Sarge
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sarge
MemberSee ka varem siit läbi käinud ja mainin nagu eelminegi kord, et tuttav, kes töötab kohas, kus neid kõiki määrdeid testitakse, rääkis, et seal sees samad ained, mida kasutatakse naha parkimiseks.Ehk siis – see toode ilmselt toimib, aga väga ajutiselt!
No, see on nagunii nii, et panen sele kile endale ümbe, nahk tõmbub mingil määral kokku… siis määrin selle kreemi peale, mis ei lase nahal venida ja blablabla.
Sarge
Memberväga mõttetu asi on see,karata ringi nagu mingi mongol või h*i teab kes,sellel ei ole ju mõttet.“Teistele haiget tegemine pole eesmärk” – mis mõttes nagu,sa lähed sinna vehid lampi ja kargad ,mis selle eesmärk siis on?Kui ma peaks sinna minema,siis just mingeid karvaseid taguma,kuid mul selliseid rumalaid plaane ei ole ega ka tule! (raudselt serge hakkab nüüd mingit jama ajama)
Mis jama mul ajada on ?
Eesmärk on ennast välja elada ja nautida, mida kuuled.
Tartus on 25. ja 30. head kontserdid. Lähemalt : http://www.rocknroll.ee
Sarge
MemberNo, Võsapets ka mässis ennast vooliumisse ja ümbermõõt vähenes, aga see on kõik ju ajutine.
Sarge
Memberfilme kus mängivad kulturistid. (mitte treening videod)üks film meenub kus mingi kutt või mees oli siuke ullike loll, kartis kõike ja sai peksa aga ise oli suur ja tegi trenni koguaeg.mis film see võib olla?mõni teab?
Tundub päris huvitav. Tahaks ka teada.
Sarge
Memberdaemoniumi sõnad on väga head. Aga ikkagi liigi säilitamiseks on vaja kaht erinevast soost sugupoolt. Nii palju, kui mina olen TV’st näinud seda “Teine Arnold” saadet, siis tal oli tüdruk ka olemas. Tuleb välja, et Arnold on bixseksuaalne
“>
Sarge
Membermix ei pasita ei tea? et ma ytlesin et oksma on m6tetu ja sain h2sti plaju s6imu kirju ja saatsin yhe Vi**u ja olen ka kohe m6tetu :S? mida iganes okei enam ei r22gi nagu sellest gayst ..Raske lapsepõlv. Ei erine inimesest, kellest siin teemas juttu on.
Sarge
MemberVabas foorumis võib kõigest rääkida.
Ega sina ka eriti normaalsena ei paista.
Sarge
MemberVähe mõtetu vend see Oksma ju…Jah, tahaks ka teada miks ? Arvatavasti selle pärast, et ta on homoseksuaalne/biseksuaalne. Aga äkki sinu iidolitest kulturistid on ka samasuguste vajadustega ?
Sarge
MemberOlen kuulnud, et kui arnold alles kõhus oli, siis ema sidus salliga kõhu hästi kokku, et välja ei paistaks. See on kuskil kinnitust leidnud ka, et kui nii teha, siis laps ei saa normaalselt välja areneda….Jah, see on tõsi.
Postitas hunter (27.02.2008)tee rohkem trenni, isegi minul on parem keha.
Väga ebaviisakas sinust.
Sarge
MemberEi, ma ei kaitse pedesid ja mul nende vastu mingit viha ka pole. Las olla kui tahavad.
Aga seda küll, et sellist lubadust ikka ei annaks. Aga samas äkki ta lihtsalt naljaga ütles, et tahab suveks sellist keha, nagu Mr. O’l. Tahtmine on taevalik, saamine on ise asi. Ega meedia võib ise ka vabalt asju juurde lisada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Keegi fitnessi tegeleastest võiks tõesti minna Soome temaga rääkima minna ja treeningut filmida. Saab asjale parema ülevaate.Sarge
MemberT*a, siin pole midagi mõnitada, kui mõnele pole lihtsalt looduse poolt nii palju antud kui teistele. Igatahes edu talle oma eesmärgi saavutamisel. Tahaks näha pilte tema lihastest. Treeningvideot ka oleks huvitav vaadata, muidugi ka juttu, mida ta räägib. Äkki poiss tõesti on palju lugenud ja vaeva näinud ning on targem kui mõni foorumlane siin.
Sarge
MemberVanasti ka kossumehed segasid õlle sisse muna ja jõid selle ära…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberIse võtsin kipsi ära, siis oli ainult lihas deformeerunud, haisu polnud üldse… kips küll haises aga jalg mitte. Kõige ebamugavam on dušši all ikka käia… Natuke mark oli ka prügikott ümber jala minna, aga suht suva…
Sarge
MemberMa teen seda püsti, aga kui ma ikka väga ei jõua viimaseid korduseid, siis ma aitan kehaga kaasa. Ma usun, et see pole paha.
Ja õla esimesele osale käib nii, et tõstan käsi ettepoole ?
Sarge
MemberNo, minu kõige esimesed nädalad olid kipsis jalaga. Et sel ajal ma ei oskanud midagi tehagi. Käisin kõik aparaadid läbi. Käisin siis 3x nädalas ja veetsin seal 3 tundi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga igaljuhul, kui ketas jalalae kukub võib luusse mõra tulla või võib see murduda.
AutorPostitused