Savage
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Savage
MemberVähemalt oma kogemustest tean öelda, et nt jõunäitajad jms oleneb ilmast. Kui väljas on pilvine, madal rõhkkond, trenn ei lähe kohe üldse aga kui ilm on ilus (päike paistab) võivad jõutulemused isegi üllatada:P Ja siis tundub ka igati loogiline, et süda jõuab paremini töötada kui väljas päike paistab – kõrgrõhkkond. Või mis teised arvavad
Savage
Memberaga mismoodi sellised jalad saab?trenni tehes?
Savage
Memberselline tunne nagu jalad oleksid vett täis
Savage
MemberÜleeile, 28.05.06 nägi Oti selg välja selline :Kalmuse selg tundub küll parem, kuid hindan seda, kes on puhtalt sellise tulemuse saanud
??:”>Savage
MemberKui on mädane pimesoolepõletik ja op. hilineb, siis kahjuks mitte alati.ullalaaa siis mul vedas
Memberma arvan, et kui op. ei saa, siis näiteks jõusaalis hullult trenni teha vms
Membermis see gynecomastiat on ?
MemberIssand, mis tal partiiga juhtus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See mingi töötlus ve?mis seal ikka, kokku kuivas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Savage
MemberKas ainult need loevad kes pakkusid soome või need ka kes pakkusid soomet ja veel teisi riike?ma arvan, et need võiks välja arvata kes mitu pakkusid, see poleks õiglane teiste suhtes, kes ühe pakkusid, järgmine kord teavad
MemberSoome
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
MemberMul on tavaliselt koguaeg pärast trenni paaril järgeneval päeval lihased valusad, teen venitusi nii algul kui lõpus.Kõik oleneb kui hästi lihast koormad jne st. seda valusam.
Savage
MemberIntensiivne trenn peakski jääma sinna 45-60 minuti kanti tavalisel inimesel. Kindlasti mitte rohkem.no kui tehagi 45-60min, kaua oleks norm. teha aeroobset?
Savage
Membersee valu ei saa olla pikaajaline, sest kui pimesool peaks umbes olema on valu selles piirkonnas kiiresti suurenema(väljakannatamatuks), kui toit läbi käib siis pole häda midagi. Võibolla on gaasid mis valu teevad
“>Savage
MemberVäga hea varjant Kalmuse poolt.peab järgi proovima, liiga geniaalne
Membernaised saunas rääkisid, ühesõnaga väga segane lause
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näe kus meil tark mees taskus!!!
Raske probleem kohe. Minu kaastunne kogu kompanjoonile.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palun, kas saaks nii, et kui keegi kritiseerib, siis toogu välja oma faktid oma väidete kinnituseks, mitte ärgu lahmigu siin niisama. Ja kui pole midagi tarka öelda siis olgu parem kuss.
Mina nimetaks seda tühikargamiseks.
õige, meil on punktipanijat ka vaja, kuidas siis muidu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused