Sarge
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sarge
MemberPalju minuti jooksul kätekõverdusi ja lõuatõmbeid tegema peab ?
november 24, 2009 at 9:19 p.l. in reply to: Säärevalu – luuümbrise põletik, väsimusmurrud (stressimõrad) #236804Sarge
MemberTõstatan vanat teemat.
Endal sama asi. Astusin kehakultuuri teaduskonda õppima ja ise pole kunagi spordiga põhimõtteliselt tegelenud, siis kohe esimesel kuul luukas. Et tahaks teada, kas see ravib paremini kui määrin ennem magamaminekut kreemi ja panen sideme ümber või siis ainult määrin kreemi ja lasen jalal hingata ?
Sarge
MemberMis mõttes kõige õigem ?
Sarge
MemberMa ei teeks seda vist ilma kangita ka ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberSöön ^^
Sarge
MemberMa mõtlesin just gümnaasiumi lõpueksameid. Siiamaani olen inimestega rääkinud, siis keegi pole häbenenud öelda oma eksamitulemusi. Probleem ongi selles, et kevadel eksamid tulemas ja kardan, et tulemused tulevad oodatumast halvemad ja kardan, et tulemustest ei piisa ülikooli sisse saamiseks.
Sarge
MemberSuunati siia üle.
Tahaks siis teada, kes TÜ’s kehakultuuri õpivad ja palju nende eksamitulemused olid.
Sarge
MemberTervist.
Võtan vana teema ülesse.
Tahaks siis teada, kes TÜ’s kehakultuuri õpivad ja palju nende eksamitulemused olid. Ning lühidalt võiks ka rääkida, kuidas õppetöö toimub.
oktoober 13, 2008 at 11:55 e.l. in reply to: Esimene avalik kriitika lihaskämpude filmile!!! #168776Sarge
MemberTahaks ka teada, mis toimub. Aga reklaam on küll väike olnud. Ise olen ikka üritanud näidata, sõpradele on siiamaani meeldinud ja naerdud sai ka kõvasti.
Sarge
MemberLiha on Rakvere oma ja sai on Fazer. Rohkem ma ei tea.
Aga parimat asja, kui Suur Big Mac eine pole olemas !
Sarge
MemberIstun maas, loen mõttes 30 sek, joon, vahel paar sõna ka, kuulan raadiot. Harjutuste vahele jätan 3 min ja selle jooksul saab rohkem juttu rääkida.
Ise olen ühe korra peaaegu oksendama hakanud, see oli ka siis, kui ma ei teinud mitu kuud mingit trenni ja läksin jõusaali ja hakkasin rahmima kohe.
Sarge
MemberTahaks ka teada harjutsi, mis põlvi ja selga ei rikuks. Selg on haige 6 aastat olnud ja põlved 8 aastat. (Ise sain äsja 19).
Seljast lühidalt: skolioos, küfoos, nimme piirkonnas ketaste lamendumine, siis kuskil on lülid üksteisest liiga lahus ja mingi asi oli veel. Põlvedest ei mäleta.
Sarge
MemberPäris kõvasti löövad.
Sarge
Member1. Vanus? 18
Sugu? mees
2. Milline eluviis? istuv, 3x nädals jõusaal
3. Pikalt tavaliselt magad? 5-7
4. Oled selle tundide arvuga rahul? Ei
5. Kaua sooviksid magada? 8-9
6. Ümbritsev kodukeskkond? Vahepealne
7. Kui, siis mis tegurid sind enim magamajäämisel häirivad? ajapuudus
8. Millised on meeldivaimad magamistingimused? ~20
9. Mis on takistanud sind uinumast kõige tihedamini? liigne mõtlemine, tuju
10. Milline oled unisena? unine, väsinud
11. Milles töövõime langust unisena täheldad? jõus, keskendumises, suhtlemises
12. Millest otsid unepuuduse puhul abi? püüan nädalavahetustel kauem magada
Sarge
MemberDisturbed
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See pole metal. Osad nimetatud bändidest on juba core muusika. Ise ka nimetasin. Aga deathcore on kõige ülim või siis melodic death metal. Täna Tartu rokikas on kõvad bändid !
-
AutorPostitused