Skip to main content

Sarge

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 4,276 through 4,290 (of 4,487 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Yates ja müüt #147575
    Sarge
    Member

Marek, miks Sa ise ei võiks midagi korraldada ? Aga idee on küll väga hea. Tahaks ise ka targemate meeste juttu kuulata ja neilt nende jaoks lolle küsimusi esitada. Seda muidugi ka taskukohase hinnaga.

in reply to: vasak õlg #147507
    Sarge
    Member

Äkki oled rinda või selga valesti teinud lihtsalt ?

in reply to: keha kaalu suurendamine #147451
    Sarge
    Member

Kulbiga ikka.

Söö, söö ja veelkord söö ! Sellest on kasu… Ise olen 3 kuuga 4.5 kg juurde võtnud <_<“>

in reply to: Rinna ülaosa #147450
    Sarge
    Member

Prooviks, kui oleks võimalus. Jõusaalis pole sellised asju, mida saaks reguleerida. Mingi vene aegne on see. Ja nurk on väga suur. Aga noh… ma proovisin nii, et panin kettaid pingile alla. Peab siis veel neid juurde toppima ja proovima.

in reply to: Biitsepsi arendamine #147340
    Sarge
    Member

Võib-olla teisi harjutusi tehes ka kasutad koguaeg biitsepsit ja on tekkinud ületreening.

Või siis tee mingine paus sisse.

in reply to: Rinna ülaosa #147310
    Sarge
    Member

No, 2 aastat tagasi tegelesin viimatu sulgpalliga. Ennem seda aastate vahega jalgpalli ja korvpalliga. (Kõiki kokku mängitud umbes aasta).

Kuna sörkjooksu või sellise sarnase asjaga pole võimalik tegeleda, siis ma hüppan nööriga, peksan poksikotti ja õlgadele teen õlaringe ja selliseid asju, umbes 3-4 min.

Täpsustan:

Korvpall: II klass.

Jalgpall: V klass.

Sulgpall: VIII klass.

Alates üheksandast olen niisama lebotanud, kuni jõusaalini. Lõpetan sel aastal 11nda.

in reply to: Rinna ülaosa #147243
    Sarge
    Member

Mingi aasta-poolteist tagasi, niisama käisin jõukas kekas ja ni… Siis kui kaldpingil proovisin, et lubanud õlg juba seda. Mul staaži ka ainult 3 kuud jõusaalis.

Negatiivse kaldega olen ma harva teinud, kuna see alles hiljuti sai kavasse lisatud ja on mõnikord meelest läinud. Õlale teen kaht harjutust, hantlite lennutamine kõrvale (sirged käed) ja siis nüüd olen ühe nädala teinud hantlitega otse ülesse istudes. Muidu üritasin kanguga teha nii palju, kui õlg lubas. Õlale teen sooja just kõige rohkem… Mõlemad ragisevad, aga eriti just vasak, ükstapuha mis asendis. Niisama argipäeva tegemisi teha, liigutan õlga annab tunda.

Ma siiski arvan, et peaks arsti juurde pöörduma. Aga mingit harjutust pole rohkem, mis teeks ülarinda, peale kätekõverduste ?

in reply to: Ületreening või mitte? #147242
    Sarge
    Member

Kehalise õpetaja rääkis, kuidas saab tegijaks jooksijaks. Et nädalas ainult üks puhkepaus ja koguaeg paned täisrauaga trennis. Et, kui hakkama ei saa, siis sinust tegijat ei saa. Pidi koguaeg pulsi jälgima hommikuti, õhtuti ja nii.

in reply to: Rinna ülaosa #147224
    Sarge
    Member

Õla tegemisega probleemi ei ole, aga just rinna ülaosaga. Õlga saan läbi kerge valu teha. Hantlitega teen, kangiga ikka liiga hull valu. Aga rinna ülaosa ei saa kuidagi, mitte midagi ei saa kaldpingil teha, ei kangi ega hantlitega. Pean vist kätekõverdustega leppima jalad kõrgemal. Käin tiiru kunagi arsti juurest ka läbi.

in reply to: Rinna ülaosa #147183
    Sarge
    Member

Rotato lihased ?

Mul see õla jama juba aastaid. Isal on ka liigestega probleeme.

No, mul õlg ikka kavas. Teen neid harjutusi, mis ei vääna seda õlga.

in reply to: Rinna ülaosa #147149
    Sarge
    Member

Ei hakka uut teemat tegema, kuna sama teema juba olemas.

Nii, et siis endal ka probleem rinna ülaosaga. Rinna ülaosa hakkab maha jääma ülejäänud rinnast. Probleem seisneb sellest, et ma saan teha rinnale ainult kolme harjutust.(lamades surumine, negatiivse kaldega ja liblikas [see masin, rinna keskosale]). Kui ma proovingi midagi muud teha rinnale, näiteks positiivse kaldega pingilt… esimese korduse saan valuga ära teha, teine kordus jääb juba valu tõttu poolikuks.

Unustasin mainida, et viga vasakus õlas. Olen võtnud 3 kuud glükosamiini, aga pole kasu olnud.

Mitte kuidagi ei saa ülemist rinna osa muud moodi treenida ?

in reply to: Treeningkava #147009
    Sarge
    Member

See, mis kavas on, see on arvatavasti mõeldud laia haardega selja lailihasele.

in reply to: Algaja pulbri sööja #146941
    Sarge
    Member

Mis sellest kavast kasu on, kui raha pole, et nii palju toituda <_<“>

Endal on selline probleem.

in reply to: Rinnalt surumine #146912
    Sarge
    Member

No, ma usun, et viimaseid korduseid ikka võib teha nii, kui sa ikka tõsiselt ei jõua ja kedagi taga ka pole.

in reply to: Kuidas tuleb liha meie toidulauale ? #146892
    Sarge
    Member

Loomad ei oska rääkida.

Viewing 15 posts - 4,276 through 4,290 (of 4,487 total)