Sarge
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sarge
MemberGrillvorstid sooles, seal on mingi 90% liha.
Sarge
MemberSorri, minu viga. Mõtlesin üleüldiselt korseti süvalihaseid. Terapeut andis mulle paar harjutust, mida ma eriti ei mäleta. Aga üks oli puusa kergitamine külili olles.
Sarge
MemberÕlad arvatavasti kinni. Mul ka sama jama õlgadega. Ei oska seletada üht head harjutust… Igatahes lõuatõmbe kangi otsas ripud, siis tõmbad jalad käte ja kangi vahelt läbi rippesse ja siis tagasi. Et teed nagu 360 ära, aga käed püsivad koguaeg kangi küljes. Ja seljal treeni süvalihaseid.
Sarge
MemberAlguses võib lihtsalt esiosa ja tagaosa läbi töödelda. Ja hiljem spetsiifilisemaks minna.
Sarge
MemberAlumist osa saab nii mõjutada, et teed harjutusi negatiivse kaldega pingil. Ise teen kõhulihaste pingil surumist. Ja võiksid sisse panna ka positiivse kaldega pingil harjutuse – mõjutab ülemist osa.
Sarge
MemberJooksmine vast ikka ja jalgrattaga sõitmine. Talvel ka suusatamine.
Sarge
MemberSööma peab nagunii. Ja S.S’i hommikusöögis on väga minimaalsel määral süsivesikuid. Peaksid suurendama oma süsivesikute osakaalu hommikusöögis.
Sarge
MemberToitumine on sportlastel ikka enam-vähem ühesugune. Kiiruse jaoks on palju erinevaid treeninguid. Sa võiksid näiteks mäkke ülesjookse teha. Lisaks veel nii, et jooksed 300m – 150 m jooksed 75% oma max jooksust… siis 50 m jooksed sörkides ja viimased 100m paned oma max kiiruse välja. Nii ühe trenni jooksul umbes 3-5 korda. Puhkepausid umbes 5-7 minutlised. Põhimõtteliselt, et pulss oleks normaliseerunud.
Sarge
MemberKes see Taavi Truija on???
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan, et see oli irooniaga. Kui ei siis valgustan. Ta on Tartu Ülikooli kehakultuuriteaduskonna võimlemise treener. Ja siis on MyFitnessis treener ja personaaltreener. Ise tean, et on vähemalt ühe kulturisti välja koolitanud.
Sarge
MemberLoodetavasti Taavi Truija viitsib mind juhendada. Ta peaks asja jagama küll hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberHea meelega liitukas, aga rahadega väga kitsas. Tore kui ma endale valkugi saan muretsetud. Aga kui võistlused on tasuta, siis võtaks ka ise sellest osa, mis siin samas Lõunas toimuvad
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Saab väikese kogemuse ja loodetavasti ka palju nõuandeid.Oleks veel selline küsimus, et kas kuskil poseerimisõpetust ka netis saadaval on ?
Sarge
MemberKas mitte Orbitrekki ei müüdud kunagi TopShopi laadses asjas ?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberEndal ka mingid jamad seljaga, käin ka kord nädalas väänamas ja painutamas ja raksutamas jne. Siis soovitati mõneks ajaks rasked raskused kõrvale jätta ja teha süvalihaste trenni. Näiteks oled külili ja siis lükkad puusa ülesse ja nii mõlemale poole. Seismine ühel jalal silmad kinni. Väga hea oleks seista ka pooliku palli peal, mis osades jõusaalides on. Sellelaadseid harjutusi soovitati mul teha.
Sarge
Memberaga sa võtsid siis kreatiini ainult trennipäevadel?Vahepeal võtan ka puhkepäevadel.
Sarge
MemberNo, midagi ikka peaks tulema, aga suht minimaalselt ja pikaajaliselt. Aga lisaraskustega võib midagi tulla küll
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused