Sarge
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sarge
MemberSoovitaks teha:
rind + triits või biits,
jalad,
selg + biits või triits,
õlad ja kõht
See oleks neljaks jaotatuna. Kui kolmeks tahad jaotada, siis:
rind + triits või biits + õla keskosa (rinnalt surumisega saab juba piisava koormuse õla esiosale, kui tahad või esiosa ka teha.)
jalad + kõht
selg + biits või triits + õla tagaosa
Sarge
MemberSprinteritel ülakeha nii väga ei kaalugi. Neil on reied jämedad. Näiteks U.Bolt on 196 ja kaalub 86. Ei ole vähem ega rohkem normaalsest inimesest.
Sarge
MemberPükste peal võiks ka pudeli vari olla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberPalju õnne !
Sarge
MemberMa arvan, et kõige targem oleks jõusaal ja jooksmine eraldi päevadele paigutada. Või siis et hommikul teed ühe trenni ära ja õhtul teise.
Sarge
MemberKui raha on jalaga segada, siis soovitaksin MyFitnessi. Käisin täna ja väga hea trenn sai tehtud. Kõik on olemas mida vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga muidugi Fittestis saab ka kõik trennid tehtud 
Sarge
MemberKeegi niikuinii ei viitsi neid tegema hakata. Ma usun, et järjekord jääb püsima rinnaltsurumise pingi juurde.
Sarge
MemberJõuaks see info kõikidele inimestele ja eriti sportlastele, oleks ülihea ! Olen püüdnud paljudele seletada küki ja jõutõmbe tähtsust, kuid kõik hakkavad rääkima, et surun enda loogikat peale ja need kaks harjutust on ainult lihase kasvatamiseks – ainult kulturistidel on vaja neid harjutusi teha.
Sarge
MemberAlla meetri peaks ka mingi toigas vastu
Sarge
MemberAnatoomia õppejõud ütles, et norskamist tekitab lodva nibu vist oli… igatahes, mingi asi kurgus.
Sarge
MemberIgas spordis on selliseid asju juhtunud, et keegi kukub kokku. Et vahet eriti pole, millega tegeled – juhtuda võib kõike.
Onu on juba aastaid Soomes elanud ja ütles, et soomlased ei oska korralikku sauna teha.Kõik oleneb siiski ju leiliruumist, kividest, puudest jne, kuidas see leil ja kuumus sulle mõjuvad.
Sarge
MemberOsta BCAA’d. Sellest piisab.
Sarge
MemberUSA kulturiste küll ei koti need õhusaasted.
Sarge
MemberKui asi ei ole veel käima lükatud, siis ise võtaks ka osa. Ei tea, kui osav muidugi olen. Kuid harjutamine teeb meistriks.
Sarge
MemberVenivad hästi.
Ei jää kuhugi kinni.
Mugavad.
AutorPostitused