Sarge
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sarge
MemberMingi vahelihas on selline, mida saab treenida pealthaardega. Võtad kangist kinni pealthaardes ja siis teed nagu biitsa. Just lugesin mingi nädal tagasi. Ise ka juba kavasse selle toppinud.
Sarge
MemberAir Alert III
Ise pole jõudnud küll seda läbi teinud. Aga hea asi on see, et hüppad mingile toolile näiteks, siis hüppad sealt maha ja siis hüppad nii kõrgele kui võimalik ja teed nii seeriaid.
Sarge
MemberNo, paljud inimesed arvavad veel seda ka, et jõudu palju, mõistust vähe. Kuigi ma lugesin artiklit, kus kirjutas, et kõige targemad sportlased on just tippkulturistid. Eriti just toitumise pärast.
Sarge
MemberMeeldivad. Ei saa väita, et mitte.
Sarge
MemberBraavos ka küsiti ju Kalmuselt, et mis on teie jaoks paim auhind. Siis ta ütles, et Rammumehe oma, sest kõik inimesed arvavad, et kulturistidel pole jõudu.
Ma loodan, et ma ei eksi
“>Sarge
MemberNimeta eesti seksikaim mees.
-Erki Nool
Vaatame, üks kord on lahti tulnud, äkki on veel. Simmo ütleb Erki Nool, rahvas ütleb… See on juba lahti Simmo, kammoon.
-Ma mängin esimest korda
Ei ole hullu, ei ole hullu, siin mängus on kõik võimalik.
Sarge
MemberLoeb ikka seesmine ilu
“>Sarge
MemberJuurvilju võid nii palju süüa kui tahad, need sind paksemaks ei tee.
Sarge
MemberSüsivesikud teevad paksemaks, kui rasvad.
Sarge
MemberKas on väga halb, et teen rinda ja selga ühel päeval ?
Rinnale saan teha ainult 3 harjutust (lamades surumine, masinaga liblikat ja neg. kaldega)
Sarge
MemberNo, see pilt oli hea. Aga liiga kondine ikka minuarust. Tagumikku on ka liiga vähe. Peab olema kobe pepu ikka ^^, mitte pisike ja kondine.
Sarge
Member14 puhtalt.
Haare on natuke õlgadest laiem ja peopesad endast eemal.
Kaal: 72.5
Vanus: 18
Seeriaid teen võimalikult laia haardega, lailihast treenides, 4×4, keharaskusega.
Sarge
MemberKas see on üldse võimalik…. nii, et ellu jääd ma mõtlen.
Lõika käsi otsast