Sarge
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sarge
MemberKunas järgmised katsed on liitumaks treeninggrupiga ?
Sarge
MemberIse tõmbasin jalkas tibialis posterior’i ära. Kuu aega on möödas. Pole koormust andnud, aga joosta ja hüpata ikka ei saa. Nüüd saan normaalselt kõndida ainult.
Sarge
MemberIsa on komandeeringus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberPole 100% kindel, kuid arvan, et nii hakkab tööle rohkem lihaseid – motoorsete ühikute arv tõuseb.
Sarge
MemberKui ma ütlen, et mitte kunagi siis ma valetan. Ikka elus olen treeninud. Aga mingi jah… aastas v-b 2-3 korda teen kõhtu. Aga nüüd kavatsen ennast kätte võtta ja tegema hakata. Mulle lihtsalt ei meeldi üldse kõhutrennid.
Sarge
MemberKui harjutusi kõhulihastele teinud ei ole, siis ikka six-packi välja ei tule.Ma arvan, et see on vale jutt. Mul on enda arust küll six-pack väljas.
Sarge
MemberHantlitega saab väga palju asju teha. Mida Sa täpsemalt silmas pead. Ma usun, et enamus siinolijatest kasutavad hantleid iga päev.
juuli 24, 2010 at 12:12 p.l. in reply to: Vaimne väsimus/ stress. Kuidas saada motiveeritud? #271679Sarge
MemberMa mõtlen selle peale, milline ma aasta pärast välja võin näha kui korralikult trenni teen.
Sarge
MemberInimese kaalon vees ca 4 kg. Ja kõige lihtsam oleks koera õppida. Mina õppisin 10 aastaselt alles ujuma ja suve lõpuks ujusin nagu vana kala. Õpetusest nii palju:
Et alguses panin jalad tööle – käed olid kaldal ja liigutasin jalgu. Pole raske…
Teiseks panin käed tööle – isa hoidis kaldas jalgu kinni ja siis liigutasin käsi, et edasi liikuda ja samal ajal ka veepinnal püsida.
Ülejäänud stiilid tulid iseenesest. Isegi ei mäleta, mis moodi. Seda tean, et sai juba Verevi tornist samal suvel “peakat” hüpatud.
Sarge
MemberTimil õigus. Asi hakkab pihta toidulauast. Rattasõit põletab küll rasva. Ja ma arvan, et oleks kasulik küll ujuda erinevaid stiile (lisaks ka liblikas/delfiin, kuidas keegi seda nimetab). Kardan, et sa kaotad väga palju lihast oma “kava” järgi. Soovitan jälgida ikka toitumist. Lisan juurde veel aeroobse pulsi: 220 – vanus * 65% – 75%
Sarge
MemberMul see loeng vist juba läbitud, kui hästi mäletan.
Sarge
MemberMa arvan, et 100 kg kükib ikka ära. Olen näinud TÜ Spordihoones, kuidas kergejõustiku naised tohutuid raskusi rinnale võtavad ja kükivad ning poolkükist üleshüppeid teevad.
Edit:
Lisan juurde, et kõik asjad on kaasasündinud. Näiteks ka rasvaprotsent ja seda saab samamoodi mõjutada nagu kõiki teisi asju.
http://www.fitness.ee/?act=article&articleID=1192
“Kui te ennast jälgite, siis näete, et teie organismil on mingi „lemmikrasvaprotsent“ või konditsioon, mille poole kisub siis, kui te küll treenite ja toitute enam vähem normaalselt (enam vähem kvaliteetselt), kuid dieedis siiski ka väga erilisi pingutusi ei tee. Näiteks kui te olete olnud dieedil ja rasvaprotsent on olnud 7% peal ja kui te nüüd lasete vähe lõdvemaks, siis tõuseb rasvaprotsent mõnusalt ja kergelt kohe 10% – ni ja püsib seal. See ongi see punkt, mis organismile meeldib.”
Sarge
MemberMul ka kõhulihased kahtlase paigutusega. Eriti ülemised kaks.
Sarge
MemberJärgmiseks aastaks tuleb 300 eurot koguda.
Sarge
MemberPulss peaks olema 220-vanus korda 65-75%.
-
AutorPostitused