Sarge
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sarge
MemberTäpselt nii ongi, ringe võid teha kerge raskusega , kuid siis tekib küsimus, et milleks.Samuti on üsna mõtetu teha õlgade tõsteid nii, et kang on seljataga. Tagumik lihtsalt piirab kangi liikumist ja see näib mulle saalis rohkem mingi haige poosetamisena kui trapetsi treeninguna.
Parimad 3 trapetsi harjutust on: Kasulikkuse järjekorras: 1.Seistes kangiga õlgade tõsted, 2. sama asi hantlitega, võib teha ka istudes nii on harjutus isoleeritum ja ei saa jalgadega kaasa aidata ja 3 on seistes kahe ploki vahel trossidega õlgade tõsted, tegema peaks seda nii, et astud 2 sammu plokide vahelt tagasi, nii saab trapetsi seljapealne osa suurema koormuse.
Et siis lihtsalt kehitan õlgu ja püüan tööd teha ainult trapetsiga ? Ise olen ikka õlaringe teinud ja pingutan alati trapetsit. Mida siis õlaringidega lisaks trapetsile treenib ?
Sarge
MemberSee oli irooniaga öeldud.
Kõige ilusam ja tugevam keha on ikkagi kergejõustiklastel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberLailihast olen teinud laia haardega ploki peal ja laia haardega lõuga tõmmanud. Väga hästi mõjunud. Trapets on ka väga hästi kasvanud. Kang kätte ja õlaringid.
Sarge
MemberSool viib kehast vee välja (sel juhuil ka lihastest).
Sarge
MemberVaatasin google’st pilte… See tüüp ongi suht friigiliku välimusega.
Sarge
MemberPea on ka väike.
Sarge
MemberKitsa haardega teeb triitsepsit. Siserinda ei saagi eraldi harjutusega teha.
Sarge
MemberArvan, et nõrkades õlalihastes ei saa asi olla.
Sarge
MemberEnnem räägi, kuidas sa teed….
Kindlasti, lamades surumist teed kitsa haardega. Lendamisel lased käed sirgu, kasutad jälle triitsepsit.
Sarge
MemberNeed olid Imre sõnad, kes nii ütles, et eridieediga…

Sarge
Member–
Sarge
MemberTrenni.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõhulihased tulevad kõige paremini nähtavale eridieediga ikka.
Sarge
MemberKelee tedalsaed on väjla segltianud, et täthdee jäjrekord snõas ploe täthis. Aiukne tätihs asi on, et eseimne ja vimaine thät olkes õgie. Üläejäund sõanst viõb olla täeiliuklt seagnimi ja sa suduad ikka sdea teskti luedga. See on seepslärlat, et inemise aju ei loe iagt täthe erladi vaid leob tevret snõa kui üthe teirkuvt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma lugesin kõik sõnad ühe rapsuga ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberVõiks ju küll aga olen kehva organiseerija. Laisk ka suhteliselt, et mulle jalgu alla saada peab olema hea stiimul. Mis see stiimul on sellest olen ka kunagi juttu teinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selle kohta on isegi vanasõna.Hakkad koolides 45 min loenguid tegema. Alustad loomulikult Elvast. Saad jõusaali mudilasi juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberVesi on ka nn keemia
“>Keemias õppisin.
-
AutorPostitused