satanic
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
satanic
MemberNo järjekordne idiootne dieet.Tänan…
satanic
MemberMina ei reklaami siin dieete!I just asked…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>satanic
MemberBanaanidieediga kaalust alla? Silmaga märgatavad tulemused olid siis millised? Kaalust juurde?Minu teada ülekaalulised peaksid banaani ikka vähem sööma, mitte 2 hommikul ja 2 õhtul.
milline see õige dieet siis v2lja näeks???
pikkust 175 cm
kaal 80…
5 kg tahax alla votta
MemberValgusta mind banaani dieedi suhtes palun.hommikul 2 banaani ja õhtul 2.
lõunasöök on tavaline,selline nagu ette juhtus
MemberOn mingi ajuvaba dieet isegi internetis, et juua tuleb 3 tassi teed ja süüa võid tavapäraselt, aga ime-ime, kaal langeb.Ei ole enam midagi nõmedamat.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Unustasin Öelda,et ma ei söö nn tavapäraselt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuna ma tahan paari kuuga kõhu trimmi saada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan ,et see on võimalik…kõik oleneb tahtejõust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nõustun Bonsunaga.Kui tavatoitu ei jälgi ja sööd kõike, mis ette juhtub ilma kindla süsteemita, siis ei aita ei roheline tee ega rasvapõletajad.

Ei söö kõike mis ette juhtub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olin 2 nädalat banaanidieedil vms. ja tulemused on juba silmaga märgatavad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>satanic
MemberJa see maitseb ka sulle w
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?
Ma näiteks ei suuda lõpuni juua whey+ kuna maasikast juba kopp ees:P
see on liiga magus

satanic
MemberKui küsida tohib siis mis maitsega sa võtsid?kohvi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>satanic
MemberToitumine paika! Mass2-te võta peale trenni. 50-100g koguses. Võid pulbrit segada nii piima, mahla kui ka tavalise veega !Selge.
satanic
MemberOlen 2 kuud trenni teinud ja mõtlesin,et ostan endale Anator P70
(tooted–>massilisajad–>Anator P70).Küsimus on selline ,et kas ma tohin seda votta kuna ma olen ainult 2 kuud trenni teinud

lugesin toote kirjeldust ja olin üllatunud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see peaks päris tugevatoimeline aine olema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tahaksin lihtsalt kiiremini tulemusi n2ha nagu me koik siis arvatavasti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ka jõusaalis läheks ladusamalt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 2, 2009 at 6:49 p.l. in reply to: Maailma tugevaim koolipoiss Rait surub rinnalt 225 kilo #177503satanic
MemberPäris kõva.
Edu talle siis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>satanic
MemberMa polegi psühho
MemberSain kah umbes aasta tagasi koera kihvasid oma seljas tunda.
Kusjuures ennem seda ma koeri ei kartnud,kuid nüüd ma tean et nad ei olegi nii nõrgad
MemberLuban,et teen regulaarselt trenni,sest alles hakkasin sellega tegelema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused