Sarge
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sarge
MemberSellepärast ma tahakski juba maha jätta
Suveks vaja vormi saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ma põen siis rasva kogunemist, aga seda ei tohiks tulla 
Igatahes, sõbra isa jättis nii maha, et suitsetamise asemel hakkas Mynthoni komme sööma. Ja saigi hakkama.Nüüd ei vaja komme kah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Sarge
MemberÄkki on mingi väga efektiivne variant.
Tahtejõudu pole ka piisavalt, selles ongi vast asi kinni.
Sarge
MemberEi teda ei häiri see
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See ongi jama

Suitsu ma olen kauem armastanud

Sarge
MemberVõtan vana teema ülesse.
Austraalia teadlased olid kindlaks teinud, et suitsetamine hävitab lihasmassi.
Aga, keegi oskab head soovitust anda kuidas maha jätta ? Olen proovinud, aga siis ka, et ainult ühe päeva ja automaatselt poodi minnes haarab käsi uue paki järgi. Alustasin regulaarselt tegemist 7 aastat tagasi.
Sarge
MemberJooksmine ?
Sarge
MemberViimane kord päästsid mind kamba eest kiired jalad ^^
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberAir alert pidavat surmav olema. Aga abi pidavat ka olema ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise mõtlesin ka tegema hakata seda, aga pole aega.
Sarge
MemberVõta heaks…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
Membertee parem 3 jõutrenni ja 1 jooxutrenn südame pärast ca 40-50min , alguses ongi äksi täis aga pärast kerge stress ja ületreening tulema. toidulisanditele võid õtlema hakata aasta pärast, pole vaja pahna siisse süüa, peale trenni kohupiim.Kui sul iseloomu on siis telli treening+toitumiskava 900eek – odavaim investeering, toitumiskavast alguses sinul kindlasti raske kinni pidada nt 12 munavalgrt päevas
Ei nõustu sinuga eriti toidulisandite suhtes. Toidulisandit valku, miks mitte kohe alustada võtmist ? Mina küll põhjust ei näe, et miks ei võiks.
Kui sa toidust oma valgu kogust kätte ei saa, et siis 1.5g – 2g/kg kohta e. 105g – 140g valku päevas.
Sarge
MemberNeed juhtmed on lihastega kinni pigistatud ^^
Sarge
MemberIse tarbin u 2L trenni ajal.
Lugesin, et vesi on tähtsuselt teine trenni ajal peale hapniku.
Sarge
MemberKas sa toidulisandeid ka kasutad? Ja dieeti pead?Need tulemused on ilma toidulisanditeta ja ilma dieedita. Aga rasva on kõvasti juurde tulnud.
Sarge
MemberTahan ka seda videot näha.

Sarge
MemberVanusega üldse selline tore asi. Sõber on 16 ja näeb välja nagu 27
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis ta läks klubisse, siis hakkas baarmeniga rääkima, et kuidas te müüte alaealistele alkoholi. Baarmen kohe vastu, et ei, sa ei ole alaealine. No olen küll… Eiei Sa ikka ei ole küll… Ja siis ükskord jäi ka filmisoodustusest ilma, kõik kes olid alla 18 said mingit soodustust, siis teda ei usutud, et ta 15 sel ajal. Ja tal endast vanemad tüdrukud alati.
Aga et siis kava juurde:
Kõtekõverdused:
Käed laiali, käed lähemal, jalad kõrgemal jalad maas.
Kõhulihased
Lõuatõmbed:
Kitsa haardega, laia haardega, tõmbed ette poole ja kuklasse
Alaselg:
Jalad paned kuskile alla ja tõstad ülesse ennast (kõhuli olles)
Kükid
Säär:
Paned pool ühte jalga kuskile ääre peale ja siis lükkad ennast ülesse ja nii mõlema jalaga
Äkki jäi midagi lisamata, et keegi saab seda kindlasti täiendada.
Sarge
MemberAga Mõnel Ongi nii et dieeti ei pea pidama aga ikka on kõhulihas näha.Et suhtt seff värk on neil ikka:D
No, ei ole eriti sheff värk. Mass tuleb aeglasemalt.
Ise teen kaldpingil 25 kg rinna peal 4×10 ja siis 4×20 kaldpingil “küljekõhulihast”. (Kehapööretega nagu, ei oska seletada)
Varem tegin jalad 90′ ja 4 x max. Kõhuliahased on nende kahe harjutusega väga hästi arenenud. 2 kuud tagasi hakkasin umbes nii tegema ja tegin 1 kuu ja 3 nädalat. 3 kuud tagasi üldse alustasin jõusaaliga… http://www.fitness.ee/rate/Sarge
Edit: Ehk siis lisaraskusetaga ja 90′ (Sellega ongi siis saavutatud sellised kõhulihased)
AutorPostitused