemalt (millest tulenevalt – teine “käsklus” ? ). Kahjuks pole pädev seda teemat sügavamalt lahkama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jätan selle teile…savi_
MemberHea toode, aga kui rahakott lubab, siis võtaks kõik tooted eraldi (Creatine, Glutamine, Taurine). Miks ? Tauriini pärast. Kui võtad kreatiini hommikul, siis pole oluline, aga mida hiljem trenni teed, seda rohkem pead arvestama võimalusega, et öösel nii sügavalt ei maga ja uni ei taha ka enam nii hästi tulla. Tuttaval oli sama probleem. Proovitud!
savi_
MemberEi kujuta smithil korralikku kükkimist ettegi.Surumine on juba nii imelik,kuna kang peab liikuma teatud trajektooril.Kükis arvatasti ei saaks korraaliku asendit ja tehnikatki kätte.Eelistan tavalist kangi kükis

Kui sa nüüd järgi mõtled, siis kükis peab kang tegelikult sama trajektoori pidi liikuma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused