Sarge
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sarge
MemberAmon Amarth, Caliban, Carnifex, Job For A Cowboy, Unearth, Vader, As I Lay Dying
Sarge
MemberIse poksin soojenduseks 5 min kotti ja siis võhm väljas ja higi lahmab
Sarge
MemberYes, it’s better variety. You buy 1.5 L u get 1500ml fluid and 3000mg L-Carnitine.
Sarge
MemberI have heard that in Maxima is cheap. About 13 crowns.
Sarge
MemberMilles probleem, kui sul hantlid olemas ? Vaata harjutustepanka, hantlitega harjutusi väga palju.
Lõuatõmbamispulgaga saad lailihast teha ju. Võtad laia haardega kinni ja tõmbad. Teed mingi 4×5 näiteks.
Sarge
MemberEt siis reie ?
Sarge
MemberMul peaks siin kindlasti häbi olema. Pärast 6 kuust mittetreenimist siis sellised mõõdud:
1.Vanus – 18
2.Pikkus – 180.7 cm
3.Kaal – 75.4 kg
4.Jalg(cm) – 58
5.Säär – 41 cm
6.Biitseps – 6 kuud tagasi oli üle 40, nüüd 35 cm
7.K6ht – 78 cm
8.Rind – 107 cm
Pole jalgu treeninud. Pool aastat tagasi 4 kuud tegin ainult ülakeha.
Sarge
MemberEga jah… Ma usun, et muud polegi… söö, söö ja veelkord söö ning trenn kah.
Ma oletan, et sa suht peenike, kui selline mure.
Ja püüa trenni teha ikka ilma pausideta. Kavasid saad vaadata tööriistade alt.
Sarge
MemberEi oska nad autoga sõita ja ei oska nad ka rattaga sõita, ujumisest rääkimata
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Neegrite keskmine inteligents pidi ka keskmisele valgele alla jääma.
Kõige kõrgem on asiaatidel, siis eurooplastel, neile järgnevad ameeriklased ja siis aafriklased.
Sarge
MemberVäike offtopic, aga kas te kunagi olete purjus hiinlast näinud ?
Selle sprindi kohapealt olen ka kuulnud mingi luustiku värki. Et mingi asi pidi pikem olema, tänu sellele on ka kiiremad.
Võtame näiteks kümnevõistluse. Seal kõik võrdsed… asiaate pole muidugi märganud, vähemalt meelde küll ei tule.
Filmis “Libe liug”, seal jamaikalased võtsid osa bobisõidust. See oli tõene ka, tulevikus sai Jamaika väga häid kohti.
Sarge
MemberPõhiline on ikkagi kolmevõistlus:
1) tõstmine
2) orienteerumine
3) mälumäng
Sarge
MemberMillest siis valu on tingitud ?
Sarge
MemberMis siis ?
Sarge
MemberKäisin eile jõusaalis üle 6 kuu or sth. Tegin rinda ja 4×20 kõhtu. Nii mõnus on olla… Lihasvalu meeldib mulle. Kohe pärast trenni tundsin, et korralik trenn sai tehtud. Täna sai kehalises 42 m oda ka visatud, kuigi lihased piimhapet täis. Mul eriti ei mõju see ega takista, just naudin.
Samas, kehalises tegin kaks harjutust biitsale kolm nädalat tagasi vist. Siis biits valutas 2 nädalat… see oli kahtlane ja polnud üldse mõnus, kätt ei saanud sirgu panna.
Sarge
MemberOmega 3 rasvhapped.
AutorPostitused