sass01
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sass01
MemberMinul läks kael jämedamaks, sangpommi lõuallla tõstes
sass01
MemberRavib küll, kuna isegi paljud nahaarstid soovitavad solaariumis käija akne puhul,
isegi on aknele selline nagu “UV ravi” olemas.
sass01
MemberGreip ehk greipfruut ehk kreebu on greibipuu (pomelipuu ja apelsinipuu ristandi) vili.
Greip sarnaneb apelsiniga, kuid on suurem. Greipi on Eestis ja ka mujal maailmas vahel ekslikult pompelmuusiks nimetatud. Pompelmuusipuu vili aga on suurem ega ole mõru.
Greipfruut on väärtuslik puuvili, eriti oma suure C-vitamiini sisalduse poolest. Sisaldab ka B-vitamiini. Väga hinnatakse teda Ameerika Ühendriikides. Kasutatakse värskelt pressitud mahla, kuid tema haput mahla ka konserveeritakse. Vilja koor sisaldab tublisti eeterlikke õlisid. Mahla tööstuslikul valmistamisel purustatakse ja pressitakse kogu vili korraga ja seejärel eraldatakse tsentrifuugi abil kergem eetrlik õli viljamahlast nagu koor piimast. Pressimisjäätmeid kasutatakse loomasöödaks.
Greipfruudi koor on mõru ja sellest toodetakse mõruainet limoliini. Mõruaine tekitab söögiisu. Vilja koorest valmistatakse ka pektiini.
sass01
MemberKrt, mul ka oma 3 kg proteiini “MassPlast” vedeleb voodiall, mittetarvitamise põhjus on,
see, et detsembris sai parim enne läbi ja enne ei tarvitanud sest, see tahtis kohe peale tarvitamist üles tagasi tulla jubeda maitsega krt….
sass01
MemberEi tea mis küll endal oli jätsin suitsetamise maha olin 68 kg,
pool aastat hiljem olin 61 kg, siis hakkasin trenni tegema kaal on taas 67 kanti (lihase arvel)…
sass01
MemberJah, pmst siit ma järeldan, et mehed kes enda eest hooltsevad on gaynahad…
Agajah ise olen ka mõned korrad käinud, aga see on inimese vabadus las käivad,
umbes need eided kes ei vaata pruune kutte, ega ma ka nii koledaid eitesi nagu noid ei vaataks…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sass01
MemberHetkel 16 kaalu 66 kg surun 80kg rinnalt
sass01
MemberÕnnesoovid ka siitpoolt!
sass01
MemberOlen samuti huvitatud, aga jah jama see, et ise Põlvast peab mingid majutus tingimused vaatama…
Muidu jah sooviks rohkem infot kuupäevad jms
sass01
MemberKõlab nagu seebiooper “ma olen võimeline tapma”! :- D
sass01
MemberRäägitakse, et alatoitumine pidi eluiga kõvasti pikendama,
kuna pidi aeglustama kõiksugu kehas toimuvaid protsesse.
sass01
MemberTeeme elluj22mislaagri – n2dalaks metsa nuga pihku, siin ju kannatab n2dal aega toiduta kyll 2ra elada,
enamustel ikka on siin lihasmassi mida seedida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sass01
Member178: 66.5: 16a
sass01
MemberEt endal ka kunagi plaan teha, aga keegi mingit asjalikku saiti oskab soovitada?
Nt kus on mingi tattoo ja selle t2hendus..
sass01
MemberMm, kuidas v6tta, kellejaoks on privileeg
syya head toitu, tarbida ohtralt alkoholi, või omada suur lihasmassi,
aga ise kyll ei suudaks olla t2iskarsklane või syya yksluiset toitu…
Aegajalt ikka h22 napsu lasta ja m2kis k2ija.
AutorPostitused