Savage
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Savage
Membervõid teha ka selliseid treeningtsükleid, et teed nt 3 kuud intensiivsemalt trenni ja siis 3 kuud võtad vaiksemalt. keegi ei jõua niikuinii aastaringi pidevalt tippvormis olla.ma arvan et 3 kuud pausi on küll nüüd pikk aeg, kas või teed paar nädalat nädalas korra vms.
Savage
MemberMul täiesti vastupidine mure: käsi läheb suuremaks. aga lihas välja ei tule
Savage
MemberHetkel mõõtsin : pingutades oli 36 cm, vasak käsi.17 a ja 74 kg.
EDIT: Pikkus ka : 175 cm.
meil umbes samad mõõtmed, pilti ka saad näidata? mul ainult kaal 70 kg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>njah.mul on kuskil 49-50.see on püsinud juba kuskil aasta. alustades oli päris pisike käsi….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)) vahel oli piinlik, sest mõni tütarlaps oli ka suurema käega…soovin teile kõigile edu ja pealehakkamist.
hehee ma olen 2.5 aastat rüganud, lihased ilusti näha jne muidu oleks mul selline piits et jube
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Üks jama ongi, et lihas tuleb aina välja aga suuremaks ei taha kuidagi minna 
Savage
MemberHetkel mõõtsin : pingutades oli 36 cm, vasak käsi.17 a ja 74 kg.
EDIT: Pikkus ka : 175 cm.
meil umbes samad mõõtmed, pilti ka saad näidata? mul ainult kaal 70 kg
Savage
Membernuh mul see vasaku käe tulemus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, et öelga ka kas parem või vasak käsi, mul parem käsi pool sentimeetrit suurem 
Savage
Membervanus:15kaal:71-72
Biits:37, täna just mõõtsin ja ei olnud pumbatud ka:)
Savage
MemberPalju õnne!
ma ei saanud aru kas see on väike või suur?
Savage
Memberselga oleks vaja hädasti treenida.kui kätekõverdusi teed, areneb rind ja õlg.kui samal ajal selga ei treeni, jäävad õlad ette ja hakkavad jamad tulema.tõmba lõuga peopesad välja poole.ja oleks hea, kui saaks jalgu ka treenida, muidu on jalad nagu tikud.edu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tänud, lõuatõmbamis koht mul täitsa olemas, mnjaa need jalad tõesti
pekkis pole aga kole pilt on kokkuvõttes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused