Sarge
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sarge
MemberIse teen nii, et 1. päev rind,selg ja trapets, 2.päev käed ja õlg.
Tundub sobivam nii…

Sarge
MemberSiserinda saab nii treenida, et hantliga tõstad kuidagi vastu teist õlga nii, et võimalikult vähe koormad biitsepsit.
Äkki keegi asjatundjam saaks seletada ja mingeid pilte ülesse panna. Tahaks ise ka täpsemalt teada.
Sarge
MemberKõige lihtsam oleks siin samas portaalis olevat toitumiskava ja treeningkava küsida. Mõlemi hind on 500.- (kui ma ei eksi). Kui mõlemad korraga, siis 900.- kokku.
Sarge
MemberNo, kui ma eksisin, siis parandage ära… Munavalges on mõeldud. Keegi foorumlane oli see, kes need andmed avaldas
Sarge
MemberSurumine kadlpingil, horisontaalpingil ja negatiivsel. Siis lendamine, liblikas ja ka pullover.
Sarge
MemberAga 5 munas on ju ~15g valku.
Sarge
MemberSarge
MemberJärgmine nädal aevatavasti, vb juba täna kehalises.
Sarge
MemberIse pole veel alakehale erilist tähelepanu pööranud… Aga “kintsud” on normaalsed võrreldes osadega, kes jõukas käivad.
Aga kindlasti tuleks tähelepanu pöörata !
Sarge
MemberRaskustega võib mängida küll…
Sarge
MemberMikrorebenditega tekib põletus ja haigus. Et ikka asi piimhappes.
No.. See piimhape koguneb, siis kui pole kaua aega trenni teinud teatud osale.
Sarge
MemberPean ka tunnistama, et õlavarre ümbermõõdu kasv on raske tulema, nüüd keskendun rohkem triitsepsile. ise eelistan rohkem pikemaid seeriaid, so 12-15 kordust. Hetkel ümbermõõt 40.Triits ongi põhiline asi, mis annab mõõtu juurde.
Sarge
MemberMina küll kritiseerima ei hakka.
Pigem just jõudu ja jaksu !
Ma loodan, et eestlane saab ikka Mr. Olümpiaks ^^ !
Sarge
MemberMa pole eriti kõhulihaseid viitsinud teha. Aga tegin vahepeal nii, et panin jalad 90′ alla ja siis 4 x max.
Ektomorfidele pidavat see hea olema

Sarge
MemberPõhimõtteliselt… Söö nii palju kui jaksad. Ise võtsin valku ainult ühe nädala, kuna vastu hakkas. Ja avataril on tulemus saavutatud 2 kuu ja ühe nädalaga. Vanust 18, pikkus 180 ja kaal 72 kg. Selle kahe kuuga olen juurde võtnud 3.5 kg umbes.
Söögikorrad võiksid olla iga 2.5 – 3 tunni tagant, kuid endal see ei õnnestu kahjuks.
AutorPostitused