Sarge
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sarge
MemberRaskusest see olla ei saa. Kuna tegin kaldpingil algul olid kaks viiest, siis oli liiga kerge ja teise seeria ajal panin 2.5 mõlemasse otsa juurde ja siis äkki lõi sellise terava valu sisse. Aga täna kooli kehalise ajal proovisin siis teha ja õlg enam ei teinud midagi.
Homme proovin kas saan teha normaalselt.
Sarge
MemberNo, tegelikult on ikkagi neid lihaseid natuke näha. Tal paar kuukest trenni teha ja on jälle tip-top.
Imelikud on rinnapeal olevad karvad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Õigus, Marek. Pildi peal õrnalt isegi näha, et need vormis, isegi õlad lihaselised.
Sarge
MemberNonii…. Käisin täna jõusaalis ja tegin algust. Tegin vajalikud seeriad rinnalt surumises ära. Nii hakkasin siis kaldpingilt tegema, tegin esimese seeria ära. Hakkasin siis mõne aja pärast teist seeriat tegema ja äkki lõi hullu valu õlga. Natuke lasin õlal puhata ja hakkasin siis õla ringe tegema, tegin esimese ära käis kohe läbi mitu korraliku raksatust, tegin teise ja sama asi, ikka veel ragiseb. Proovisin mõne aja pärast uuesti kaldpingilt suruda, aga ikka sama valu, ainult hullem.
Milles võib probleem olla, teisi asju sain ikka korralikult teha, isegi rinnalt surumist. Kui kauaks ma peaksin seda õlga hoidma, kas nädalast piisab. Määrin nüüd Fastum Geliga.
Tänud ette !
Sarge
MemberKreatiin annab ka massi juurde. Endal plaanis kreatiini kasutama hakata siis kui olen juba kuu aega treeninud. Suveks tahaks juba vormi ajada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , siis hea rannas käija.Sarge
MemberMa ise olen kuulnud, et Arniel pole lihtsalt poliitika kõrvalt aega olnud, et enda muskleid pumbata.
Edal lisada siis selline pilt: Link !
Sarge
MemberOKei, tänud.
Sarge
MemberKüsimus:
Mida tähendab kaldpinnal lendamine ?
Äkki mõni saaks .gif vormaadis pilti näidata ja seletada.
Tänud.
Sarge
MemberJa lisaks… 5×15* , 10, 8, 6, 4 tähendab seda, et teed ka 5 seeriat, esimene kord teed 15 korda, teist korda 10 korda, kolmas kord 8 korda, jne.
Lisasin juurde, et äkki tekib arusaamatus erinevate numbrite juures.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loodetavasti said kõigest aru.
Sarge
MemberJah… Aga ikkagi ju meister
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberNo sulgpall on väga väsitav ala ja see peaks treenima kõige rohkem jalgu ja alaselga.
Kui ma teen tunnise puhkuse, kas ma pean siis vahepeal ka sööma jah ?
Sarge
MemberMa arvan, et ühel päeval on treenimist liiga palju.
Sarge
MemberOkei, tänud… Et kui tahan jõudu teha, siis pean mingi tund aega puhkama, või piisab ka poolest. Et lähen koju, söön ja lähen jõudu tegema ?
Sarge
MemberTänud.
Sarge
MemberMul ka selline küsimus. Et olen 16 aastat (oktoobris sain) vana ja tahan alustada keha treenimist. Tahan alustada siis lihasmassi kasvatamisega ja olen lugenud, et kreatiin aitab sellele kaasa. Tahaksin siis küsida kuna ma võin seda kasutama hakata või see pole üldse soovitatav nii noorele.
Tänud ette !
Sarge
MemberKas keegi vastaks ka minu küsimustele ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et kas ma peale sulgallitrenni on soovitatav kohe teha jõudu, või pean natuke puhkama ?
Ja siis veel see, et kui ma teen need vajalikud 5 seeriat ära, kas ma siis üle selle ei või enam teha ?
Lisaks veel väike soovitus inside14-le, palun kasuta Muuda nuppu, et ei oleks läbustamist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused