Sarge
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sarge
MemberKalmus kunagi ütles, et kui trenni ei tee, siis lihased hakkavad 7 päeva pärast taandarenema.
Sarge
Memberolen kreatiini üle aasta vahete vahel tarbinud ja võin kinnitada, et see ei ole imerohi!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
karta pole siin midagi, osta nt fasti odav purgike ära ja uuri välja kuidas mõjub!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui lolliks Sa mind ikka pead ? Ma eespool mainisin, et olen teemasid lugenud ja ma olen aru saanud, et kreatiin pole imerohi.
Ma tellisin juba algaja kombo, see ameerika kaup. See oli kõige odavam
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Aga kreatiini võetakse rannahooajal
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Sarge
MemberMa ei mäleta, mis harjutust ma tegin, aga mul lõhkes veresoon silmas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberEi tea midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga samas, ma just mõtlesin, et kui ma praegu akkan seda võtma.
Käin jõmmis, hakkan ju suuremaid raskusi tõstma, hakkavad lihased kiiremini arenema, ega see lihas ju jääb alles ka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Või ei jää…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mh, damn… juhe koos.
Sarge
MemberSõber alustas jõusaaliga. Koohe esimesel päeval hakkas lisavalke ja kreatiini võtma.
Räägis, et hullult punni (vesiefekt) läks ja lihased tulid, aga pärast vajusid ära, aga alles jäi ma mingil määral.
Okei. Ma hakkan siis lisavalke ainult tarbima.
Tänud teile
MemberNo, ma olen ilma lisanditeta poolteist kuud käinud. Et kas on siis liiga vara.
Aga samas mul on selline plaan, et kasvatan lihast ja siis hakkan hoidma. Kulturistiks saada ei taha.
Sarge
MemberKaua treeninud olite, kui võtma hakkasite ?
Teie vastus küll midagi öelnud mulle
MemberRind on üks lihas.
Sarge
MemberNo, suht vana teema. Aga tahaks küsida, et kui täpselt need ratta trenažöörid rasvaprotsenti näitavad ?
Sarge
MemberKolmandal pildil olev isik on kõige kollim. Teised teavad veel mingil määral hügiienistki midagi ja soengust, aga pildil paistab, et tema sellest ei tea vist midagi, võib olla natukene

Aga ega tema “abikaasagi” eriti vähem koll ole:

Ja see on nende väike “pisipoeg”:

Tahaks näha, millised lapselapsed tulevad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sarge
Memberkardan, et võid varsti ületreenituse all kannatada. minu puhul oli kolm korda nädalas samasid lihasgruppe treenida pisut paljuSee pole veel mul päris konkreetne kava, ma teen teisi asju ka, ega ma päris kavast kinni ei pea… Täna lähen teen jalgu

Sarge
MemberAsi on lihtsalt selles, et piimhape on lihastes või kuidas see oligi.
No… Mulle ka meeldib et lihased valusad. Jumala hea on ringutada kui selline mõnus valu käib läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberOh… Siin isegi on midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaatasin jalainstrumente, need juba nagu tugitoolid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud.
Sarge
MemberGlükoosamiid-i võta… See liigestele
Sarge
MemberMitmenda kuu järel on siis juba kasulik kasutama hakata. Aga ikkagi, kreatiin aitab kasvatada lihasmassi ju.
-
AutorPostitused