Sarge
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sarge
MemberEi tea, milles asi… Võib-olla, et pole pool aastat tegelenud, ega lugenud.
Tegelt ma mõtlesin, et miks ennem trenni parem on juua, kui pärast.
Ise väga suur õllesõber. Ja see pärast trenni joomine. Siit foorumist olin lugenud seda kunagi, et pidavat taastama veetaset organismis. Ning sellist asja olen ka kuulnud, et kunagi vanal ajal korvpallurid olid nii teinud, et pärast trenni lõid toored munad õlle sisse ja jõid.
Teistes teemades loodetavasti pole nii hullu möödapanekut kui selles. Vabandused. Proovin tähelepanelikum ja põhjalikum olla.
Sarge
MemberMiks see kasulik on siis, et kehast ennem trenni veed välja viia ?
Sarge
MemberPärast trenni pigem just. Aitab vett taastada kehas.
Sarge
MemberSarge
MemberEi tea… Endal 5 kuud pausi. Päevas sai max ühe korra söödud ja ainult alkot tarbitud ja suitsetatud (seda tegin nagunii). Kaal ei langenud, kuid jõud on raugenud. Rinnalt max on langenud 5 kg võrra. See on positiivne. Siiamaani pole jõudnud jõusaali tagasi.
Endal tekkis ka selline küsimus, et alguses võtan siis kergemalt ja kava järgi, kus ma töötlen ühe jõusaali külastusega mitu lihasgruppi ning mingi kuu aja pärast võin oma vana jaotatud kava tagasi võtta.
Sarge
Member“Sõjatantsu” tagajärg tõesti.
Täna piinasin veel seda jalga kehalises. Kui aega saan, eks ma siis lähen arsti juurde.
Ja seda ka, et olen väga kukkumis ääre peal väga tihti.
Sarge
MemberTartu kaubamajast ?
Seal peaks ainult Apollo olema. Igatahes kodulehelt ma seda raamatut ei leidnud. Aga, eks kui ma Tartu satun siis lähen küsin.
Sarge
MemberMa usun, et sa hetkel tegutsed refleksidest.
Endale tuli ka kamp kallale suvel ja plokkisin löögid ära, või siis tõmbasin lihtsalt pea alla. Aga siis ei tekkinud enam olukord 1vs1, siis lihtsalt jooksin minema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen kuulnud selles, et kes esimesena lööb on juba mingil määral võitnud. Aga ise ei usu seda.
Selline küsimus kah, et palju oleks trenni vaja, et saada tänaval hakkama, kui keegi peaks kallale tulema ?
Sarge
MemberJoo palju porgandimahla või söö neid.
Sarge
MemberNo, üks asi mis peaks olema lihtsalt teostatav, oleks see, et vabas foorumis postitusi ei loeta.
Aga üks varjant oleks mingi test läbida ajaliselt. Ja testi saab korrata iga kuu, kus on erinevad küsimused. Aga muidugi kõige parem varjant oleks ikkagi see, et moded passivad ja hindavad. Nagu näiteks Starpumba foorumis. Jagatakse tähti ja nii (kõige parem staatus on ikkagi lammas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Sarge
MemberKust seda raamatut Tartus saab osta ? Ja palju hind on ?
Sarge
MemberMa arvan, et kuidas sellest rasvast lahti saada, mis kõhule tekkinud.
Eks ikka õige toitumisega ja aeroobsega (jooksmine, ujumine, jalgratas)
Sarge
Member1.5g – 2g /kg peaks tarbima. Rasvu peaks tarima vähemalt 100g.
Sarge
MemberMiks peab nälgima ?
Lihtsalt õhtul valmistad öiseks näksimiseks toidu ette