Sarge
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 12, 2017 at 2:32 p.l. in reply to: World junior and Masters championships Romania – Otseülekanne – meie sportlased võistlustules #392555
Sarge
MemberMis kell Ott umbes lavale?
november 11, 2017 at 7:19 p.l. in reply to: World junior and Masters championships Romania – Otseülekanne – meie sportlased võistlustules #392539Sarge
Member2 minutes ago, Eleri ütles:JAAAA ARIDA 4. KOHT!
Eks ootasime rohkem ja teoorias oleks olnud ka parem koht võimalik. Aga noh, pane teine paneel hindama ja järjekord kohe teine – või siis sama paneel mõne tunni pärast. Ise panin siit läbi ekraani enda jaoks Arida juba esimese tiiruga laval kohtadele 1-3. Mõistetamatuks jäigi minu jaoks 3. koha tulemus.
Aga selline see sport on ja MM on ikkagi MM. Võitis Time Trajtelova, kes nüüd siis 3x maailmameister.
Sama siin. Kädyga vaatasime, et top 3 on 100% kindel, aga kas 1., 2. või 3. koht – see on juba kohtunike maitse asi. Mina oleks selle pronksmedali võitja paigutanud 5.-6. koha peale.
november 11, 2017 at 7:12 p.l. in reply to: World junior and Masters championships Romania – Otseülekanne – meie sportlased võistlustules #392537Sarge
MemberArida 4. koht. Minu meelest oli raudselt top 3-vääriline.

Sarge
Member12 tundi tagasi, Guest powerlifting ütles:Tere!
Mõtlen pärast mitmeid aastaid jõusaalis käimist proovida jõutõstmist. Olen 22 aastane neiu. Sellega seoses tekkisid küsimused.
Kas jõutõstmine võib mõjutada naiste viljakust?
Kas tehakse eraldi päevadel lisaks rinnalt surumisele, kükkimisele ja jõutõmbele veel eraldi harjutusi(vist ja?)?
Kas vigastuste oht on suur?
Palju trenne nädalas umbes?
Kus Tartus sel aastal võiks selline trenn toimuda?
Suur tänu ette!
Hei
Kas jõutõstmine võib mõjutada naiste viljakust?
– Libiidot võib tõsta. Viljakus vast jääb samaks.
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Kas tehakse eraldi päevadel lisaks rinnalt surumisele, kükkimisele ja jõutõmbele veel eraldi harjutusi(vist ja?)?
– See nii must ja valge ka ei ole. Aga ikka tehakse.
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Kas vigastuste oht on suur?
– Alati on oht ennast vigastada. Aga kindlasti väiksem kui kontaktalade puhul.
Palju trenne nädalas umbes?
– Minimaalselt 3.
Kus Tartus sel aastal võiks selline trenn toimuda?
– Tartu Ülikooli Akadeemilises spordiklubis. Võta julgelt Peebu või Kauriga ühendust.
Sarge
MemberMul üks 14-aastane poiss hoidis teisipäeval 7 minutit ja 11 sekundit.
” width=”20″ />Sarge
Member10 tundi tagasi, gredera ütles:Olen 25. aastane naine, 163cm ja 59kg, olen üpris stabiilselt terve elu liikuva eluviisiga olnud, sain hiljuti koos treeneri abiga paika pandud lihtsa treeningkava. Eesmärk keha toonusesse saada. Ilmselt oleks mõistlik ka toitumiskava juurde hankida, et tulemus maksimaalne oleks. Samas sooviks küsida ka juurde toidulisandite kohta. Üldpilt ütleb, et enamus toitumiskavasid koostatakse suhteliselt pinnapealselt. Kas oskate soovitada kedagi, kes personaalsemalt toitumiskava koostamisse suhtuks ning kes oskaks ka toidulisandite kohta nõu anda, mida kasutada, kui palju (vastavalt minu kehatüübile, treeningkavale…)?
Mina tänan.
Hei
Kirjuta mulle info@taavimerisalu.ee. Veidike infot leiad ka kodukalt http://www.taavimerisalu.ee.
Sarge
MemberLoog, et häirid naabreid. Kõnni spordihoonest mööda, kus on jõusaal sees – 20m raadiusesse on raua kukkumist kuulda.
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Isegi siis kui tõstepõrandas on kasutatud 5cm kummimatte.Sarge
MemberHei
Pikka juttu ei ole. Jälgin toitumist, teen trenni ja loodan, et miski areneb.
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Trenni poole pealt nii palju, et võtsin nüüd mõneks ajaks raskused maha. Teen pikemaid seeriaid väiksema raskusega, et liigestele veidi taastumisaega anda raskustest. Video ka esimesest kergest trennist. Kehakaal ei ole muutunud ja ikka seisab seal 82kg peal.
Naljakas ikka, kuidas raskus on olematu, aga lihtsalt tõmbab lihase kinni, sest pole harjunud tegema.
” width=”20″ /> Võite näiteks tühja kangi suruda korduste peale – umbes 150 korduse juures on päris hea tunne, kuidas nagu mitte midagi ei ole käes, aga ei jõua suruda.
” width=”20″ />Sarge
Member11 minutes ago, ROtter ütles:Sinu enda kirjutatud.
Jah… tol perioodil sõingi nii. Ja ma ei söönud lõunaajal kogu oma 3500kcal täis, vaid ikka 4-5 toidukorra peale ära jaotatuna.
Sarge
MemberJust now, ROtter ütles:Teadus teaduseks, aga tervis, st enesetunne on tähtsam. Ja on suur vahe, kas süüa 2000 kcal korraga või 4000 kcal.
Mis osa minu tekstist teile mõlemale arusaamatuks jäi? Mina räägin postist, te räägite posti august.
” width=”20″ />Ma pole mitte kuidagi pooldanud intermitten fastingut ja ei hakka ka. Minu arust see samuti absurdsus. Lihtsalt tõin välja teadusliku fakti – muud midagi. Nüüd jõhker poleemika sellest nagu mina oleks uuringu läbi viinud.
” width=”20″ />Sarge
Member13 minutes ago, M.M. ütles:Lisakoormus (täispaagiga) pole kiirendusvõime ega distantsi läbimine kuidagi kiirem ja parem aga see selleks. Lihtsalt imelik kuidas sellist teooriat pooldatakse. Loodan, et oma õpilastele seda edasi ei anna. Ma ei tea ühtegi koolitust kus selliseid teadmisi jagatakse või kui jagatakse siis treeneri kutsetunnistust küll nii ei saa. Vähemalt Eestis mitte.
Teadus ütleb, et pole vahet, mitu korda päevas süüa. Kui saad ühest toidukorrast oma vajaliku kaloraaži, makrotoitained ja mikrotoitained kätte, siis toitumise poole pealt on kõik kriteeriumid täidetud. Iseasi on see, kuidas selline 1x rämedalt söömine maole, enesetundele, organismile jne mõjub.
Mina kindlasti ei poolda seda, aga teadusele me vastu ei saa ka vaielda.
Sarge
Member6 tundi tagasi, MaPo ütles:Seega – auto näide ei ole päris üks-üheselt võetav – on inimesi, kes tunnevad end suurepäraselt süües 3 korda päevas, on neid, kellel ei ole vähimatki pingutust, et teha seda alates pealelõunast – igasuguse “kohustusliku hommikusöögita”.
Kas tangid korraga paagi täis (1x päevas söömine) või tangid mitu korda päevas (4x päevas).
” width=”20″ /> Kütuse saad mõlemat moodi kätte, et edasi liikuda.
Sarge
MemberPostimees kajastab ka minu tegemisi rohkem kui mina ise.
” width=”20″ />http://tartu.postimees.ee/4006999/kulturismimeister-treenib-noos-vaegilasi
![6319963t1h5183[1].jpg](/uploads/monthly_2017_02/589b8582106b7_6319963t1h51831.jpg.a2035f98c02382881192b93902ead0df.jpg)
Sarge
Member8 minutes ago, Reinart ütles:Kilo aastas on juba päris optimistlik
” width=”20″ />Kurb aga tõsi …
Antud hetkel on see reaalne, sest enne treeningpausi oli kaal mul 84-85kg tuuris ehk hetkel toimub ka kerge lihasmassi taastamine. Aga muidu jah kilo aastas on juba optimistlik. Aga instagramis ja foorumites näeb väga andekaid, kes 10 nädalaga võimsalt lihasmassi peale kasvatavad.
” width=”20″ />Sarge
MemberHei
Olen mõelnud, et hoiaks oma blogi elus, aga pole eriti midagi kirjutada. Töö, trenn, töö,magama ja nii see eluke umbes veerebki. Annan lihtsalt märku, et olen veel elus ja teen nii palju trenni kui saan.
Siinne rahvas eriti huvi ka välja ei näita ning foorum üldse ära surnud – ainult üks robot ja üks troll käivad siin kõige sagedamini postitamas.
” width=”20″ /> Vähemalt Postimees tundis minust huvi, et kuidas pärast võitu läinud on ja mis elus muutunud on.Panen ühe pildi ka, mis sai pühapäeval peegli ees tehtud. Hetkel siis nö massiperiood, aga selleks ei pea ennast põrsaks sööma, et lihast kasvatada või jõudu suurendada. Kuigi hetke eesmärk olekski ca 2-3kg rasva peale koguda. Kaal 82kg. Ega sellises vanuses enam liha kiiresti peale ei kasvatagi ja võib ju loota, et kõige parema õnnestumise korral kiloke aastas tuleb.
” width=”20″ />
Kui keegi Mulgimaalt on pärit, siis on võimalus minuga isiklikult kohtuda 18. veebruaril Abja-Paluoja jõusaalis, kus siis teen lühitutvustuse jõusaalis ja näitan erinevaid harjutusi ning seletan, mis lihasgrupid töötavad. Oodatud on kõik algajad, edasijõudnud ja tegevsportlased!
-
AutorPostitused