Sarge
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sarge
MemberJälle üks sammuke lähemal Eesti Meistrivõistlustele. Nii on ka Kirbu elus. Täna 12 paiku läksime koos Kirbuga TÜ Spordihoonesse jalatrenni tegema. Alustasime kükiga, nagu ikka. Alguses panime 80 kg peale ja tegime 12 kordust. Järgmisena 100 kg ja 10 kordust. Kui peale läks 120 kg, hakkasin juba kahtlema enda võimetes (kuna pole üle 135 kg üles kükkinud kunagi). Kirp ei teinud teist nägugi ja sidus põlved endal kinni. Ma olen kõvem mees ja ei kasutanud midagi, isegi mitte vööd (lihtsalt ei olnud minule parajat)
??:”>. Kirp tegi oma 8 kordust ära, mina jäin 6 peale. Järgmisena ladusime 130 kg peale. Kirp 6 kordust, Sarge 4 kordust. Olin väga rahul, kuna pole selliseid raskuseid veel kükkides kasutanud. Järgmisena läksime jala pressi peale, kus Kirp ladus kohe 200 kg peale. Lõpuks oli raskus minul 300 ja Kirp pani veel viimaseks seeriaks 50 kg juurde. Hack kükil suurt raskust ei pannud, 60 kg oli vist. Lasime ikka lõpuni välja ja ülesse. Kirp tegi 4×15, ma jäin 4×10 peale. Pärast seda tegime superseeriaid reie lähendajal ja eemaldajal. Raskused olid väiksed, aga Kirbule valmistasid need raskusi. Koht, kus ma pole Kirbust nõrgem ^^
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Järgmisena läks Kirp kõhtu tegema ja ise asusin isoleerivaid harjutusi tegema (sirutus ja kõverdus). Sääre tegin ka veel lõppu max raskusega 4×10. Ei taha palju luuümbrise põletiku pärast teha. Pärast trenni ikka tavaline sheik sisse, Kirbul oli neid sadu… igasugu pakendid ja pulbrid ja asjad tulid kotist välja. Edasi liikusin mr815 juurde sööma, et oma glükogeeni varusid täita. Kõndisin tema juurde nagu pensionär. Ei suutnud oma toitu ära süüa ja hapupiim jäi ka poolikuks. Tund aega passisin liikumatult, kuna süda oli nii paha ja pea lõhkus – kõik hakkas alt mitu korda ülesse tulema, kuid õnneks on senimaani tulemata jäänud. Viimases loengus, mida andist jrx, üritasin magada (lubasid süüa, kuid magamist Sa vist ei maininud, nii et sorri – lõpus olin ärkvel kui jutt läks geneetilise pärilikkuse peale), kuna süda oli ikka nii paha ja jalad ei kandnud. Olen edukalt koju jõudnud ja ikka pea lõhub ning süda paha, kuid toit läheb alla. Järgmine nädal liitub meie jalatrenniga ka mr815, kes täna oli meil fotograaf.Kõike head ! Varsti jõuab Kirp ka koju ja lisab omapoolsed sõnad.
Sarge
MemberKas mul nädalavahetusel poleks võimalik poseerida või siis neljapäeval pärast 14.00’i (kell 19.00 on töö Nõos). Kolmapäeval on mul kohustuslik loeng 16.15, mille kohalolekust sõltub hinne (et siis kõikides loengutes pean kohal olema). Reedel pärast 14.00’i ka sobib.
Sarge
MemberTaros, palju sul pikkust on ?
Sarge
MemberLaadimist ei pea isegi siis tegema kui esimest korda kasutad. Valik on sinu !
Sarge
MemberMeenutab natuke enda esimest algust.
Sarge
MemberKas Fittest osaleb klubide arvestuses ka ?
Sarge
MemberPhotoshop on hea
“>Sarge
MemberOlen aru saanud, et need üleüldse viimased katsed, et mitte selle aasta viimased. Et siis kel vähegi huvi on, minge katsetele !!!! Pärast ei pea siis kahetsema !
Sarge
MemberMa tahan küll kahe aasta pärast 91 kaaluda ja rasvaprotsent kuni 8. Pikkust 181 cm.
Sarge
MemberEi täitnud ühte eesmärki, aga muidu läks hästi.
Sarge
MemberTäna näeb siis
“> Omad eesmärgid seotud palju tahaks selle aja jooksul korduseid teha. Vast täidan need ikka.august 30, 2010 at 8:04 e.l. in reply to: Reie nelipealihas paremal jalal suurem ja tugevam? #274508Sarge
MemberOlgu, aga see ühe jalaga kükkimine tundub paras pain in the ass olevat. Kuidas oleks adekvaatne viis jalgade pikkuse mõõtmiseks ja kes seda võiks teostada – füsioterapeut?Üleüldse Tartu Kehakultuuri tegelased on selle praktikumi läbinud. Luust luuni tuleb mõõta. Võtad pisikese teibi tüki ja siis märgid kohad ära ja siis pärast mõõdad. Mõõta võiks keegi teine. Vaagnaluu tipust võta 5 cm alla, saad reieluu tipu käte.
Sarge
MemberKas pärast katseid võib tasuta trenni teha seal ?
Sarge
MemberMilline sa ise välja näed ?
“>V-b pole midagi viga, vaid endale tundub ainult.
Sarge
MemberKui kangiga teed, tee hantlitega.
-
AutorPostitused