Savage
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Savage
MemberNeid kirjavigu on siin valus lugeda, eriti kui tegemist on treeneri või mõne muu tähtsal ametikohal isikuga. Õppige mata vorm selgeks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, (kogemata,tegemata jne…)Savage
Memberkui juba toote küsimiseks läks, siis kuidas on lood Fasti 300g kreatiiniga?
Savage
Memberkõik nimetatud on kasulikud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Savage
Memberdance, trance, techno, house, electronic, industrial, club
Savage
Membermul küll tulemused ja füüsiline vorm ei langend kui lõpetasin kreatiini söömise läx isegi veel paremaks!selle peale ma ütlen, et sulle peaaegu ei mõjunudki see
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Savage
MemberOmalt poolt lisan, et ei pea tingimata mingisugust laadimisperioodi kasutama, vaid kui võtta 5g(1tl) ja nii 3-4 nädalat, soovitavalt eelmanitud süsivesikuga, jõu kasvu oli näiteks mul tohutult märgata, pärast mitte tarvitamist jõud vähekene langes.
Savage
MemberNjaa, ikka pikapuuga teistest üle kohvrite kandmises! Edu talle edaspidiseks!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui vana ta on?
Savage
Member17a: 177cm :64 kg
18a: 178cm :78kg
Kaalu hakkas koheselt juurde tulema, kui jõusaaliga tegelema hakkasin
Rasvaprotsenti sai ka mõõdetud 9,4 
Savage
MemberPakun Ott Kiivikast, ma ei taha osadel tuju rikkuda aga ma loodan, et see värk siin ei kujune pettuseks, selles mõttes, et need ühe postitusega pakkujad siin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 25, 2006 at 4:18 p.l. in reply to: Mida süüa, et lihased kasvaksid ja massi tuleks juurde? #93349Savage
Membervalku- valku, süsivesikuid – süsivesikuid – eh nendest on abi siis, kui teed korralikult trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Savage
Membermnjaa paistab, et kellelgi oli väga igav
Memberkas 50kg rinnalt on hea? 13a,157cm,47kgBarbar, miks sa esitad peaaegu igas teemas selliseid totakaid küsimusi? Sa võiksid ennast võrrelda oma vanuses poistega ja siis teha järelduse, lihtne ju?! Ja Siimule, et sellise pikkuse juures 78 kg kaaluda pole midagi palju, just vähe, kui ise olen 180 pikk ja 78 kg, rasva protsenti ei tea enda kohta öelda aga kõhulihased on nähtaval
Membermitu kg kuus umbes juurde tuleb sellega?lugesin läbi selle p6him6te on selles, et ikka syya tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>imimees oled, kui võtad kaalus juurde ilma söömiseta ja trennita
Memberimelik, mis vahet seal, kas on halb eeskuju vms aga tähtis on areng
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Savage
Memberpeab vist hakkama väiksema kogusega ostma, maasikast nii siiber ja ainult veerand 2,2kg-st läinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused