sass01
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sass01
MemberTundub et trenn lükkub tunnike edasi kuna saalis kella viiwni reserveeritud aeg. ega trenn tegemata jää.
Krdi kahju, ise ka Põlva kutt aga kahjuks Tartus koolis hetkel.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sass01
MemberVahepeal trennist ka veidi.
Jõulude ajal olin üle kahe nädala haige ja kaotasin paar kilo kehakaalu ka, õnneks vorm vaikselt taastub ja saab keskenduda karikavõistlustele.
Täna läksin trenni eesmärgiga, et suruda viimane seeria 195kg x 5 ja seda ma ka suutsin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd tuleb üritada võistlusteni vastu pidada ja toitumine korras hoida.
Väga jõhker tulemus
, palju kaalu on?sass01
MemberColeman PRO liigas

Coleman amatöörides

sass01
Member10kg puhast liha algaja treenija puhul = 2….3a olenevalt geneetikast, toitumisest ja trennist
sass01
MemberPakun ~10kg
sass01
MemberArvatavasti on pisipere tulekul…
sass01
MemberNo, ega TÜ ASK ka kallis ei ole õpilasele. 24 EUR, aga siis peab valima, kas teed trenni enne 15.00 või pärast 15.00. Inventar parem kui Turus ja keskkond veel parem. Lisaks on võimalus kasutada ka kergejõustiku halli.
Üliõpilasele ka 24 euri, ning see kehtib peale 15.00 ka?
sass01
MemberProovin järgmine nädal siis paari päevase laadimise teha.
rohelist teed tambi sisse koguaeg mingi 4 – 6 tassi päevas. ja kus nii palju süskareid? 200g? sa rikken muidu jah?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No kae, Gellu, tundsidki ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>200g pole midagi palju, juba juurikatest ja puuviljadest tuleb suur osa sellest.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sass01
MemberOled Sa proovinud tarbida süsivesikuid tsüklitena nagu näiteks Chris Powell soovitab ja millega ta oma Extreme Makeoveri kaalulangetamise sarjas ajab vormi igasugused tüübid? Vaata seda plaani, äkki saad ideid: http://www.fitshop.v…/bode/plan.html
Idee on iseenesest lihtne: Esimene nädal sööd: esmaspäev – süsivesikuid hommikusöögiga ja 4 ülejäänud korda mitte; teisipäev sama; kolmapäev sööd kvaliteetseid süsivesikuid igal toidukorral ja järgmised 3 päeva sama tsükliga. Pühapäev võid süüa üldse 3 korda nii nagu meeldib, muidugi mõistlikkuse piirides. Selliseid nädalaid tuleb 3 järjest ja siis 4.nädal sööd iga päeva igal toidukorral süsivesikuid. Selliseid 4nädalasi tsükkleid on siis 3 tk järjest. Kogu programm kokku 12 nädalat. Saan aru, et niimood pannakse süsivesikutevaestel päevadel keha rasvadest energiat ammutama ja süsivesikuterikkad päevad vahel tagavad selle, et dieediga kokku ei jookseks. Seal on veel abistavad tooted kõrval, mis tagavad, et keha saaks kõik vajalikud ained kätte ja mis väidetavalt hoogustavad ka rasvade põletamist. Ise ei ole veel saanud proovida, kuna tooteid hakatakse tarnima juuni algusest alles Euroopasse. Katsejäneste kogemused olid aga head. Kaal väheneski keskmiselt 0,5-1kg nädalas. Euroopas oli 60 katsejänest ja need võtsid kokku alla ca 400kg. See programm ei nõua otseselt tugevat füüsilist pingutust. 40 minutiti aeroobset tegevust päevas pidi olema piisav.
Äkki leiad sellest infost abi, et kaalulangetamise jälle käima saada.
Vaatasin video läbi, see iseenesest tundus reklaamina selle firma tootele,
kuid see low/high-carb süsteemi peaks isegi testima, siiamaani olen söönud enamus süsikatest hommikuti
ja päevapeale veel paar viilu leiba ja mõned puuviljad, jõusaalijärgses sheigis olev glükoos ja need ongi süsikad mida päevas tarbin.
Aga iseenesest süsteem tunduv huvitav, kuigi ise olen kaalunud sellist asja, et jõusaalivabadel päevadel jätan hommikuse pudru ära
ning jaotan süsikad päevapeale ning jõusaalipäevadel tõstan süsikate kogust enamikes toidukordades.
Aga aitähh hea nõuande eest, kindlasti panen siit omajagu infot kõrvataha.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sass01
Memberkui palju sa siis kaaluda tahad üldse? See 83 pole enam ju mingi ulme, sõltub muidugi mis peeglist vastu vaatab.
Plaan kaaluda ca 75 Kg ja polstrit ikka on veel mida lihvida.
Jõunäitajatest ka siis natuke, poolteist aastat tagasi sai tõmmatud 190×6,
kükki tegin kuuke tagasi 100×20 varuga, aasta tagasi 100×25.
Surumine peaks praegu olema 120-125kg, heal päeval surun 100×8.
Praeguses seisus jõudu pole kaotanud dieediga, vaid lihtsalt on see koht kus dieet on kokku jooksnud
ja tahaks saada nõuandeid kuidas seda protsessi kiirendada.
Kui kaal langes käks ca 500-1000g nädalas, millega olin väga rahul.
sass01
MemberKui tegu on istuva eluviisiga siis äkki on natuke rasvade-süsivesikute suhe paigast ära? 210g süsivesikuid trennipäeval kus eeldatavasti ülejäänud päev väga liikuv pole, tundub isiklikult natuke palju.
Samuti teha tühja kõhu pealt ENNE hommikusööki mingit HIIT’i põhist programmi vms pole just kõige tervislikum variant, eks mõtle peaga ja saad isegi aru sellest
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Istuv eluviis võibolla tõesti, aga hommikueelne trenn peaks ju kõige rohkem rasvu põletama,
kuna glükogeeni varud madalad. :S
sass01
Memberstress võib siin ka faktor olla kui eksamid käsil.
võid proovida koostada oma eined nii: igas eines 1 peotäis süsivesikuid (kartul, riis, täisteraleib v sai, täisterapasta) 2 peotäit juurikaid ja 1 peopesa suurune proteiiniallikas (kala, kana, kalkun, munad jne)- meesterahva puhul viimast 2 peopesa suurust tk-i. Muidugi ekstra boosti aitab kui süsivesikuid tarbida ainult peale trenni ja natuke enne.
koore jätaks kohvist ära, samuti majoneesi ja hapukoore- leia paremaid alternatiive tervislike rasvade näol:)
Ja trenni koha pealt võid proovida selliseid HIITi variante nagu mul signature lingil, on aidanud märkimisväärselt paljudel inimestel kes platool (kaal seisab).
Vaatasin neid HIIT programme, tunduvad huvitavad ja tahtsin küsida, et kuna sa neid teed?
Ise mõtlen tegema hakate enne hommikusööki ja seda, et need harjutused tehakse kõik suutlikuseni?
sass01
MemberÄitahh nõuannete eest, proovin siis tarbida iga söögikorras süsikaid,
praegusel hetkel tulid süsikad hommikupudrust, paarist viilust leivast, trennsheigist ja paarist puuviljat mis päeva jooskul saab söödud.
Kasulikest rasvadest tahan osta kas seesamiõli või kalamaksaõli, mida paar korda päevas saaks tarbida. HIIT treeninguid olen ammu mõelnud proovida, aga sinnani pole veel jõudnud, siiamaani olen teinud tavalist sörkjooksu.
Tavaline päev näeb välja selline, enamus päevast istun kodus, paar tundi käin õues – loobin palli korvi, olen sõpradega vms,
siis korra päevas käin jooksmas tavaliselt, ca 4x nädalas jõusaalis, iga laupäeval mängin jalgpalli, selline on siis tavaline päev,
aga on olemas ka erandeid, kus terve päev saab õues oldud, aga siis on alati kodujuust kaasas.
sass01
MemberIse olen ka mõelnud lisada rohkem kasulikke rasvu menüüsse.
Muidu olen 176cm pikk 19a ja kusjuures ärkan küll ca 11.30, abiturientide värk, eksamiperiood käsil.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sass01
MemberKalorsus
2187.06 kcal
Valgud
166.06 g
Rasvad
75.59 g
Süsivesikud
209.46 g
Trennivabal päeval sain ampseris kaloraasi selliseks, kuigi tegelikult tuleb juurde kindlasti +paarsada kalorit muudest näksidest,
ampseris ei täheldanud mingi vitamiini või mineraalaine puudust ka.
-
AutorPostitused