Sarge
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sarge
MemberMiks peaks ületreening tekkima ? 7-8 seeriat, 2 kordust näiteks. Arendab max jõudu, plahvatust.
Sarge
Member10. septembril on Fittesti katsed, kuhu oled oodatud kui on huvi kulturismi vastu. Kuumakse on 350.-
Sarge
MemberNo, siis sama teaduskonna vend
Sarge
MemberMinu õpilastest ei tule Kirbu kategooriasse ilmselt kedagi. Mina pidasin silmas vendade Kuusnõmmede vormi. Nende treeneriks peaks olema hr Koovit. Igal juhul ootan huviga, mis Kirbu kategoorias 16-dal toimuma hakkab
Mina olen ju Kirbuga samas kategoorias.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberTuled varem ära
Sarge
MemberImre, mul on homme 14.00 – 15.45 vaba aeg. Ennem 12 on ka vaba aeg.
Sarge
MemberKorrigeerige kui eksin, aga pildi pealt tundub, et jalapressil tahavad põlved vägisi kokku minna. Ofkoors on raskused suured, aga siiski…Täiesti võimalik. Pole midagi parata. Rückenbergil hakkasid ka põlved sisse käima kui ta 101 kükki tegi
Sarge
MemberEndal oli täna hommikul 77,8 kg. Kodujuustust juba kopp ees. Päevas lasen 4 topsi Säästu kodujuustu sisse ja 1-2 konservi tuunikala soolvees. Süsikaid tarbin ainult hommikul ja pärast trenni. Täna pärast tööd tõmban 30 min sõudeergomeetrit ja harjutan keha rasvade arvelt energiat võtma.
Sarge
MemberÜks asi hakkas silma, poistel olid kükid kuidagi kõrged või mu lühinägelik silm nägi valesti…..
Kükid olid ikka õige sügavusega, aga klõpsud on tõusmise või langemise hetkel tehtud.
Imre, sa pole esimene
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberKirp, jäin elama
??:”>Sarge
MemberNo… lebotamise kohta nii palju, et esimesed 20 kordust olid nagu muuseas. Teised 20 läksid juba raskeks.
Sarge
MemberPressi pilte tahaks näha
??:”>Sarge
MemberEi ole kahjulik.
Sarge
MemberSarge, su hapupiim on mul külmkapis hommikusööki ootamas
??:”>
Aga jah, trenni tegite võimsalt, keep it up (Y)
See tekst oli mõeldud mr815’e poolt. Käisin tema juures fitnessi lehel ja unustasin välja logida.
Sarge
MemberSarge, su hapupiim on mul külmkapis hommikusööki ootamas
??:”>Aga jah, trenni tegite võimsalt, keep it up (Y)
AutorPostitused