sass01
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sass01
MemberMa siis proovin leiutada endale kava “Edasijõudnute kava jaotatud kolmeks” selle järgi,
1 päeva saan lihtsalt tehtud vahetasin triitsepsi ja prantuse kangi tavalise kangi vast,
ning rippes jalgadetõsted teen pikali olles jalgade tõsteid tehes, aga 2 järgnevat päeva nendega läheb keeruliseks,
jalgadest saan teha kükk (kang rinnal), säärte sirutusi, jalatagaosad jalgade kõverdamisel,
ma nyyd lähen trenni peale trenni ise nuputan endale 2 järgnevat päeva kokku ja postitan siia, vaatab mis välja tuleb.
sass01
MemberJõusaali tehnikast seal kus käin on olemas, surumispink (saab panna erinevate nurkade alla),
trossiplokk, hantlid, tavalised kangid, vajalikud raskused, sangpommid, ja siis trenasööri külge sai panna veel nibin nabinat (säärte sirutus, scottpink),
seljalihase pink, kõhulihasepink, jooksulint, ning muud asjad lihase soojaks ajamiseks, muud erilist polegi.
Ma ise pean ka midagi nuputama, sest jalgade treenimiseks tundub olevad üsna nadi süsteem seal.
sass01
MemberÄra aja jama.Selle varustusega saab korralikku kava teha,mitte mingit iseleiutatud jura.Ja kus su kavas kükk on?Kus on jõutõmme?
Mis toidulisandeid sa tahad tarbima hakata,hakka kõigepealt parem trenni tegema.
SIIT leiad endale ka kava.
Aga mul probleem seisneb selles, et see jõusaal kus ma hetkel käin pole nii hästi sisustatud :S
Ja kust ma saaks vaadata milline näeb välja vastavad harjutused ja masinad, visuaalses mõttes.
sass01
MemberMul on see jama ka, et seal jõusaalis kus ma käin to pole nii hästi siustatult kui peaks,
mingeid erilisi masinaid seal pole aga proovin asja ära ajada.
Pmst on seal olemas, kaldpink, rinnalt surumisepink, trossiplokk, ja saab ka teha rinnalihaseid tolle peal.
Asjadest veel olemas seljalihase pink, kõhulihasepink, hantlid jms kettad soojaks tegemise asjad…
Aga eks ma proovin oma kava reguleerida vastavalt võimalustele.
Aga kust saaks vaadata, et milline näeb välja harjutus ja masin?
-
AutorPostitused