Sarge
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sarge
MemberKui liiga pikad, siis osta näiteks naiste omad. Need lühemad.
Sarge
MemberNike Pro liibukad on ka minu arust päris head. Sportlandis müüakse.
Sarge
MemberUmbes 190 ligi on jah. Täna trennis ütles, et kavatseb 10 kg aasta lõpuks vähemalt juurde võtta. Et vabalt pidavat selle kätte saama.
Sarge
MemberNo, endal ka huvi võistelda. Pilte saab näha SIIT! Klõpsake pildile, et suuremalt näha. Seljataga pole ühtegi võistlust nagu näha poseerimisest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberNõost peavadki sellised tulema !
Sarge
MemberVaata minu blogi. Mul seal enda kava üleval. Et sätid õlaharjutused teistmoodi ära ja paned kõhu ja kuskile mujale päevale. Näiteks õla kesk- ja tagaosa seljapäevale ja õla esiosa rinnapäevale. Kõhu paned jalgade päevale. Küki korduseid võid suurendada. Mul väike arv sellepärast, et plahvatust rohkem tuleks.
Sarge
MemberNiih… täna võtsin siis jõusaali digika kaasa ja sai paar pilti tehtud. Ka mitte just kõige parema valguse juures. Üritasin natukene poseerida ka.
Pilte saab näha SIIT!
Sarge
MemberPlahvatusel pigem vähem kordusi ja rohkem seeriaid. Näiteks 6×2 ja suure raskusega.
Sarge
MemberPeep Päll ütles: “Tuleb lihas, kiirus ja plahvatus.”
Aga ma ei rääkinud üldse massi kasvatamisest.
Kõik oleneb kuidas treenida. Kuid jõusaal ei tee aeglaseks, kui sa oskad õigesti treenida.
Sarge
MemberMa ärkan hommikul ülesse… ajan vägisi pudru sisse, ootan tund aega ja siis trenni. Ega täis kõhuga ei tohigi minna. Pärast trenni siis sheik sisse… tund aega ootan ja siis korralik toit peale.
Sarge
MemberVõib-olla saat siit videos midagi kasulikku.
http://www.fitness.ee/?act=news&newsID=3314
Aga, mis loll jutt see on, et jõusaal teeb aeglaseks !??
Plahvatusaladega tegelevad sportlased (kettaheitjad, kuulitõukajad, sprinterid, kaugushüppajad, tõkkejooksjad jne) on väga suures osas oma treeningutes jõusaalis.
Sarge
MemberHalb valgus, aga kui parema pildi saan, siis panen ülesse. Kaal 78.8 – 79.1 kg. Eile alustasin dieeti.
Edit: Võtsin pildi maha. Aga tänaseid pilte näeb järgmises postituses
MemberKasvatad lihase naha alla ja küll pinguldub
MemberLähen ostan nüüd 100 energiabar’i.
juuli 28, 2010 at 10:57 e.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #271987Sarge
MemberVäga hea saade.
Aga tahaks naiste trenni ka näha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused