Sarge
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
august 6, 2015 at 11:07 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #382682
Sarge
MemberLõuna-Eestis oli küll 32+ kraadi viludas, tuult ei olnud ja samuti ei olnud ka päikest näha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Isegi pärast trenni – mingi kella 10 ajal oli veel 30+ kraadi. Vesi voolas ka ojadena niisama kodus istudes. Eriti kui just paar päeva tagasi tulin keskkonnast, kus oli keskmiselt 13 kraadi sooja.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberHei!
Pole kaua kirjutanud. Pole kaua trenni ka teinud. Lootsin, et nädal rahu anda rinnale, siis läheb olukord paremaks, aga midagi pole veel paremaks läinud. Kui aega saan, siis kindlasti tahaks füsio juures ära käia.
Reisiväsimus oli korralik sees ja täna magasin ca 10 tundi. Kokku sai sõidetud autoga 1300km + veel laeva sõit. Magamist ei olnud, vaid pigem tukkumised istme peal.
Eile tegin jalgu ja trennis oli jõhker väsimus, et trenni lõpus lihtsalt värisesin üle keha. Väga imelik oli – eks söönud ka pole korralikult paar päeva. Kui saabusin, siis samal kuupäeval sõin päeva jooksul ainult 4 330ml Protein Smoothiet. Üks pudel annab 180kcal ehk päevane toit oli 720kcal. Selle pealt ei saagi vist jalgu teha korralikult.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi kükke tegin 120kg ja ei olnud hullu. Väga rahul olen Fasti Fitnessvööga – soovitan, kellel seljaga probleeme on. Näiteks tavaliselt jääb mul alaselg hellaks trenni lõpus, aga seekord ei midagi. Paksu vööd ma ei taha kasutada, sest kui jõutõstja pole, siis ei ole seda vööd ka vaja. Muidugi vööta küki puhul on pluss ka see, et siis ei pea kõhtu eraldi treenima.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna tegin rinda ja vot, siin minekut ei olnud. 115kg kang oli nii raske, et jätsin isegi ühe seeria tegemata. Järgmistes harjutustes võtsin raskust maha ja tegin lihtsalt mõnusa tundega trenni lõpuni. Ei hakka lõhkuma ennast. Loodan, et järgmine trenn on ka minekut ja saab normaalseid raskuseid liigutada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme puhkan ja lubas ilusat ilma. Võib-olla kuskile randa pikutama ja võimaluse korral ka võrkpalli mängima.
Päikest kõigile!
Sarge
MemberSarge
MemberTäna siis plaan teha treening Edmundiga ja seda ainult mitte jõusaalis
Plaan teha ka üheskoos natuke kuuli tõugata. Edmundi jõunäitajate ja treeningu spetsiifikast lähtuvalt peaks seda jõudu ja plahvatust olema mehemoodi. Pärast seda plaan üheskoos minna Tartu Ülikooli kliinikumi aadrit laskma ehk teha väike heategu doonorina
Lisanditest Fast Bcaa, peale trenni Fast Protein Smoothi, sest süüa pole aega, kohe verd andma 
Minu elu üheks tippsaavutuseks jääb vist see, et suutsin Janarist kuulijänni paremini teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kunas Rakke mitmevõistlus toimub?Sarge
Member“Bodybuilding as a sport encourages participants to do whatever it takes in order to gain mass and shear muscle, but what many people don’t know are the side effects of taking supplements, steroids, testosterone, growth hormone, etc will do to your body.”Seal see kurjajuur ongi… toidulisandid!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Panevad nii võimsalt kasvama, et rikub tervise ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Soovitan emadel väga ettevaatlik olla, kelle laps tahab Marsimehe vitamiine saada, sest tagajärjeks on ilgelt suur lihasmass!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei saa endiselt aru, miks pannakse toidulisandid ja steroidid ühte patta? Kunagi peaks see idiootsus ju ükskord lõppema?
Sarge
MemberHei!
Täna käisin rattaga kesklinnas ja otsisin seal pargi üles, kus saab trenni teha. Päris head tingimused ghetto workouti harrastajatele. Kuigi minu arust olid talad liiga pehmed. Tegin 80 lõuatõmmet ja 100 dipsi. Rohkem sel nädalal ülakeha ei tee, sest isegi lõuatõmmetes andis rinna või-mis-iganes-koht tunda. Isegi ei suuda diagnoosida, mis ebameeldivust tekitab. Aga neljapäeval jälle teen jalgadele midagi. Ilusa ilma korral otsin õues tegevust.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rööbaspuud. Et vetrumist vältida, siis tegin kohe talade ristumise kohal.
Võimlemisrõngad erinevatel kõrgustel. Lasteaia lapsed kasutasid neid kiikudena.
Võimlemistoru ja erikõrgusega rööbaspuud.
Isegi kaljuronimissein oli olemas.
Taamal on korvpalliväljak. Lähemal puuris on jalgpalliväljak ja vasakul on natukene ka rannavõrkpalliväljakut näha.
Need ringis olid neljaks jaotatud pinksi lauad vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Leidsin juutuubist video ka.
Sarge
MemberMakrotoitainete osakaalu järgi ütleks, et tegemist on Atkinsi dieediga.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberIsiklikult olen sinu väitega täiesti nõus. Aga mul on jäänud mulje, et enamus, kas teeb selle läbi ja naaseb tagasi oma algsesse rutiini või jätab pooleli, kuna ei näe piisavalt kiiresti tulemusi või kaob motivatsioon. Nagu need, kes jaanuari esimestel päevadel järsku jõusaali ilmuvad ning nädal aega hiljem uuesti kaovad.
Asi on selles, et kõik tahavad tulemusi 2 nädalaga saada, mitte ei viitsi vaeva näha. Kõik loodavad nendele viiele või kümnele imenipile, kuidas lihast kasvatada või rasvaprotsenti vähendada. Või siis tarbivad imetablette ja arvavad, et rasv põleb.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kahju, et kooliprogrammis ei ole toitumis-ja treeningõpetust vms, siis inimesed oleksid võib-olla rohkem teadlikud.Sarge
MemberÕige toitumise ja treeningsuuna võib kergesti leida/kätte saada, kuid raskeks osutub inimestel hoopiski selle järjepidev järgimine.
Minu arust on just kõige lihtsam asi see, kui on treeneri poolt sulle kõik must-valgelt ette tehtud ja sina lihtsalt tee nii nagu kirjas. Ise ei pea mitte midagi mõtlema ja saad alati kindel olla, et kui jälgid ettekirjutisi, siis on ka tulemus 100%-liselt garanteeritud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi kõige pealt peab valima kompetentse treeneri, et saaksid kindel olla.
Sarge
MemberHei!
Täna tegin toas jalgu. 10 seeriat ühel jalal kükke ja 10 seeriat puusa tõsteid. Just tulin dušši alt ja jalad on päris hellad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Leidsin siin ühe välijõusaali ka, mis on 3km kaugusel. Homme loodan seal seljale midagi teha. Rinnale annan puhkust, sest rinnalihase kinnituse koht on jälle kergelt tundma hakkanud andma. Jõudu õnneks mõjutanud ei ole, sest reedel sai üsna kergelt 140kg surutud. Kunagi kevadel peaks jõutsükli tegema ja natukene maksimaalset jõudu arendama. Usun, et hetkel tuleks sellise kehva surumisvormi pealt nagu praegu on 145-150kg ära, aga mustalt ehk nii, et tuhar tõuseb. Usun, et 82kg harrastaja kohta see täiesti OK tulemus.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kunagi Päll küsis, et mis võiksid teie eesmärgid olla maksimaalses jõus, siis ma loetlesin talle ette, et elu jooksul tahaks ära kükkida 250kg, suruda 200kg ja tõmmata 300kg. Muidugi ma ei hakka neid numbreid kunagi taga ajama, sest tervis ennekõige. Kui ikka tervis alt veab, siis ma ei hakka ennast tühiste numbrite pärast lõhkuma.
Sarge
MemberMidagi arvutanud pole aga peas numbreid kokku lüües arvan, et päevas üle 50 grammi süsivesikuid ei söö.
Mida Otsus sellest arvab, kes soovitab kaalu alandamisel süsivesikuid 400g süüa?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberTundub, et Taavi jääbki lehte refreshima, kui ta just magama pole jäänud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Uni kipub silma juba jah.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberKindlasti mitte päevane
1153g valku päevas siis umbes . edu.
Mine loe PM.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis saad aru, miks nii ütlesin.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rapsakas, sa ei pea iga küsimuse jaoks uue kasutaja tegema. Võid vabalt ühe kasutajaga mitu teemat püstitada.
Sarge
Member28 muna
7 pakki kohupiima
7 topsikut kodujuustu
2-3 kilo liha.
Täna saab nädal läbi, palju sa sõid eelmainitutest nädala jooksul?
See peaks pigem päevane kogus olema, et lihas kasvaks. Savickas ütles, et 3kg liha vähemalt päevas, muidu ei kasva.
Sarge
MemberKaua ma veel lehte refreshima pean, et kirjutist näha?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused