Sarge
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sarge
MemberMilline su rinnapäev välja näeb ?
Sarge
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Muidu, mis laul see seal lõpus mängib?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vana klaver. Esitajat ei mäleta.
Sarge
MemberLaul lõpus on parim ! Kui kehakultuuriga talvelaagris käisime, oli see meil põhilugu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberVäga kehvasti. Juba teist korda jäi terve nädal vahele. Näiteringiga oli sel nädalal palju tegemist. Käisime ka harrastusteatrite festivalil, kus jagati välja kolm laureaadi diplomit ja saime ka ühe neist ^^. Ainult üks auhind oli sellest kõvem, kuid seda kahjuks ei saanud. Järgmisel aastal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 19, 2010 at 1:43 p.l. in reply to: Kulturismigigantide triatlon lõppes Marek Morozovi võiduga! #273728Sarge
MemberPäris raske küsimus tegelikult, kuna Koovit ütles, et ainus aeroobne, mida ta teeb, on koeraga jalutamine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Morozovit nägin võistlustel viimati, oli ikka väga pirakas, ja Ader ka..
Aga pakun kaalu järgi ja ikkagi Koovitit. Oleks keegi neljas veel, näiteks Ott siis..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise võtsin ka selle järgi, et jalutab koeraga ainult, aga Ader on Marekuga miile maha sõitnud rattaga.
august 19, 2010 at 10:26 e.l. in reply to: Kulturismigigantide triatlon lõppes Marek Morozovi võiduga! #273703Sarge
MemberArgo Ader.
Sarge
MemberSest käsivars saab piisava koormuse teisi harjutusi tehes. Ühes teemas oli sama asi ka arutusel.
“Tahad jämedaid käsi…tee kükki.”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberTunnistan, et olen ise hantlit loopinud. Tegin õlga, siis lõi nii ränga valu sisse, et refleksist hantel kukkus. Seda vist ei saa pahaks panna ?
Sarge
MemberEi ole päris totaalselt. Aga rannet pole eraldi vaja teha. Ma ise ei tee trapetsit ka eraldi.
Sarge
MemberMinu meelest on väga okei kava. Endal oli ka suht sarnane.
E: rind, triits
T: jalad
K: puhkus
N: selg, biits
R: õlad
Sarge
MemberSprindi koha pealt ei oska öelda. Aeg pärast küki tegemist parem ei olnud, kuid tundus, et kiirust on rohkem. Samas pärast küki tegemist olen ainult ühe korra võistelnud ja siis tõmbasin 80m peal laktaati täis jalad ja ajaks jäi 11.98. Isiklik rekord 11.7 – see oli siis tehtud kui 4 aastat polnud mingit trenni teinud. Hüppevõime koha pealt võin öelda, et see on tunduvalt paranenud. Korvpallis “dunkimine” on 181 cm pikkuse juures lapsemäng. Muidu “dunkisin” suht vaevaliselt ja ühe jala pealt hüpates ainult.
Sarge
MemberSarge
MemberPärast trenni sheik sisse, siis tund aega pausi ja üks korralik toidukord. Vähemalt mina teen nii. Ise teen siis riisi lihaga või tatart lihaga.
Sarge
MemberMul on see täiesti tavaline asi, et süda läheb väga pahaks kui teen selga või jalgu. Siis ma koguaeg mõtlen, et kui ma peaksin rikkaks saama ja oma jõusaali tegema, siis ma teen koha, kus inimesed saavad ka oksendada
Sarge
MemberMina treenin massi ja jõu puhul 8-12 kordust seerias. Ja kükki teen 4 kordust seerias, et plahvatust saada.
-
AutorPostitused