sass01
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 29, 2010 at 6:54 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 29. jaanuaril Gainer MCT 3,8kg Olimp ilt #252703
sass01
Member1100
jaanuar 29, 2010 at 6:52 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 29. jaanuaril Gainer MCT 3,8kg Olimp ilt #252701sass01
Member1025
sass01
MemberRoheline tee on teema-algatajal ja paljudel teistel kaalulangetajatel menüüs.Kas see tee midagi tõesti mõjutab üldse? Tegu on ju veega sisuliselt. Võib-olla saan väga valesti aru, aga minu arvates tee ei muuda mitte midagi kaalu juures, olgu siis tee sort või värv ükskõik milline.
Lööb ainevahetuse kiiremini käima…
sass01
Memberhead naiste õnneIndeed
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Agajah mingi väike empekas ja normaalsed klapid kuluks ära…
sass01
MemberKas omlett siis polegi söök? see ju piisavalt kaloririkas? Paljud söövad vaid salatit õhtu ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ta mõtles seda selle all, et enne magamaminekut jääb liiga pikk aeg ilma toiduta,
võiksid paar tundi enne magamaminekut nt kohupiima paki ja mingi õuna vms ära süüa…
Edit: Jõuti juba enne postidada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sass01
MemberÕnne juubilar!
sass01
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ikka jaurate siin veel ja lõppu ei paista. Need üksikud inimesed meie ühiskonnas, kes mingitel põhjustel ei tarvita üldse alkoholi käratsevad siin nii mis kole. Fakt on see, et alkohol on osa kultuurist, on olnud ja tõenäoliselt ka jääb selleks ..joovad KÕIK selles mõttes, et mitte ainult “parmud” kes joovad päevast päeva liitrite viisi kanget alkoholi ja viivadki tarbimise nii kõrgele vaid ka tavalised inimesed, sh. sportlased, teadlased, poliitikud, juhid ..KÕIK inimesed tarvitavad alkoholi teatud olukordades, kes suuremal kes vähemal määral. See on ja jääb nii, mida te jaurate siin? Minge tehke trenni krt..
Aile siin kunagi rääkis midagi et see leierdamine siin kõik on seepärast et alaealised loevad seda ..kui seda teemat siin poleks, kas mõni alaealine jooks rohkem siis või?? Aile mingis teemas Sa kunagi rääkisid et ravimeid pole ka vaja üldse inimestele …teeks siis uue teema ja teeks kõiki ravimeid ka maha 100´ga?
Ära suru oma äärmuslikku eluviisi teistele peale …mulle tundub tõesti nagu sa oleks olnud alkoholi tõttu surmasuus kunagi ja nüdü paaniliselt kuulutad kõigile, et igasugune alkohol ainult tapab meid… tee parem omale vastavasisuline PLAKAT ja mine raekoja platsi maailmalõppu kuulutama siis……….
Täpselt samal meelel sinuga :- P
sass01
MemberSinna saatesse hea massi minna koguma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sass01
MemberAlaselja pingil kerekõverdused, kõige ohtum.
sass01
MemberMinu unehäiretele vastast pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kell 12 ööse lähen magama, keset ööd ärkan üles ja mu magamine on pmst poolenisti pikutamine,
ei tule liht und…
Kõike olen proovinud looduspreparaate, praegu hakkasin magneesiumit sööma mida soovitati, unerohtu jne.
Hiliseid sööke vältinud trennipause teind, ei tule liht pähe millest unetus tuleb, ma võin päev otsa rasket tööd ka teha,
ikka ei tule und.
Keegi jagaks soovitusi!?
Uneteid ja igapäev samalajal magamaminekut mitte pakkuda, sest endaarust olen kõike proovinud.
sass01
MemberPole asjatundja aga ma viiks triitsa rinnapäevale ja teeks triitsale 3 harj,
rinnalt paneks surumise esimeseks ja võtaks mõne rinna harj maha,
ja alaselga teeks ühel päeval ikka, ning mitte 2 päeva jutti.
november 19, 2009 at 7:00 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 19 novembril Whey Drink Glutamine Peptide Tai Kane ilt #235845sass01
Member1225
sass01
MemberTänud asjalike vastuste eest, võtan soovitusi kuulda,
ning ostan magneesiumit ja vitamiine. :- P
sass01
MemberVaimselt on endaarust kõik korras, sooja teed, piima muud sellist olen proovinud,
ise ei kujuta ette ka kuidas need uneprobleemid tulnud on, elustiil on pmst koguaeg sama olnud.
Eks ma pean perearstiga kokku saama vaatan mis ta ütleb…
sass01
MemberXanaxit ei tarbi praegu pm üldse, eelmine nädal paar korda võtsin, ning treeningust see unetus tingitud pole,
kuna nagu ütlesin, et mandliopi ajal ei tarbinud ei xanaxit ei palderjane ega midagi paus oli 3 nädalat, aga ikka ei saanud magada…
Need unehäired on mul läbi aastate olnd vahel vähem vahel rohkem, enne nii ei olnud aga nüüd viimased kuud ongi eriti retsid olnud.
-
AutorPostitused