Sarge
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sarge
MemberNo, see ruupor on Priidu kõrval ikka lahja äratus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 13, 2015 at 8:49 e.l. in reply to: Fitness5 võistlus 7.oktoobril Arigato Spordiklubis! #382084Sarge
MemberKui Alex vormis on, võib vabalt sinna esineliku teise poolde paugutada.
Kristian ka alles noor poiss ja areneb kiirelt, temalgi võimalik juba sügiseks kordusi tublisti juurde võtta ja vanematele meestele järgi jõuda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ala on alles meie jaoks (erinevalt Rootslastest) väga noor ja spetsialiseeritud on vähe. Ehk tiitlivõistluste (EM ja EMV) saabumisega ka motivatsioon treeninguid suunata on suurem.
Usun, et Janar paugutaks ka päris hästi!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberMis pidi tõmbama peab?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pealthaardes nagu videos.
Mängus osalemiseks lae enda sooritusega video siia foorumi teemasse ülesse ning kõikide mängijate vahel loositakse FitShopi poolt nii ühele naisele kui ka mehele välja auhind.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas tõesti loosiõnn eelmises mängus naeratas täpselt nendele, kes tegid kõige rohkem korduseid? Ikka jääb küsimus õhku – kas ainult parimad saavad auhinna või kõikide osalejate vahel loositakse?
Sarge
MemberHei!
Täna jõusaalis nägin uut uskumatut asja! Ühel kutil helises telefon. Võttis telefoni vastu ja hakkas rääkima. Asja tegi veidraks see, et ta toetas telefoni õla ja kõrva vahele, rääkis ja samal ajal tegi harjutust.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi see on suhteliselt tavaline, et puhkepauside ajal surfatakse Facebookis ja Instagrammis. Ma olen ikka täiega ajast maha jäänud – mul pole isegi instagrammi.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siin jõusaali riietusruumis on peeglid kappide küljes ja suur peegel seina peal. Kui pöörata kapi ust mingi nurga alla, siis on selga näha ja saab poseerimist harjutada, kui tahaks. Tegin pildi ka. Ega riietusruume siin eriti ei kasutata ja tavaliselt olen täiesti üksinda. Võiks vabalt lasta järgmine kord Kädyl poseerimispildid teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muide meil täna siin selline ilm, et viludas on 24’C ja ühtegi pilve ei ole. Poole tunni pärast jälle merele kala püüdma. Proovime makrelli saada. Eile sain enamasti turskasid, aga ei ühtegi makrelli. Täna uuele katsele. Kõik peale makrelli laseme kenasti vette tagasi.
juuli 11, 2015 at 12:46 p.l. in reply to: Fitness5 võistlus 7.oktoobril Arigato Spordiklubis! #382051Sarge
MemberMiks ühel dipsid 0 on?
Sarge
MemberHei!
Meil tuli täna päike välja! Lubas paariks päevaks jääda isegi. Eile oli puhkepäev ja käisin natuke ringi. Ühes must go kohas sai ka lõpuks ära käidud. Tegemist on siis asjaga, et kui öelda Trondheim, siis iga sportlane teab seda kohta just sellepärast.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegin mõnest hüppest video ka ja panen ühe üles.
Õhtul käisime Kädyga veel šoppamas. Ostsin endale sporditavaari – pikad liibuvad püksid, liibuvast materjalist särk, jalgratta särk ja jalgratta püksid – kõik kokku ~80€. Eestis saab ainult ühe paari liibukaid selle raha eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jooksujalatsid saab ka alates 20€ kätte.Kõige kallimaks läksidki ratturi püksid ja särk – kokku ~55€.
Allahindlused on siin ikka allahindlused, mitte nagu Eestis, et valge silt vahetatakse kollase sildi vastu, aga number sildil jääb samaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siin enamasti 30-50% aled ja vahepeal trehvab ka 70% ale peale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Mõnes kallimas poes on hinnad samad nagu Eestis, aga näiteks New Yorkeris oli raske leida asju, mis maksaksid üle 11€.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna tegin trenni ka muide. Jalgadele andsin valu. Kükis panin tsipa raskust juurde ja samuti ka käärkükis. Alguses olime kahekesi Kädyga saalis ja umbes 30min pärast tulid “jooksjad” trenni ja jooksid tund aega lindi peal ning pärast seda hakkasid venitama, võtsid kapist asjad ja koju.

Sarge
MemberHei!
Treeningnädal läbi ja homme puhkepäev trennist. Täitsa OK trennid olid vahepeal, aga tänane kätetrenn oli natukene pettumus. Hakkasin uusi asju jälle katsetama, aga peab ikka vanade asjade peale tagasi minema. Need plokid iga harjutuse jaoks ka ei sobi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Midagi asjalikku teinud ei ole ja kuskile käinud ka pole. Nii, et pole pilte ja videosid ka lisada.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõusaalikultuurist veel nii palju, et raskusi maha ei võeta ja hantlid pannakse (hea, kui pannakse) suvalise koha peale riiulis. Pärast otsi paarilist taga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Teine asi on see, et pesemiskultuuri ka ei ole. Selle aja jooksul olen näinud ühte inimest, kes dušsi all on käinud ja Kädy nägi ka täna esimest korda, et inimene käis dušši all. See jääb minu jaoks suhteliselt arusaamatuks. Spordihoones mitmeid kordi parem pesus käia, sest siin lodista palju tahad ja kui koju jõuad, saab kohe lebosse tõmmata, mitte ei hakka veel riietuma ja pesema. Ma saan aru, et kui sa jooksed koju trennist vms, aga jah… none of my business.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberLähendajad on karmid jaa.. Sa nii vigane, et saadki varsti ainult lähendajaid ja kaugendajaid teha
. Mis teema sul seljas? Norra lõhe ja loodus ei ravi?Selg juba suht OK, et isegi kükki lasi teha. Mingi lihaspinge/krambi lõi sisse ja jäi püsima. Ma olin 9 tundi juba asju tõstnud ja tassinud – eks väsisin ära. Mul terve isapoolne suguvõsa haigete selgade ja liigestega. Ja ega käbi kännust kaugele ei kuku.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Merest lõhe ei saa ja jõgedest püüdmiseks on eraldi luba vaja. Aga poest ei raatsi osta.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Poes ei tea ka milline on naturaalne ja milline on “tööstuslik”. Siin müügil “suitsulõhe”, kuhu on lisatud mingeid keemilisi asju, et jääks mulje nagu oleks suitsetatud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS! Seda ka, et eile käisin saunas. Norras neid põhimõtteliselt ei olegi (vähemalt mitte üle 50-60’C). Ühel eestlasel oli ja käisime seal. Võib-olla järgmine nädal jälle. Sai ennast eestlasena tunda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberHei!
Tunnen puudust kodusest jõusaalist, sest kodus ikka parem trenni teha kui võõrsil. Tundub nagu siin oleks rohkem asju, aga midagi asjalikku ei ole. Tahaks tagasi oma plokke ja hantleid!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eile tegin rinda ja negatiivse kaldega surumist teha ei saa. Kaablitel võimlemist ei anna mitte kuidagi võrrelda kangi või hantlitega. No, ei väsi ära ja puhkepausid 30-60 seki piisavad, et uut seeriat alustada. Kangiga surun, siis naljalt alla 60 sekundi puhkan.
Üleeile tegin jalgu ja kuna väljaastete jaoks ei ole siin piisavalt suurt raskust ning samuti pole ruumi, et kuskil kõndida, siis kasutan Smithi käärkükkideks. Sellega täitsa OK ja ei kurda. Aga proovisin siin säärte sirutamise trenažööre – allapoole arvestust. Amplituudid on nii lühikesed, et ei saa venitustki kätte, kuigi istepink on üles otsaga.
“> Nõos saab ise amplituuti sättida ja mina panen ikka täiesti vastu raami alguspunkti, et max amplituut saada. Samuti on väga ebamugavad kõverdamise trenažöörid – üks on istudes ja teine kõhuli. Istudes üldse ei saa, sest mul liiga pikad jalad ja põlv on kohe vastu raami. Lamades on selline asi, et põhimõtteliselt paned reied trenažöörile ja siis pead kätega kinni hoidma, et alla ei libiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Mul sai trenn läbi, siis ootasin veel Kädyt ja tegin samal ajal reite lähendajaid. Nüüd täna ei saa üldse kõndida, sest lähendajad nii valusad ja selga ei saa sirgeks lükata. Olen seda harjutust varem ühe korra teinud mingi 3-4 aastat tagasi, kui koos Herr Kirbuga sai trenni tehtud.Käisin eile enne trenni kalal ka. Plaan oli makrelli saada, aga otsa tulid ainult tursad, lörrid ja üks angerja sarnane kala, mille eesti keelset nimetust ei tea. Tegin oma kalapüügi rekordi ka. Esiteks see, et kaks kala ühe hoobiga ja üks kala oli neist ~5kg tursk. Teine oli pisem ~2kg. Üleeile püüdis Kädy ka ~3kg tursa.
Üleeilsest päikeseloojangust pilte ka pärast püüki.
Sarge
MemberHei!
Täna trennist vaba päev ja käisime Rootsis süüa ostmas. Võtsin igasugu lihakraami, sest seal hinnad põhimõtteliselt samad, mis Eestis. Sai kohe kaks suurt koti täit ostetud. Ostsin Kjotbøller lihapalle, mis on nn Rootsi rahvuslihapallid vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, kanafileed, hakkliha, juustu, piima, juurvilju, sinki ja salaamit. Peaks mõneks ajaks jätkuma nüüd. Täna sain teada, et Rootsi poodi käib siit ka tasuta buss iga päev.Tee peale jäi selline asi. Praegu vett vähe, aga muidu pidi jõle äge olema.
Homme tahaks jalgadele midagi teha, aga kardan, et selg ei lase veel midagi teha. Loodan, et jalapressi või muud sellistki saan teha. Põlved on ka hellad, sest Joint+ sai otsa ja uus kaup enne siia tulekut kätte ei jõudnud. Proovin pika soojendusega hakkama saada, kuid siis peab jälle ettevaatlik olema, et rohkem liiga ei teeks. Elame ja näeme
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Sarge
MemberSul seal vist rohkem loomi kui inimesi
.Teslasid on küll rohkem, kui inimesi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kusjuures imelik ongi see, et rahvaarv on ca 5 miljonit, aga Eestis ei suuda väiksemas linnaski poed hakkama saada, siis külapoed on üldse juba ära kadunud, aga siin igas külas suured poed või ostukeskus. Enamasti jääb silma Coop Nord ja Rema 1000.
Käisin eile ka IKEAs ja tegin ühe pildi väikesest osast poes. Jõhker labürint oli ikka. See siin juba kassade juures tehtud pilt. Ühest otsast teise kõndimine non-stop võtab minuteid. See siin üliväike osa ainult suurest poest.
Ma ostsin ainult ühe asja – toidukarbi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelikult tulin toidukaalu järgi, aga ei leidnud.Hind 3.99€.
Kui aega ja transporti saan, siis lähen riideid ka ostma. Sai möödaminnes vaadatud spordipoodi ja Nike särgid alates 10€. H&M’is on siin kvaliteetsem kaup kui Eestis ja hinnad ka vist odavamad.
Sarge
MemberHei!
Olen tagasi kohas, kus on internet! Suvilas ei olnud isegi andmesidemega inernetti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Üks päev oli selline külaline akna all.
Täna jälle naaber peseb oma Teslat.
Panen ka pildi esimesest Norras püütud kalast. Mingi 1kg kanti oli, aga ei viitsinud nii väikseid püüda ja lasin vette tagasi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õhtuks ei söönud kala, vaid grilli. Väike vaade ja grill-liha. Ise tehtud-hästi tehtud.
Kahekesi nädalaga selline asi siis püsti pandud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üle pika aja jõudsin täna trenni ka. Katsetan ja proovin uusi harjutusi. Trenažööre on palju, aga midagi asjalikku ei ole. Enamus mõttetud shoulder ja chest press trenažöörid, siis veel mõttetud trenažöörid jalgadele ja kõhule ning ülejäänud trenažöörid on lihtsalt ebamugavad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Trenažööride puhul plussiks tooksin selle, et mõned on üle mitme liigendi, mis teeb liigutuse natukene loomulikumaks, aga samas ebamugavaks.Nüüd olen rohkem paikne ja saan trennidega ilusti jätkata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS! Eile nägin teeääres selliseid loomi:
Hirved ca 20-30tk, põdrad ca 4-6tk, kitsed ca 6-8tk, rebane 1tk. Jänes jooksis ka üle tee, aga ma otsisin hirvesid sel ajal põllult.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 26, 2015 at 8:17 p.l. in reply to: I EMV 2015 Bikiini fitnessis 27. september! Tulemuses, pildid, video, raamat! #381777Sarge
MemberTänud! Usun, et nüüd on kõik rahul!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selline pikk dieeditamine naiste hormonaalsele tasakaalule kindlasti head ei tee.
Sarge
MemberKas “toitlustus 3 korda päevas” sisaldab, ka individuaalseid kaloraaživajadusi või on kõigil sama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Esmakordsele osalejale mingeid juhiseid/soovitusi – mida peaks ise kaasa võtma juhul kui osaleks vms.
Rootsi laud ehk võta nii palju, kui tarvis on. Keegi nälga ei jäänud eelmine aasta.
Palju asju pole vaja võtta. Ühest spordikotist oli mulle küll ja jäi riideid kasutamatagi. Lühikesed riided, pikad riided, vabaajariided, sise-ja välisjalatsid, ujumisriided, hambahari, hambapasta, šampoon ja duššikeel. Saunarätt anti kohapealt.
Kahjuks ise sel aastal osaleda ei saa.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberHei!
Olin nüüd mitu päeva täiesti väljaspool interneti levi. Isegi andmeside ei töötanud seal.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaade autost, kui sõitsime suvilasse.
Kala võttis õhtul hästi ja sõime turska õhtuks. Vaade õhtusöögi lauast oli selline.

Täna jõudsin juba trenni ka ja selline asi juhtus, et mul keelati trennimaika kandmise ära, sest see tekitab teistes meestes pingeid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga täna lubati mul trenn lõpuni teha. Trenni takistavaks asjaoluks on see, et suutsin suvilas selja ära tõmmata. Aga iga päevaga on asi paremaks läinud. Homme püüan trenažööridel jalga teha nii palju kui saan.Mulle tundub, et siin näeb päris ägedat kultuuri. Üks kutt oli keefiriga trennis ja teine jõi energiajooki. Jättis igale poole energiajoogi purgiga rõngad ja hiljem “unustas” purgi üldse põrandale. Ja mina ei või maikat kanda…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Norras kõik asjad ei olegi väga kallid. No, palgasuhet arvestades ei ole üldse kallis riik võrreldes Eestiga. Näiteks küttehinnad on siin samad, mis Eestis.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused