sass01
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sass01
MemberSellised dokid l2hevad peale mulle, loodab et n2eb
sass01
MemberK6ige 6igem, ikka toitumine korda teha ja aeroobset tegema hakata (jooksmine, ujumine, jalutamine jms..)
ja t2itsa reaalne oleks siis, et suveks saaksid 60 kg peale vb isegi varem…
Selle abil saad v2lja arvutada oma BAV (baasainevahetuse e palju on p2evas vaja v2hemalt kaloreid, treeninguid ja midagi pole siia sisse arvestatud)
http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime
Ja kaloriarvuti http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime
Dieedi ja treeningute kohta on siis foorumis sadu artikkleid.
sass01
MemberMa olen alati m6elnud, kuidas see programm j6ut6mbele v rinnaltsurumisele m6jub?
Keegi j2rgi pole proovinud?
sass01
MemberMa tean sellist kes surub 85×4 ja ei suru 100 2ra, ning olen n2inud kui on surutud 80×6(piiripeal)
ja to surus 105 2ra.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sass01
MemberIse kasutan jalap2eval ketse, ning v2ga rahul stabiliseerivad v2ga h2sti hyppeliigese 2ra…
sass01
MemberMa tegin ka regulaarset p2ris mitu aastat, aga trenni alguskuudel j2tsin maha,
mahaj2tsin ma suitsetamist oma aasta aega, vahepeal n2dal ei teinud, siis purjus peaga sai vahel terve pakk tehtud jne…
Aga t2ielikult j2tsin maha 2008a vanaasta 6htul, sellest ajast praeguseni olen teinud vast paar suitsu, need ka purjuspeaga
Membersea peaks sellest vist tulema, et korraga võetakse liigapalju, ise asi kas minu kuuldud jutt tõele vastab.Kuigi omast kogemusest võin öelda, et mingiaeg võtsin 4 supilusikat hera 80 2 lusika asemel ning hakkas võimendama vinnide tulekut seljale.
Mul oli ka samalaks heraga hakkasin vana 30g asemel v6tma 40g, ning vinne tekkis kohe tunduvalt rohkem,
ja ma olen yleyldse m2rganud, et kui t6sta liiga j2rsult valgu koguseid menyys, soodustab see punnide teket…
V2hemalt minul
sass01
MemberMunapuder vol 2 ehk toitainetelt veidi tasakaalustatum munapuder.
Vaja läheb:
2 keedetud kartulit (soolaga)
5 muna
2 redist
Veidi rohelist sibulat ja tilli
Veidi hapukoort
Veidi majoneesi
Soolaga maitseainet (soovitatavalt kräutersaltz)
P2ris hea n2eb v2lja, meenutab natuke kartulisalatit
sass01
MemberEi hakka uut teemat tegema. Probleem selles ,et päevas 4 toidukorda, viimane söök kanafilee toorsalatiga. Paraku esimene söök on kell 12, järgmine kell 16.00, siis 20.00 ajal ja viimane tulebki nüüd 11.30 ajal ja kell 12 magama. Olen aga lugenud ,et vahetult enne magamist ei ole hea liha süüa? Või on see OK?Tänades!
Liha pole jah kuigi hea enne magamaminekut syya, enne magamaminekut oleks hea v2herasvane kodujuust v kohupiim,
mina nt lasen kohupiima koos piimaga miksriga segi ja joon alla selle (enne magamaminekut)…
sass01
Member6nne ja jaksu treeningutesse!
veebruar 4, 2010 at 6:56 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil 4 veebruaril on 100% Whey +Gold Standard (4,7kg) Optimum Nutriton ilt #254078sass01
Member2200 krt hiljaks j2in, out of game…
MemberNo kasuta otsingut. Siin liigub igas mõõdus ja igat värvi neid.Kasutasin otsingut leidub igat m66te ja v2rve aga mitte 18kg reguleeritavaid,
ja ainsad kohad kust leidsin k2is asi tallinnast tellimisega, m6tlesin et keegi ehk oskab soovitada m6nd spordipoodi…
jaanuar 29, 2010 at 7:10 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 29. jaanuaril Gainer MCT 3,8kg Olimp ilt #252717sass01
MemberEnne pakkumist kindlasti kontrolli, kas sul on piisavalt Fit.e.Kui enim pakkunul pole piisavalt Fit.e, võidab auhinna eelmine pakkuja.
Ma olen mitmel oksjonil nii osalenud et peale v6itu laadisin fite peale alles,
ja kontol olevat fitide arvu kontrollitakse tavaliselt alles oksjonij2rgsel p2eval.
jaanuar 29, 2010 at 7:07 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 29. jaanuaril Gainer MCT 3,8kg Olimp ilt #252713sass01
Member1200 (sass sul pole niipalju fitte, et sa pakkuda saaks???)Varem pole probleeme olnud peale v]itu fitide laadimisega…
jaanuar 29, 2010 at 6:57 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 29. jaanuaril Gainer MCT 3,8kg Olimp ilt #252706sass01
Member1150
AutorPostitused