Sarge
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sarge
MemberRinneümbermõõt suureneb kindlasti ka selja treenimisel, kuid rinnad jäävad samade mõõtmetega.
Sarge
MemberMa arvan, et su sõbral polnud tulemust selle pärast, et ta treenis kindlasti liiga tihedalt neid lihaseid.
Ja toidulisandid pole mingid imeasjad, et kui neid tarbima hakata, kohe muskel kasvab. Kui sul on toitumine paigas, pole sul vajagi seda. Söö rohkem, aru saada, et sa ektomorf.
Väikest lugemist sulle:
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3451
Harjutusi saad siit:
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3451
Ära unusta ka venitamist:
Sarge
MemberPalju need seda sisse joovad, kes LAN partydel käivad ? Suht palju ikka ju.
Sarge
MemberEsimesed nädalad kuluvad kindlasti lihtsalt tutvumiseks. Käijakse masinalt masinale.
Ise saavutasin väga hea vormi enda arust 2 kuuga.
Avatar, mis mul on, on saavutatud 2 kuuga.
Sarge
MemberJah, meeldib küll.
See käib ka veits pinda. Tüdrukud vaatavad, oo… milline treenitud keha… Kuigi lihtsalt inimene ongi selline.
Sarge
MemberKõik võiks ikka meestel korras olla.
Kõige rõvedam on vaadata poisse, kelle rasvaprotsent on nulli lähedane ja siis kõhulihased on rõvedalt väljas ja teised lihased on olematud.
Sarge
MemberMis asja ?
1.5g-2g/kg tuleks vähemalt tarbida (110g – 140g minu puhul).
Sarge
MemberKas minimaalne rasva tarbivus polnud mitte 75 g ?
Ja siis endal tekkis veel selline küsimus. Palju siis valgu maksimaalne tarbivus on kehakaalu kohta ?
Sarge
MemberKui sixpack näha, siis pole vaja muretseda
Sarge
MemberSeade ?
Seadmed minuteada valetavad. Kõige parem ikka spordiarsti juurde minna.
Sarge
MemberMa alle nüüd panin tähele, et mingi reklaam on

Ma tavaliselt võtan foorumi rippmenüüst lahti.
Sarge
MemberIse olen 3 kuud… Arenguga olen siiamaani veel rahule jäänud. Kuigi on ka muidugi segavaid faktoreid. Haigesed ja õhtud õlle seltsis.
Sarge
MemberKuivatatud banaanid peaksid olema üks hullemaid ju
Sarge
MemberKõige odavam varjant oleks vast vett juua. Ei teki veepuudust.
Sarge
MemberÜletreeningu oht on alati olemas.
Kuigi öeldakse just, et tee samu harjutusi peale, siis kaob valu ära. Aga ma arvan, et see täiesti vale.
AutorPostitused